rabins یک بی پناه وضعيت: آفلاين 16 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5 امتياز: 0 تشکر کرده: 2 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: ترکیه
ارسال شده در: دوشنبه، 5 مرداد ماه ، 1388 00:55:52 موضوع مطلب: خروج غیر قانونی
با سلام .دوستان من نمی تونم به صورت قانونی بیام ترکیه .از طرفی نمی تونم مدت بیشتری ایران باشم .از دوستانی که به تازگی به صورت غیر قانونی امدن تر کیه راهنمایی می خوام. از دوستان اگه کسی هست ممنون میشم راهنمایی کنن.
sahar یک بی پناه وضعيت: آفلاين 10 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: شنبه، 10 بهمن ماه ، 1388 19:20:15 موضوع مطلب:
با سلام
دوستان من نمی تونم به صورت قانونی از ایران خارج شم .از طرفی بعد از ورود به ترکیه می خوام از ترکیه خارح شم از دوستانی که به تازگی به صورت غیر قانونی امدن تر کیه راهنمایی می خوام. از دوستان اگه کسی هست ممنون میشم راهنمایی کنن.
mishil یک بی پناه وضعيت: آفلاين 12 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 12 بهمن ماه ، 1388 01:25:05 موضوع مطلب:
سلام . من کارت پایان خدمت ندارم و نمیتونم از کشور خارج بشم و نیاز به یک خروج غیر قانونی امن به ترکیه دارم تا از اونجا بتونم با مراحل قانونی پاسپورت بگیرم و اگر بشه برم سمت یکی از کشورهای اروپایی . اگر لازم شد نام کشور را توی پیغام خصوصی عنوان میکنم . من تحت تعقیب نیستم اما به دلیل فعالیتهای سیاسی که داشته و دارم تحت کنترل هستم و بارها طی تماس هایی از طرف رژیم تهدید شدم و حتی خطر جانی تهدیدم میکنه . مشکلات من سیاسی و عقیدتیه ضمن اینکه از دانشگاه اخراج شدم .
vahidam مدیر انجمن وضعيت: آفلاين 19 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 151 امتياز: 0 تشکر کرده: 24 تشکر شده 41 بار در 30 پست
محل سكونت: کانادا.تورنتو
ارسال شده در: دوشنبه، 7 تير ماه ، 1389 03:32:08 موضوع مطلب:
sahar مي نويسد:
با سلام
دوستان من نمی تونم به صورت قانونی از ایران خارج شم .از طرفی بعد از ورود به ترکیه می خوام از ترکیه خارح شم از دوستانی که به تازگی به صورت غیر قانونی امدن تر کیه راهنمایی می خوام. از دوستان اگه کسی هست ممنون میشم راهنمایی کنن.
دوست گرامی الان اگر نیاز به کمک دارید اطلاع بدین تا در این مورد کمکتون کنم
_________________ اگه از این مطلب خوشتون آومد اون بالا رو شاسی تشکر کلیک کنی بهتره
این سایت وابسته به هیچ گروه,ارگان ومذهبی نیست صرفا جهت یاری و تبادل نظر بین پناهجویان ترکیه می باشد. تمام حقوق برای بی پناه محفوظ است. ذکر مطالب در دیگر سایت ها و رسانه های الکترونیک تنها با ذکر نام منبع و درج لینک مجاز است.