صفحه اصلي |  تالار گفتمان |  وضعیت پرونده |  پناهجویان |  تنظيمات كاربري  |  سئوالات رایج  |  تماس با ما

سایت پناهجویان ایرانی در ترکیه: تالار گفتمان

bipanah.com :: نمايش موضوعات - راهنمایی وکمک فکری

راهنمایی وکمک فکری

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

bipanah.com صفحه اول انجمن -> مشکلات پناهجویان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

patrick
یک بی پناه
یک بی پناه

وضعيت: آفلاين
24 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 8
امتياز: 0
تشکر کرده: 2
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 8 بهمن ماه ، 1388 18:21:52    موضوع مطلب: راهنمایی وکمک فکری پاسخ همراه با اعلان

سلام
من حدود 14ماه است که دنبال یک کلیسا در ایران میگردم برای مراسم مذهبی تغییر دین(تعمید) ولی متأسفانه هیچ کلیسا حاضر به این کار نیست و میگوید از طرف وزارت ارشاد این کار ممنوع شده و جرم است هم برای من و هم برای طرف مقابل،شیراز-اهواز-
اصفهان- تهران......آیا کسی است که کلیسایی را بشناسد که غسل تعمید را انجام بدهد چه در ایران و چه در خارج از ایران.
قربان شما پاتریک-موفق باشید

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
helen(سه شنبه، 27 بهمن ماه ، 1388 19:38:31), patrick(يكشنبه، 2 اسفند ماه ، 1388 18:09:32),  

helen
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

26 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 103
تشکر شده 9 بار در 8 پست

محل سكونت: Finland-Helsinki

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 26 بهمن ماه ، 1388 19:07:09    موضوع مطلب: سلام پاسخ همراه با اعلان

سلام
دوست عزیز هیچ کلیسایی در ایران این کارو نمیکنه به هیچ وجه.چون اگه شمارو که ظاهرا مسلمان هستین مسیحی شدین با برگه تعمید بگیرن اعدام میشید شک نکنید.پس این رسکو نمیکنه هیچ کلیسایی.شما باید به کلیسای فارسی زبان بروید که یه دونه در حاله حاضر هست 1 دونشو پارسال بستن.اونم باید ایماندار چند ساله باشین و درس هایرو بگذرونین تا تعمیدتون بدن.اونم اگه بخواهید از ایران بیرون بیاید روزه اخر برگه رو دستتون میدن اونم 2 ساعت مونده به پرواز با رویت کردن بلیط شما توسط کشیش.امیدوارم جوابتو داده باشم.اگه سوال داشتی پیام خصوصی بده.عزیزان در رابطه با کیس های دیند با اجازه مدیریت سایت به من pm بدن.مرسی هلن

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل
کاربرانی که برای این ارسال از helen تشکر کرده اند vahidam

vahidam
مدیر انجمن
مدیر انجمن

19 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 151
تشکر کرده: 24
تشکر شده 41 بار در 30 پست

محل سكونت: کانادا.تورنتو

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 26 بهمن ماه ، 1388 19:27:25    موضوع مطلب: Re: سلام پاسخ همراه با اعلان

helen مي نويسد:
سلام
دوست عزیز هیچ کلیسایی در ایران این کارو نمیکنه به هیچ وجه.چون اگه شمارو که ظاهرا مسلمان هستین مسیحی شدین با برگه تعمید بگیرن اعدام میشید شک نکنید.پس این رسکو نمیکنه هیچ کلیسایی.شما باید به کلیسای فارسی زبان بروید که یه دونه در حاله حاضر هست 1 دونشو پارسال بستن.اونم باید ایماندار چند ساله باشین و درس هایرو بگذرونین تا تعمیدتون بدن.اونم اگه بخواهید از ایران بیرون بیاید روزه اخر برگه رو دستتون میدن اونم 2 ساعت مونده به پرواز با رویت کردن بلیط شما توسط کشیش.امیدوارم جوابتو داده باشم.اگه سوال داشتی پیام خصوصی بده.عزیزان در رابطه با کیس های دیند با اجازه مدیریت سایت به من pm بدن.مرسی هلن

مرسی دوست گرامی از پاسخ به سوال دوستمون.موفق باشید

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo

helen
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

26 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 103
تشکر شده 9 بار در 8 پست

محل سكونت: Finland-Helsinki

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 27 بهمن ماه ، 1388 19:45:19    موضوع مطلب: سلام پاسخ همراه با اعلان

ممنون هستم از شما دوست عزیز
با اجازه شما هر کدام از دوستان سوال در مورد کیس های مسیحی دارن به من پم pmبدن
سعی میکنم تجربیاته خودمو انتقال بدم.مرسی.هلن

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

bipanah.com صفحه اول انجمن -> مشکلات پناهجویان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 2 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~