karim یک بی پناه وضعيت: آفلاين 4 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 4 اسفند ماه ، 1388 06:32:14 موضوع مطلب: در خواست کمک
با سلام
من هنگام پیش مصاحبه یک کیس سازمانی ارائه دادم و خود را یک عضو سازمانی ضد انقلاب معرفی کردم و هنگام مصاحبه اصلی آن کیس را تغییر دادم و گفتم که ماموران اداره اطلاعات این را به من چسپانده اند و من با هیچ گروه و سازمانی رابطه ندارم و لازم به ذکر است که هنگام مصاحبه وکیلی که با من مصاحبه کرد اصلا مرا سوال پیچ نکرد و تا حد امکان خود آن وکیل کمکم کرد و تقریبا از مصاحبه ام راضی هستم و اینک این سوال را از آقای وکیل و مدیر سایت دارم که آیا امکان این هست که قبول شوم یا نه ؟
خواهش میکنم جواب من را بدهید من را azad_bipanah به اینجا معرفی کرده و گفت در این مکان میتوانی جوابت را پیدا کنی.
با تشکر فراوان کریم
azad_bipanah یک بی پناه وضعيت: آفلاين 28 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 11 امتياز: 2 تشکر کرده: 2 تشکر شده 2 بار در 2 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 4 اسفند ماه ، 1388 06:49:02 موضوع مطلب:
به نظر من 50% احتمال قبولی و 50% احتمال ردی است
_________________ الهي !
دانايي ده که از راه نيفتم و بينايي ده که در چاه نيفتم .
الهي !
آفريدي رايگان و روزي دادي رايگان ، بيامرز رايگان که تو خدايي نه بازرگان .
admin مدیراصلی سایت وضعيت: آفلاين 5 اسفند ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 131 امتياز: 18 تشکر کرده: 22 تشکر شده 35 بار در 32 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 4 اسفند ماه ، 1388 06:50:58 موضوع مطلب:
دوست عزیز این خطر ناک ترین کاری است که یک پناهنده میتونه انجام بده ولی نا امیدت نمیکنم از این بد تر ها هم من دیدم که قبول شده ودر کل تجربه ای که من کسب کردم به غیر از مسائل کنوانسیون ژنف که وکیل مد نظرش است یکمی هم سلیقه ای می باشد.در کل اینو به شما بگم اگر خودت راضی باشی از مصاحبه 50 % قبولی
با آرزوی قبولی برای شما و تمام پناهجویانی که منتظر هستن.
_________________ دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می کنند ...
برای تبدیل فینگلیش به فارسی به لینک زیر مراجعه کنید
ایمیل بزنند. و همچنین شما دوست گرامی آقای بنان لطفا فارسی تایپ کنید و هر سوالی داشتید من در خدمت هستم.
_________________ الهي !
دانايي ده که از راه نيفتم و بينايي ده که در چاه نيفتم .
الهي !
آفريدي رايگان و روزي دادي رايگان ، بيامرز رايگان که تو خدايي نه بازرگان .
این سایت وابسته به هیچ گروه,ارگان ومذهبی نیست صرفا جهت یاری و تبادل نظر بین پناهجویان ترکیه می باشد. تمام حقوق برای بی پناه محفوظ است. ذکر مطالب در دیگر سایت ها و رسانه های الکترونیک تنها با ذکر نام منبع و درج لینک مجاز است.