صفحه اصلي |  تالار گفتمان |  وضعیت پرونده |  پناهجویان |  تنظيمات كاربري  |  سئوالات رایج  |  تماس با ما

سایت پناهجویان ایرانی در ترکیه: تالار گفتمان

bipanah.com :: نمايش موضوعات - راهنمایی در مورد پناهندگی

راهنمایی در مورد پناهندگی

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

bipanah.com صفحه اول انجمن -> مشکلات پناهجویان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

Keyhan
یک بی پناه
یک بی پناه

وضعيت: آفلاين
20 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 0
تشکر کرده: 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 20 آذر ماه ، 1388 22:54:26    موضوع مطلب: راهنمایی در مورد پناهندگی پاسخ همراه با اعلان

سلام .

منو یکی از دوستان به این انجمن راهنمایی کرده و گفته میتونم اینجا سوالات خودم رو مطرح کنم .

من FAQ ( سوال های متداول کاربران ) رو خوندم و خیلی چیزها برام روشن شد. اما خوب یه جورایی ترس تو دلم لفتاده که دلیلش هم خوندن این سوالات بود! یه جورایی احساس میکنم ممکنه همه این موارد برای من پیش بیاد !

خوب اگه اجازه بدید من سوال های خودمو به ترتیب شماره عنوان کنم و از شما خواهش میکنم ساده اما کامل جواب بدید . ممنون

1 : آیا برای ورود به ترکیه باید از طریق غیرقانونی اقدام کرد یا اینکهباید بطور قانونی وارد خاک ترکیه شد ؟ چه مدارکی را باید با خود بهترکیه بیاریم ؟ بهمراه داشتن پول نقد در یک کشور غریب خطر نداره ؟

2 : به نظر شما باید از چه طریقی پناهنده شد ؟ سیاسی یا اجتماعی یا ... .میشه شما دقیق تر توضیح بدید که چند نوع پناهندگی وجود داره ؟ شما کدامنوع رو توصیه میکنید ( بر حسب شنیده ها و تجربه ها )

3 : تا اونجایی که من متوجه شدم نرمال مدت حضور در ترکیه 1 سال هست . میشهاین زمان به حداقل برسه ؟ من دچار لکنت زبان هستم . آیا میتونم با توجه بهاین مشکل سریعتر مراحل پناهندگی رو پیش ببرم ؟ چگونه ؟

4 : میشه توضیحاتی در مورد امکانات کشور ثالث بدید ؟ کشور هایی نظیرامریکا - کانادا - استرالیا . توضیحاتی از قبیل : مستمری ماهیانه , بیمه, مسکن , امنیت شغلی و ....

5 : اگه من پناهده کشور ثالقی بشم . میتونم دوباره کشورم برگردم بدوناینکه مشکلی برای پناهندگی من پیش بیاد ؟ اصلا احتمال داره در کشور خودمدستگیر بشم به جرم خروج غیرقانی از کشور ؟

6 : میشه با ماهی 150 هزار تومن اونجا دوام آورد ؟ من وضع مالی چندان خوبی ندارم . آیا امیدی به این بنگاههای خیریه هست ؟

7 : در طی مدتی که در ترکیه هستم چند بار باید به کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحدو ... سر بزنم ؟ بطور معمول رو میگم !

خیلی ممنون میشم جواب سوالات من رو بدید . اگه سوال دیگه ای باشخ حتما میپرسم .

ممنون از کمکتون

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

vahidam
مدیر انجمن
مدیر انجمن

19 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 151
تشکر کرده: 24
تشکر شده 41 بار در 30 پست

محل سكونت: کانادا.تورنتو

ارسالارسال شده در: شنبه، 21 آذر ماه ، 1388 01:25:58    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام
1_برای درخواست پناهندگیفرقی نداره که از راه قانونی وارد ترکیه بشین یا غیر قانونی.هر مدراکی کهبه کیس شما مربوط میشه میتونه کمک بزرگی در قبولی شما از طرف سازمان داشتهباشه.همراه داشتن پول اصلا نگرانی نداره در اینجا امنیت برای خارجی هاوجود داره وبعد ورود به ترکیه میتونی حساب بانکی باز کنید .

2-طبق قانون سایت ما مجاز به اینکه چه نوع کیس بدین نیستیم پناهندهدر واقع به کسی میگن که در ایران چه سیاسی چه اجتماعی چه مذهبی مشکل داشتهباشه و جانش در خطر باشه حالا ما نمیتونیم بگیم که شما فلان کار بکن کهبتونی از سازمان قبولی بگیری (ولی معمولا کیس های جدیدی هم هست که به جنبشسبزی موسوم هست یعنی شرکت در تظاهرات).

3-ببینی مدت پناهندگی بستگی به کیس داره بله الان ایرانیها بهاینزذیک 1 سال به آمریکا میرن ولی ایرانیهای هم هستن 15 ماه 20 ماه و همچنینبستگی به کشور که میخوای بری فرق داره.

4-این امکانات بستگی به کشور ها فرق داره مثلا آمریکا امکاناتشخیلی کمه ولی کانادا و استرالیا امکانات اولیه نظیر خانه حقوق ماهانه وبیمه در اختیاره پناهندگانمیگذاره.

5-ببین پناهنده یعنی اینکه جونش در خطر در کشورش حالا شما فردایروزی که بر فرض کانادا رفتین برگرذین ایران خب معلومه مورد بازخواست قرارمیگیرید ولی اینم بگم که خیلی از ایرانیها با وجود این دور از چشم دولت بهایران رفت و آمد دارن ولی بعد اینکه سیتیزن اون کشور بشین و بعد به ایرانسفر کنید اگر دراصل شما در ایران مشکل قانونی نداشته باشین میتونینبرید.بله اگه قاچافی اومدین و پناهنده شدین موقع برگشت جرم خاصی ندارهمعمولا با اندکی جریمه نفدی کار حل میشه.     

6-بههیچ عنوان با ماهی 150 هزارتومن نمیشه در ترکیه زندگی کرد حداقل 400 دلاهزینه زندگی در ترکیه هست .معمولا سازمان های خیریه هم کمک آنچنانی نمیکنندر اصل نباید رو کمک این سازمان ها حسابکرد.

7-یک بار برای ثبت نام اولیه و یک بار هم برای مصاحبه اصلی به سازمان unتشزیف میبرید و یک بار هم که برای دریافت قبولی این حالت نرمالش هست.
موفق وپیروز باشید

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از vahidam تشکر کرده اند Keyhan

alisnoop
یک بی پناه
یک بی پناه

24 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 24 دي ماه ، 1388 15:54:39    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام من alisnoopهستم من در ایران هستم و به تهمت شیطان پرستی و یک جرم سیاسی دنبال من هستند اگر به سفارت آمریکا در آنکارا برویم به ما زودتر از بقیه پناهندگی میدهند مثلا چند روز طول میکشد لطفا جواب را به ایمیل من بفرستید ممنونali.snoop@yahoo.com[/email][/EMAIL]

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

vahidam
مدیر انجمن
مدیر انجمن

19 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 151
تشکر کرده: 24
تشکر شده 41 بار در 30 پست

محل سكونت: کانادا.تورنتو

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 24 دي ماه ، 1388 19:36:10    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

alisnoop مي نويسد:
سلام من alisnoopهستم من در ایران هستم و به تهمت شیطان پرستی و یک جرم سیاسی دنبال من هستند اگر به سفارت آمریکا در آنکارا برویم به ما زودتر از بقیه پناهندگی میدهند مثلا چند روز طول میکشد لطفا جواب را به ایمیل من بفرستید ممنونali.snoop@yahoo.com[/EMAIL]

سلام دوست گرامی

به هیچ عنوان سفارت آمریکا شما رو مستقیم قبول نمیکند آگر هم بروید هم شما رو مثل دیگر پناهندگان به سازمان un کمیساریای عالی پناهندگان ارجاع میدن شما باید برای رفتن به هر کشوری الزاما باید قبولی یا از سازمان un داشته باشید.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

bipanah.com صفحه اول انجمن -> مشکلات پناهجویان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 2 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت