صفحه اصلي |  تالار گفتمان |  وضعیت پرونده |  پناهجویان |  تنظيمات كاربري  |  سئوالات رایج  |  تماس با ما

سایت پناهجویان ایرانی در ترکیه: تالار گفتمان

bipanah.com :: نمايش موضوعات - سوال در مورد پناهدگی اجتماعی

سوال در مورد پناهدگی اجتماعی

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

bipanah.com صفحه اول انجمن -> مشاوره با وکیل

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

patriodhg

وضعيت: آفلاين
15 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 15 آبان ماه ، 1388 01:12:39    موضوع مطلب: سوال در مورد پناهدگی اجتماعی پاسخ همراه با اعلان

با عرض سلام و خسته نباشید.
من سال 82 طی یک رابطه نامشروع دستگیر شدم و با گذراندن 72 ساعت بازداشت قاضی حکم به زندان و شلاق داد. اما با دادن رشوه به قاضی کلاً حکم به جریمه نقدی بدل از زندان و شلاق داد.
الان من نامزد هستم. با توجه به اینکه من در دادگستری دارای سابقه هستم آیا می توانم پس از ورود قانونی به ترکیه درخواست پناهدگی به UN بدهم؟ چه مدارکی باید جمع کنم؟
در ضمن من به خانم مورد رابطه دسترسی ندارم.
لطفا کمکم کنید یک راه خوب جهت پناهندگی پبدا کنم. از ایران خسته شدم. )):
منتظر جوابتان هستم.
با تشکر

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

admin
مدیراصلی سایت

5 اسفند ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 107
امتياز: 18
تشکر کرده: 15
تشکر شده 31 بار در 29 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 16 آبان ماه ، 1388 03:43:23    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوست عزیز شما برای مسئله ای که درج کردید شانس قبولی در سازمان ملل را نداری وبرای وارد شدن به سازمان ملل بهتره که مشکل داشته باشید نه مشکل درست کنید برای خودتان.
موفق باشید

برای تبدیل فینگلیش به فارسی به لینک زیر مراجعه کنید
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

patriodhg

15 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 16 آبان ماه ، 1388 09:29:07    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام دوباره عرض خسته نباشید و تشکر از پاسخ شما.

من می خواهم هر طور شده از ایران خارج بشم. خسته شدم از زندگی در اینجا. چه گناهی کردیم که در اینجا به دنیا اومدیم؟ به نظر شما از چه روشهایی می تونم استفاده کنم؟؟؟ به نظر شما با تغییر دین (اسلام به مسیحیت) امکانش هست؟؟؟؟ برای اینکار چه کارهایی باید انجام بدم؟
یا روشهای دیگه که تقریبا مطمئن هستن چه چیزایی میتونن باشن؟؟؟

در ضمن منظور شما رو از این جملتون نفهمیدم: "برای وارد شدن به سازمان ملل بهتره که مشکل داشته باشید نه مشکل درست کنید برای خودتان."

منتظر پاسخ هستم.
با تشکر

بازگشت به بالا

admin
مدیراصلی سایت

5 اسفند ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 17 آبان ماه ، 1388 07:17:22    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوست عزیز ما اینجا نمیتونیم که واسه شما کیس بزاریم و فقط کمکی که میتونم بهت بکنم اینه که الان کیسهای درگیریهای اخیر در ایران برای سازمان ملل در اولویت است

و منظوره من از این جمله (برای وارد شدن به سازمان ملل بهتره که مشکل داشته باشید نه مشکل درست کنید برای خودتان)
اینه که بهتره واقعا مشکل داشته باشی (مشکل جدی) نه اینکه فقط بخوای که از ایران بیای بیرون چونکه ما پناهجویان در ترکیه اصلا وضعیت خوبی نداریم (زندگی در اینجا از ایران صد پله سخت تر هستش ) و در آخر کاری نکن که بعد پشیمون شی
موفق باشید

آخرين ويرايش توسط admin در تاريخ جمعه، 22 آبان ماه ، 1388 03:07:43; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه

بازگشت به بالا

mehrwash

4 شهريور ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 11
تشکر شده 2 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 22 آبان ماه ، 1388 00:55:45    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوست عزیز این نکته رو هم از من داشته باشید. آدم برای پناهندگی بهتره که در ایران کارخونه دار باشه تا وقتی میاد اینجا کارخونهه کار کنه و براش پول بفرسته. در نظر بگیرید که هر هزار تومن ایران تقریبا معادل 1 لیره در ترکیه ارزش داره. این تصور عجیبیه که تمام ایرانی ها از پناهندگی دارند و فکر می کنند از روز اول فرش قرمز براشون پهن شده و خونه ی مفت و پول مفت در کاره.

عزیز من اگر از ایران خسته شدی بهترین راه مهاجرت است. از طریق پذیرش تحصیلی هم خیلی خوبه. پناهندگی یک جور آوارگی و بدبختیه. باور کن.

بازگشت به بالا

kameyar

14 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 14 بهمن ماه ، 1388 22:14:57    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ba salam man 1 sale dar torkiye panahandam man moshkelam ejtemaei hastesh yek dokhtar ke pedaresh dar edare etelaat kar mikone farari dadam emkan ghaboli daram

بازگشت به بالا

admin
مدیراصلی سایت

5 اسفند ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 15 بهمن ماه ، 1388 01:38:13    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنید

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

bipanah.com صفحه اول انجمن -> مشاوره با وکیل

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 2 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت