ali64 یک بی پناه وضعيت: آفلاين 28 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 6 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 30 دي ماه ، 1388 16:43:58 موضوع مطلب:
من زبان ترکی بلدم یعنی میتوانم کاری پیدا کنم که از گرسنگی و سرما نمیرم و در کجا باید برای کار اقدام کنم در مغازه یا شرکت در حین پیدا کردن کار بگویم کی ایرانی هستم یا نه در کجا بیشتر میتوانم دنبال کار بگردم راستی آدرس سازمان un را برایم میفرستید ممنون
(خداوند به هر پرنده ای دانه ای میدهد ولی انرا به داخل لانه اش نمی اندازد)
admin مدیراصلی سایت وضعيت: آفلاين 5 اسفند ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 131 امتياز: 18 تشکر کرده: 22 تشکر شده 35 بار در 32 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 1 بهمن ماه ، 1388 03:27:52 موضوع مطلب:
دوست عزیزنمیشه گفت صد در صد کار پیدا میکنی ولی خوب بلد بودن ترکی برایشما یک پوینت مثبت هست و در مورد کار یک مطلبی هست که فکر کنم نمیدونی ماکلن در ترکیه اجازه کار نداریم یعنی اگر کاری گیرت بیاد سیاه است و بادستمزد خیلی کم . در کجا کار پیدا کنی باید ببینی به کدام شهر ترکیه میریالبته خودت تصمیم نمیگیری سازمان ملل به شما میگه که به کدام شهر بری و درمورد ایرانی بودن زیاد فرقی به حال ترکا نمیکنه فقط براشون مهم هاست کهمسلمان باشی .
آدرس هم در زیر با گوگل مپ گذاشتم واست آدرس سازمان ملل در آنکارا با گیره سبز علامت گذاری شده
View
این سایت وابسته به هیچ گروه,ارگان ومذهبی نیست صرفا جهت یاری و تبادل نظر بین پناهجویان ترکیه می باشد. تمام حقوق برای بی پناه محفوظ است. ذکر مطالب در دیگر سایت ها و رسانه های الکترونیک تنها با ذکر نام منبع و درج لینک مجاز است.