omidreza یک بی پناه وضعيت: آفلاين 3 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: شنبه، 4 مهر ماه ، 1388 13:27:47 موضوع مطلب: من پسری همجنسگرا هستم و کمک می خوام
من پسری 28 ساله همجنسگرا هستم از نوع ورستایل هستم میخواهم به ترکیه پناهنده شوم حداقل پول مورد نیاز چنده من کارشناسی مالی از معتبرترین دانشگاه ایران دارم از انجمن همجنسگرای ایرانیان در کانادا به نمایندگی ارشام پارسی چقدر میشه حساب کرد وبه ان انجمن تکیه کرد ممنون میشم کمکم کنید
admin مدیراصلی سایت وضعيت: آفلاين 5 اسفند ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 131 امتياز: 18 تشکر کرده: 22 تشکر شده 35 بار در 32 پست
ارسال شده در: شنبه، 4 مهر ماه ، 1388 22:47:44 موضوع مطلب:
دوست عزیز شما برای مدت اقامتتان در ترکیه حداقل ماهی 400 دلار پول نیاز دارید و از یک سال تا 3 سال روند کاریه سازمان ملل به طول می انجامد و در مورد آقای ارشام پارسایی من هیچ اطلاعاتی ندارم اگر دوستان دیگری اطلاعاتی داشته باشند حتما به شما کمک می کنند
_________________ دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می کنند ...
برای تبدیل فینگلیش به فارسی به لینک زیر مراجعه کنید
vahidam مدیر انجمن وضعيت: آفلاين 19 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 151 امتياز: 0 تشکر کرده: 24 تشکر شده 41 بار در 30 پست
محل سكونت: کانادا.تورنتو
ارسال شده در: سه شنبه، 7 مهر ماه ، 1388 01:09:07 موضوع مطلب:
سلام :دوست خوب شما میتوانید به آقای آرشام پارسی کاملا اعتماد کنید چون ایشان دبیر سازمان دگرباشان ایرانی (IRQR) هستند و بسیار به دگر باشان ایرانی در ترکیه ار لحاظ پرونده و پیگیری پرونده دگرباشان بسار فعال و نشان دادند که در این زمینه خیلی کوشا بودنند در ضمن این هم وبلاگ شخصی ایشان هست.http://arshamparsi2.wordpress.com/
این سایت وابسته به هیچ گروه,ارگان ومذهبی نیست صرفا جهت یاری و تبادل نظر بین پناهجویان ترکیه می باشد. تمام حقوق برای بی پناه محفوظ است. ذکر مطالب در دیگر سایت ها و رسانه های الکترونیک تنها با ذکر نام منبع و درج لینک مجاز است.