ahm-ad یک بی پناه وضعيت: آفلاين 13 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 13 بهمن ماه ، 1388 16:21:08 موضوع مطلب: UN تا چه حد میتواند امنیت پناهجو را تامین نماید؟
سلام.
با توجه به امضای تفاهمنامه ی استرداد مجرمین بین ترکیه و ایران چه تضمینی برای فعالین سیاسی در ورود به ترکیه و اقدام از طریق سازمان ملل وجود دارد؟چون من مدتی پیش شاهد تحویل یکی از پناهندگان سیاسی سازمان ملل به دولت ایران بودم.بیچاره که حتی تقاضایش پذیرفته شده بود احتمال داره بی سرو صدا ایران اعدام بشه!
در صورت امکان اگر از طریق میل پاسخ داده شود، چون از آنطریق احساس امنیت بیشتری می کنم و می توانم مشکلات خودم را برای گرفتن راهنمایی از شما مطرح کنم.
با سپاس
admin مدیراصلی سایت وضعيت: آفلاين 5 اسفند ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 131 امتياز: 18 تشکر کرده: 22 تشکر شده 35 بار در 32 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 13 بهمن ماه ، 1388 23:21:19 موضوع مطلب:
دوست عزیز لطفا اگر این اخبار مو ثق هست با ذکر نام به ما اعلام کنید تا پیگیری شود چون ما در ترکیه به چنین خبری بر نخوردیم و در مورد امنیت شما در ترکیه سازمان ملل همیشه حامی پناهجویان میباشد اما شنیده شد که بعضی اوقات دولت ترکیه بدون اطلاع سازمان ملل کسانی را به دولت ایران تحویل داده است.
_________________ دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می کنند ...
برای تبدیل فینگلیش به فارسی به لینک زیر مراجعه کنید
ahmad33 یک بی پناه وضعيت: آفلاين 14 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 15 بهمن ماه ، 1388 02:11:54 موضوع مطلب:
با سلام مجدد
شخصی که من ازش صحبت کردم "روزبه کردی" نام داشت. اما الان میخوام بدونم که بهترین راه برای خودم چیه؟ من در حال حاضر بدلیل فعالیتهای سیاسی متواری هستم و اولین تلاشم برای خروج از ایران بصورت وحشتناکی که تاحد زیادی پلیس ترکیه رقم زد، ناموفق بود.در ایران بدلیل فضای شدید امنیتی نمی تونم به سازمان ملل برم.در ترکیه هم پلیس مانع از ارتباط من با نماینده های سازمان ملل شد.در تماس کوچکی که من با نماینده سازمان ملل در استانبول گرفتم و خودم رو معرفی کردم گفتند که ما مانع از اخراج شما می شیم و ازتون حمایت می کنیم.اما قبل از اینکه اونها برسند من رو به مکان دیگری بردندو اخراج شدم. الان هم در ایران مخفیانه زندگی میکنم ولی نمی تونم زیاد این وضعیت رو ادامه بدم.پولی که داشتم رو قاچاقچی خورد و با اتفاقی که توی ترکیه برام افتاد می ترسم که دفعه ی بعد وضعیت بدتر از این بشه!
شما چه پیشنهادی دارید؟
و آیا امکانی هست که من بتونم از طریق اینترنت با آقای عصمت نماینده سازمان ملل در استانبول که در جریان کار من بودند،صحبت منم؟
با تشکر فراوان
این سایت وابسته به هیچ گروه,ارگان ومذهبی نیست صرفا جهت یاری و تبادل نظر بین پناهجویان ترکیه می باشد. تمام حقوق برای بی پناه محفوظ است. ذکر مطالب در دیگر سایت ها و رسانه های الکترونیک تنها با ذکر نام منبع و درج لینک مجاز است.