patrick یک بی پناه وضعيت: آفلاين 24 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 8 امتياز: 0 تشکر کرده: 2 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 8 بهمن ماه ، 1388 18:21:52 موضوع مطلب: راهنمایی وکمک فکری
سلام
من حدود 14ماه است که دنبال یک کلیسا در ایران میگردم برای مراسم مذهبی تغییر دین(تعمید) ولی متأسفانه هیچ کلیسا حاضر به این کار نیست و میگوید از طرف وزارت ارشاد این کار ممنوع شده و جرم است هم برای من و هم برای طرف مقابل،شیراز-اهواز-
اصفهان- تهران......آیا کسی است که کلیسایی را بشناسد که غسل تعمید را انجام بدهد چه در ایران و چه در خارج از ایران.
قربان شما پاتریک-موفق باشید
_________________ [FONT=Arial Black]جوابگوی شما در کیس مذهبی و مدارک موجود
helen(سه شنبه، 27 بهمن ماه ، 1388 19:38:31), patrick(يكشنبه، 2 اسفند ماه ، 1388 18:09:32),
helen کاربر خیلی فعال وضعيت: آفلاين 26 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 103 امتياز: 0 تشکر کرده: 2 تشکر شده 9 بار در 8 پست
محل سكونت: Finland-Helsinki
ارسال شده در: دوشنبه، 26 بهمن ماه ، 1388 19:07:09 موضوع مطلب: سلام
سلام
دوست عزیز هیچ کلیسایی در ایران این کارو نمیکنه به هیچ وجه.چون اگه شمارو که ظاهرا مسلمان هستین مسیحی شدین با برگه تعمید بگیرن اعدام میشید شک نکنید.پس این رسکو نمیکنه هیچ کلیسایی.شما باید به کلیسای فارسی زبان بروید که یه دونه در حاله حاضر هست 1 دونشو پارسال بستن.اونم باید ایماندار چند ساله باشین و درس هایرو بگذرونین تا تعمیدتون بدن.اونم اگه بخواهید از ایران بیرون بیاید روزه اخر برگه رو دستتون میدن اونم 2 ساعت مونده به پرواز با رویت کردن بلیط شما توسط کشیش.امیدوارم جوابتو داده باشم.اگه سوال داشتی پیام خصوصی بده.عزیزان در رابطه با کیس های دیند با اجازه مدیریت سایت به من pm بدن.مرسی هلن
کاربرانی که برای این ارسال از helen تشکر کرده اند vahidam
vahidam مدیر انجمن وضعيت: آفلاين 19 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 151 امتياز: 0 تشکر کرده: 24 تشکر شده 41 بار در 30 پست
محل سكونت: کانادا.تورنتو
ارسال شده در: دوشنبه، 26 بهمن ماه ، 1388 19:27:25 موضوع مطلب: Re: سلام
helen مي نويسد:
سلام
دوست عزیز هیچ کلیسایی در ایران این کارو نمیکنه به هیچ وجه.چون اگه شمارو که ظاهرا مسلمان هستین مسیحی شدین با برگه تعمید بگیرن اعدام میشید شک نکنید.پس این رسکو نمیکنه هیچ کلیسایی.شما باید به کلیسای فارسی زبان بروید که یه دونه در حاله حاضر هست 1 دونشو پارسال بستن.اونم باید ایماندار چند ساله باشین و درس هایرو بگذرونین تا تعمیدتون بدن.اونم اگه بخواهید از ایران بیرون بیاید روزه اخر برگه رو دستتون میدن اونم 2 ساعت مونده به پرواز با رویت کردن بلیط شما توسط کشیش.امیدوارم جوابتو داده باشم.اگه سوال داشتی پیام خصوصی بده.عزیزان در رابطه با کیس های دیند با اجازه مدیریت سایت به من pm بدن.مرسی هلن
مرسی دوست گرامی از پاسخ به سوال دوستمون.موفق باشید
_________________ اگه از این مطلب خوشتون آومد اون بالا رو شاسی تشکر کلیک کنی بهتره
این سایت وابسته به هیچ گروه,ارگان ومذهبی نیست صرفا جهت یاری و تبادل نظر بین پناهجویان ترکیه می باشد. تمام حقوق برای بی پناه محفوظ است. ذکر مطالب در دیگر سایت ها و رسانه های الکترونیک تنها با ذکر نام منبع و درج لینک مجاز است.