faraz یک بی پناه وضعيت: آفلاين 21 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5 امتياز: 0 تشکر کرده: 6 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 21 بهمن ماه ، 1388 17:16:43 موضوع مطلب: نیاز به راهنمایی برای خروج از کشور
درود بر شما
من یکی از کسانی هستم که عکسشان بخاطر تظاهرات روز عاشورا برای شناسایی در روزنامه چاپ شده
برای خروج ازکشور به راهنمایی شما نیازمندم
به کدوم شهر بروم؟
چگونه از مرز خارج شوم؟
اگر پلیس ترکیه دستگیرم کند،باز هم شانسی برای پناهندگی خواهم داشت؟
با تشکر
azad_bipanah یک بی پناه وضعيت: آفلاين 28 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 11 امتياز: 2 تشکر کرده: 2 تشکر شده 2 بار در 2 پست
ارسال شده در: جمعه، 14 اسفند ماه ، 1388 01:12:05 موضوع مطلب:
دوستان شما وقتی به شهر های مرزی رسیدید یعنی شهرهایی مثل سلماس یا اورمیه میتوانید اشخاصی که در کار قاچاق نفر هستند به راحتی پیدا کنید و تقریبا اکثر اشخاصی که قاچاقی از ایران خارج شدن از این 2 شهر اورمیه و سلماس خارج شدن و بنا به دلایلی از این بیشتر نمیتوانم راهنمایی کنم. ولی امیدوارم موفق باشید در ضمن یک چیز دیگر اینکه اکثریت مردم این شهرها به خصوص سلماس قاچاقچی هستند و فقط وقتی که پیش آنها رفتید بگویید که افغانی هستید چون کمتر قاچاقچی هستند که ایرانی جماعت را از مرز رد کنند چون میترسن.
_________________ الهي !
دانايي ده که از راه نيفتم و بينايي ده که در چاه نيفتم .
الهي !
آفريدي رايگان و روزي دادي رايگان ، بيامرز رايگان که تو خدايي نه بازرگان .
کاربرانی که برای این ارسال از azad_bipanah تشکر کرده اند faraz
helen کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 26 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 103 امتياز: 0 تشکر کرده: 2 تشکر شده 9 بار در 8 پست
محل سكونت: Finland-Helsinki
ارسال شده در: جمعه، 14 اسفند ماه ، 1388 16:27:24 موضوع مطلب: سلام
سلام
ازاد عزیز خدا خیرو برکت بهت بده حرفو شسته رفته زدی . درسته همه این حرف ها اما حواستون باشه که با سر وضع تابلو وارد روستای نزدیک مرز نشین چون اینقدر جمعیت کمه تابلو میشین و خبر چین ها هم زیاد هستن پس دقت کنین شب هنگام وارد روستا بشین البته خود ادم پرون بهتون میگه.میتوننین از بعضی مسافر خون هاسراغ قاچق چیهارو بگیرین اما اعتماد کردن خوب سخته تاکید میکنم از سلماس خارج شدین به طرف روستا اسو روستاهارو نمی خوام بیارم این واسه بار 1000 تابلو نباشین وگرنه به 10 کیلومتری مرز نرسیدین دستگیر میشین.حداکثر سعی کنین مدارک همراتون نباشه مدارکی که می خوهین به unchr بدین منظورم هست بذارین وقتی رسیدین واستون پست کنن یا ازشون کپی داشته باشین توی e-maileton بتونین از ایمیل در بیارین.حداکثر حداکثر به قاچاق چی کرد اعتماد کنین امتحانشونو پس دادن با کمال احترام به ترک های ایرانی ترک ها پل خیلیهارو خردن کرد ها هم خردن اما کرد ها قابل اعتماد تر هستند من تجربه ی 30 نفری که اینجوری اومدنو دارم عنوان میکنم.اگرم کردی بلد باشین که تمام هستش چهار روز هم در راه هستین پس با امادگی بدنی برین غذا و اب لازم هم همراتون باشه به امید خداوند سالم به وان برسین.شاد و موفق باشین.مرسی هلن
_________________ پاسخ گوی شما در رابطه با کیس های مذهبی مسیحی هستم
این سایت وابسته به هیچ گروه,ارگان ومذهبی نیست صرفا جهت یاری و تبادل نظر بین پناهجویان ترکیه می باشد. تمام حقوق برای بی پناه محفوظ است. ذکر مطالب در دیگر سایت ها و رسانه های الکترونیک تنها با ذکر نام منبع و درج لینک مجاز است.