صفحه اصلي |  تالار گفتمان |  وضعیت پرونده |  پناهجویان |  تنظيمات كاربري  |  سئوالات رایج  |  تماس با ما

سایت پناهجویان ایرانی در ترکیه: تالار گفتمان

bipanah.com :: نمايش موضوعات - چند سوال مهم در مورد پناهندگی

چند سوال مهم در مورد پناهندگی

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

bipanah.com صفحه اول انجمن -> پناهجویان ساکن وان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

sami22
یک بی پناه
یک بی پناه

وضعيت: آفلاين
12 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 18:18:07    موضوع مطلب: چند سوال مهم در مورد پناهندگی پاسخ همراه با اعلان

سلام من سامی هستم قبلا هم از شما سوالاتی پرسیدم و به همه سوالات من جواب دادید و ازهمه شما تشکر می کنم چند سوال دیگر داشتم اگه به این سوالها جواب بدهید خیلی ممنون می شوم.
من قبلا سوالهایی بیان کرده بودم که شما در جواب انها پاسخ داده بودید
این مورد بسته

به شخص متفاوت میباشد

.

والان من شرایط خودم را به طور کلی شرح می دهم و شما با توجه به شرایط من به سوالاتم به طور کامل جواب دهید.

من 20 سال سن دارم و پشت کنکوری رشته ی ریاضی فیزیک هستم خدمت سربازی نکردم و خانواده ی من شرایط مالی بدی دارند و شخصی کم خرج هستم و من در حال حاضر هیچ پولی ندارم که با ان بتوانم به ترکیه بروم من در زمان انتخابات در همه تظاهرات ها شرکت کردم و برای احزاب سیاسی هم تبلیغات می کنم و الان انهایی که از این کارهای من خبر داشتند به پلیس اطلاعات گزارش دادند و مامورا ن اطلاعات دنبالم هستند و در شرایط خیلی بدی هستم و هر لحظه ممکنه که من را بگیرند و می خواهم هر چه زودتر از ایران خارج شوم و تنهایی و به صورت قاچاق به ترکیه بروم و من بلیط اتوبوس به تهران در تاریخ زمان تظاهرات را دارم و عکس هایی از خودم وقتی که شعار می نوشتم دارم با توجه این شرایط خواهشا به سوالهایم به طور کامل جواب بدهید.
1-برای پناهندگی از UN

و اسکان در کانادا چه مدارکی لازم دارم ایا مدارک من کافی است؟

2-من با این شرایط باید چقدر پول داشته باشم تا بتونم خودم را به ترکیه برسانم و تا وقت مصاحبه هزینه های زندگی در انجا را بپردازم ؟
3- برای خروج از ایران باید از کدم مرز خارج شوم؟ ایا کسانی هستند که پول بگیرند و من را به ترکیه برسانند؟ ایا با پول کم می توانم وارد ترکیه شوم؟ خواهشا همه اطلا عات در این مورد از جمله :قاچاقچیان ادم،راههای خروج از مرز،پولی که قاچاقچیان می گیرند،خطرات احتمالی و... را به طور کامل برایم شرح دهید .
4-من اگه بتوانم هزینه خروج از ایران را فراهم کنم و خودم را به ترکیه برسانم به علت اینکه من مشکل مالی دارم ایا چه کسی به من کمک میکند ایا انجا راهی برای من وجود دارد؟
5-منظور از کیس چیست؟ به طور کامل شرح دهید.
6-در چه شرایطی امکان دارد که من را به ایران بر گردانند؟
7-ایا اگر من با وجود اینکه در ایران مشکل سیاسی دارم ونتوانم برای انها اثبات کنم من را برمی گردانند؟
8- کسانی که الان در ترکیه هستند می گویند الان شرایط تر کیه خیلی ناجور است و پرونده ی پناهندگان را می بندند و پناهندگان را بازداشت می کنند تا حد امکان از رفتن به ترکیه خودداری کنید ایا انها راست می گونید که الان شرایط ناجور است؟
9-اگر سابقه زندانی داشته باشم امکان دارد به این علت قبول نشم؟
10- من در کانادا فامیل دارم ولی فامیل نزدیک نیستند و انها به علتمشکلات سیاسی و از طریق UN

به کانادا رفتند ایا من به علت اینکه انجا فامیل دارم می توانم در خواست پناهندگی کنم یا ایا من از طریق انها می توانم

از کشور کانادا تقاضای کمک کنم یعنی انها به اداره های مربوط به این امور مراجعه کنند و برام در خواست کمک و همیاری کنند؟
11-ایا این امکان وجود دارد که کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد کشور مقصد را خودش تعیین کند یعنی من که کانادا را به عنوان مقصد انخاب کردم وکمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد یک کشور دیگر را برایم انتخاب کند ایا چه موقع این امکان وجود دارد؟

با ارزوی موفقیت برای شماها: سامی

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
admin(جمعه، 21 اسفند ماه ، 1388 02:27:02),  

helen
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

وضعيت: آفلاين
26 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 103
امتياز: 0
تشکر کرده: 2
تشکر شده 9 بار در 8 پست

محل سكونت: Finland-Helsinki

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 19:49:42    موضوع مطلب: سلام پاسخ همراه با اعلان

سلام
دوست عزیز کیس یعنی شرایط پناهندگی شما که بسته به موارد گوناگون فرق میکنه کیس شما خیلی ابکی هستش با بلیط اتوبوس و عکس در هنگام شعار نویسی که چیزیو نمیوتنی ثابت کنی دوست عزیز اعدامیاش اینجا 7 8 سال جون کندن هنوز اوارن.بعدش شما تصمیم نمیگیری بری کدوم کشور unhcrواسه شما تصمیم میگیره که به کدوم کشور برین استرالیا یا امریکا یا کانادا یا نروژ یا فنلاند یا سوئد تازه اگه قبول بشین که چشمم اب نمی خوره.برای اومدنم قاچاقی می تونین برین سلماس قاچاقچی میارتون شهر وان اونجا می تونین اعلام پناهندگی کنین.که شهر وان هم تازگیها نگرتون نمیدارن و می فرستنتون شهر دیگه.حداقله حداقل 10000 هزار دلار می خواهین 3 سال هم در ترکیه میمونین حداقل اجازه کار هم ندارین کسی هم به شما کمک نمیکنه روی کمک کسی حساب باز نکنین اونجا خودشون همه موندن.به این واضحی و بدون رودربایسی جوابتو دادم بازم سوالی داشتی بگو.مرسی هلن

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

bipanah.com صفحه اول انجمن -> پناهجویان ساکن وان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 2 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت