| نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
|
cheghuk
یک بی پناه

وضعيت: آفلاين 16 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
ارسال شده در: جمعه، 16 بهمن ماه ، 1388 06:28:08 موضوع مطلب: آیا پناهجو می تواند کشور مورد نظر خود را انتخاب کند؟چگونه؟ |
|
|
| سلام میخواستم بپرسم چجوری می شه با داشتن یه کیس نسبتا قوی در سازمان ملل کشور مقصد-کشوری که سازمان ملل پناهجو را به آنجا می فرستد-را انتخاب کرد؟آیا امکانی هست که با ورود غیر قانونی به ترکیه مطمئن بود که به همان کشور مورد نظر رفت؟اگر قبل از معرفی خود به سازمان ملل خود را به سفارت کشور مورد نظر معرفی کنیم و تقاضای پناهنگی نماییم،تا چه قدر احتمال پذیرش وجود دارد؟آیا نیازی هست بعد از آن خود را به سازمان ملل معرفی کرد؟ |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
| تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک : |
|
|
|
|
admin
مدیراصلی سایت

وضعيت: آفلاين 5 اسفند ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 131 امتياز: 18 تشکر کرده: 22 تشکر شده 35 بار در 32 پست
|
ارسال شده در: جمعه، 16 بهمن ماه ، 1388 20:55:55 موضوع مطلب: |
|
|
دوست عزیز تا جایی که ما اطلاع داریم شما در هر سفارتی در ترکیه بروید شما را به سازمان ملل میفرستند و سازمان ملل در صورتی که کشور مورد نظر شما طرف قرار داد سازمان باشد شما را به آن کشور میفرستد و این نکته را فراموش نکنید که شما کشورتان را تعیین نمیکنید سازمان ملل تعیین می کند._________________ دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می کنند ...
برای تبدیل فینگلیش به فارسی به لینک زیر مراجعه کنید
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از admin تشکر کرده اند cheghuk |
|
 |
|
cheghuk
یک بی پناه

وضعيت: آفلاين 16 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
ارسال شده در: جمعه، 16 بهمن ماه ، 1388 21:57:44 موضوع مطلب: |
|
|
شما ابتدا گفتین که اگه کشور مورد نظر طرف قرار داد با سازمان..باشه میفرستن اونجا و بعد گفتین که اونا خودشون انتخاب می کنن.میشه بیشتر توضیح بدین؟
یعنی کسی که درخواست پناهدگی مبده نمیتونه هیچ نقشی داشته باشه در کشوری که قرار هست برود؟پس قسمت اول جوابتون منظورتون چی بود که گفتین اگه طرف قرار داد باشه میفرسته اونجا؟
اگه کسی بخواد رسیدگی به پروندش مدت کمتری طول بکشه باید چکار بکنه؟
و آیا راهی هست که پناهنده به از ترکیه به کشور مورد نظر اروپایی برود و از در آنجا تقاضای پناهندگی کند؟ سفارتخانه های کشور های اروپایی معمول اگر طرف مقابل قضیه اش جدی باشد و تحت تعقیب باشد چگونه برخورد می کنند؟ |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
admin
مدیراصلی سایت

وضعيت: آفلاين 5 اسفند ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 131 امتياز: 18 تشکر کرده: 22 تشکر شده 35 بار در 32 پست
|
ارسال شده در: شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 17:50:16 موضوع مطلب: |
|
|
دوست عزیز بله من گفتم که اگر طرف قرار داد سازمان باشه ولی ممکنه وقتی شما قبولی از سازمان ملل گرفتی و وقت تعیین کشورتان باشه اگر در آن زمان ظرفیت کشور مورد نظر شما که طرف قرار داد سازمان است پر باشد سازمان ملل شما را به کشور دیگری میدهد در کل دوست عزیز سازمان ملل کشور شما را تعیین میکند نه خود شما اگر همه چیز درست باشه برای اینکه شما به کشور مورد نظر بروید ولی سازمان ملل ترجیح بده که شما به آن کشور نباید برید پس کشورتان را عوض میکنه در کل خیلی ساده به شما بگم شما نمیتوانید کشورتان را مشخص کنید مگر اینکه پدر یا مادر یا فرزندتان در کشور مورد نظر باشد البته 80% شما را به آن کشور میفرستن (خواهر و برادر شامل نمیشود)
در مورد سوال دوم نه دوست عزیز هیچ کاری نمیشه کرد که رسیدگی به پرونده شما تسریع یابد
تنها راهی که بتوانبد بدون ویزا به اروپا بروید قاچاق است_________________ دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می کنند ...
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
cheghuk
یک بی پناه

|
ارسال شده در: يكشنبه، 18 بهمن ماه ، 1388 03:40:25 موضوع مطلب: |
|
|
با تشکر از اینکه به سوالات جواب میدین
حالا که سازمان ملل خود تصمیم گیرنده نهایی برای تعیین کشور مورد نظر است اگر شخص به علت فعالیت های سیاسی و سایر موارد خواهان رفتن به کشور خاصی باشد ولی سازمان ملل به کشور دیگری وی را بفرستد و شخص با رفتن به آن کشور موافق نباشد آیا شخص می تواند اقدامی انجام دهد؟ شخص متقاضی می تواند چند کشور را به سازمان ملل معرفی و بخواهد او را به یکی از آنها کشور ها بفرستد؟
معمولا پناهندگان را به کشور های اروپایی می فرستند فقط یا خیر؟ مثلا به آمریکا و کانادا..؟
تعیین کشور مورد نظر غیر از مسائل خانوادگی در چه صورت شخص می تواند تاثیر گذار باشد؟
آیا خود کشور ترکیه هم از کشو هایی است که ممکن است پناهندگی شخص را بپذیرند یا خیر؟ |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
admin
مدیراصلی سایت

|
ارسال شده در: يكشنبه، 18 بهمن ماه ، 1388 18:13:44 موضوع مطلب: |
|
|
دوست عزیز بله میتونی بگی به اون کشور نمیری ولی بعد از اینکه خود شما کشورتان را رد کنید یک پروسه یک سال یا یک سال ونیم در انتطارتان است که معمولا به خاطر شرایط سخت زندگی در ترکیه کسی این کار را نمیکند
معمولا آمریکاوکاناداواسترالیا از پایه های ثابت سازمان ملل هستن ولی بعضی وقتها کشورهای اسکاندیناوی هم سهمیه ای به سازمان ملل ترکیه میدن مثل سوئد دانمارک فنلاند
ولی من تا حالا نشنیدم هیچ کشور اروپایی(شینگن) از ترکیه پناهنده بگیره
قبلا هم گفتم شما هیچ تاثیری در روال پرونده و یا تعیین کشور نمیتوانید بگذارید.
نه ترکیه فعلا پناهنده پذیر نیست ولی یک شایعه ای هست که قرار خودش پناهنده بگیره_________________ دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می کنند ...
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
ali64
یک بی پناه

وضعيت: آفلاين 28 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 6 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
ارسال شده در: شنبه، 24 بهمن ماه ، 1388 20:02:13 موضوع مطلب: |
|
|
| با سلام خدمت همگي اميدوارم كه موفق باشين1- من ميخواستم ببينم كه از شهر وان تا آنكارا پول كرايه اتوبوس چقدر است2- و ميخواستم بدونم در استانبول كار براي ايرانيها زياد است يا نه3- و ميخواستم بدونم از وقتي كه خودم رو به سازمان معرفي كردم در كجا بايد زندگي كنم..4- آيا شهري كه در تركيه قرار است انجا بمانيم را خودمان انتخاب ميكنيم ..5- آيا اگر به ما كار دادند ميتوانيم با درآمد آن زندگي كنيم به طوري كه فقط نميريم..6- اكثر ايرانيها در تركيه چه كارهايي انجام ميدهند..7-در آنكارا خودم رو با چه وسيله اي به سازمان برسونم مثلا اتوبوس شهري يا مترو يا تاكسي...8- از ترمينال آنكارا چند دقيقه طول ميكشد تا به سازمان برسيم ..9- آيا در موقع مصاحبه همه مدارك را از ما ميگيرند..10- آيا به سفارت كشوري كه خودمان انتخاب كنيم ما را ميفرستند..11- راستي من گواهينامه بين المللي رانندگي دارم آيا در پيدا كردن كار تاثيري ميگذارد..12-من گفتم كه آدرس سازمان رو برام بنويس نه كه روي نقشه شان بدهيد اگر ميشود آدرس را برايم بنويسيد.. 13-من نفهميدم كه كاري كه به ما ميدهند سياه است يعني چه..(((اگر اراده و استقامت داشته باشي بي شك موفق ميشوي))) |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
narges
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين 23 بهمن ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 91 امتياز: 32 تشکر کرده: 26 تشکر شده 17 بار در 15 پست
محل سكونت: aksaray-turkey
|
ارسال شده در: شنبه، 24 بهمن ماه ، 1388 22:55:37 موضوع مطلب: |
|
|
سلام دوست عزیز
1:کرایه اتوبوس 80 لیر ترکیه میباشد 2:کار در شهرهای بزرگ معمولا زیاد هست 3:وقتی خودتون را معرفی کنید باید به شهری که اونا میگن بروید 4:یکسری از شهرها هستن که سازمان ملل میگه و اگر بخواهید از اون لیست خودتون میتونید یه شهر را انتخاب کنید 5:حقوف آن طوری هست که به قول شما فقط بشه زنده موند 6:کارگری و ظرفشویی و ... در صورتی که به زبان ترکی مسلط باشید میتونید در حرفه خودتون کار کنید 7:از خیابان کیزیلای به تاکسی 10 لیر بدهید میتوانید به اونجا برسید 8:از ترمینال با مترو به کیزیلای بیایید بعد به تاکسی 10 لیر بدهید میتوانید به اونجا برسید 9:در مصاحبه اصلی باید مدارک خود را تحویل بدهید 10:سازمان ملل با چند کشور طرف معامله هست و اگر در آن کشورها فامیل درجه 1 داشته باشید شما را به اونجا میدن 11:نه تاثيري ندارد 12:Sancak Mahallesi - 12. Cadde - 212. Sokak - No3 13:یعنی ما به صورت قانونی اجازه کار نداریم موفق باشید _________________ دنیا همه زندان خردمندان است
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
ali64
یک بی پناه

وضعيت: آفلاين 28 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 6 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
ارسال شده در: يكشنبه، 25 بهمن ماه ، 1388 19:16:41 موضوع مطلب: |
|
|
| یعنی من که شغلم که رپ خواندن است و اسمم را نمیتوانم به دلیل شرایط امنیتی بگویم و فقط آمریکا ما را حمایت میکند و هیچ فامیلی در آمریکا نداریم میتوانم به آمریکا پناهنده شوم در صورتی که انها معلوم نیست ما را به سفارت کدام کشور بفرستند آیا میتوانم به آمریکا بروم ...اگر راهی است که بار اول من را به سفارت آمریکا بفرستند |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
admin
مدیراصلی سایت

|
ارسال شده در: دوشنبه، 26 بهمن ماه ، 1388 00:40:42 موضوع مطلب: |
|
|
دوست عزیز یک بار قبلا توضیح دادم انتخاب کشور دست شما نیست و هیچ راهی نداره که شما انتخاب کنید_________________ دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می کنند ...
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
eh_arien
یک بی پناه

وضعيت: آفلاين 13 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 8 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
ارسال شده در: دوشنبه، 26 بهمن ماه ، 1388 02:51:12 موضوع مطلب: |
|
|
| یه سوال دارم در صورتی که ترکی بلد نباشیم میتونیم کارهایی مثل ظرفشویی پیدا کنیم؟؟ |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
vahidam
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين 19 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 151 امتياز: 0 تشکر کرده: 24 تشکر شده 41 بار در 30 پست
محل سكونت: کانادا.تورنتو
|
ارسال شده در: دوشنبه، 26 بهمن ماه ، 1388 19:35:34 موضوع مطلب: |
|
|
| eh_arien مي نويسد: | | یه سوال دارم در صورتی که ترکی بلد نباشیم میتونیم کارهایی مثل ظرفشویی پیدا کنیم؟؟ |
دوست عزیز ما که تجریه کار کردن نداشتیم ولی آگه دنبال اینجور کارها باشی نیاز به زبان ترکی نیست ولی آگر شده مختصر زبان ترکی رو بلد باشی در پیدا کردن کار بهت کمک میکنه. _________________ اگه از این مطلب خوشتون آومد اون بالا رو شاسی تشکر کلیک کنی بهتره
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
aliriza
یک بی پناه

وضعيت: آفلاين 27 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 12 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
rezarazi
کاربر فعال

وضعيت: آفلاين 8 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 20 امتياز: 0 تشکر کرده: 8 تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 10 تير ماه ، 1389 19:21:43 موضوع مطلب: |
|
|
سلام خسته نباشيد.من حدوديك سال است كه در تركيه هستم حدود هفت ماه است كه مصاحبه اصلى شده ام. جه مدت طول ميكشدكه جواب بكيرم. از لحاظ مالى در وضعيت بدى بسر ميبرم اكر براى بيدا كردن كار كمكم كنيد ممنون ميشوم. |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|