| نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
|
bahar_z
 وضعيت: آفلاين 19 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 0 تشکر کرده: 5 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: turkey
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 12 شهريور ماه ، 1388 13:40:42 موضوع مطلب: مسافرخانه یا هتل ارزان در آنکارا |
|
|
با سلام
آیا مسافرخانه یا هتل ارزان برای یک شب نزدیک دفتر سازمان ملل و یا کیزیلای در آنکارا می شناسید؟
با سپاس |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
| تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک : |
|
|
|
|
vahidam
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين 19 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 88 امتياز: 0 تشکر کرده: 15 تشکر شده 18 بار در 16 پست
محل سكونت: ترکیه
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 12 شهريور ماه ، 1388 15:47:18 موضوع مطلب: |
|
|
| سلام .مسافرخانه ارزون در اطراف کیزل ای kızılay فکر نکنم باشه شما اطراف اولسلار uluslar میتونین مسافرخونه با شبی 20 لیر پیدا کنید از کیزل ای هم با دولموش یا همون مینی بوس خطی میتونین به اولسلار برین.موفق باشید _________________ دوست آن باشد که گیرد دست دوست
در پریشان حالی و درماندگی!!!!
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از vahidam تشکر کرده اند bahar_z |
|
 |
|
narges
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين 23 بهمن ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 80 امتياز: 30 تشکر کرده: 26 تشکر شده 14 بار در 12 پست
محل سكونت: aksaray-turkey
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 12 شهريور ماه ، 1388 17:10:55 موضوع مطلب: |
|
|
دوست عزیز شما واسه مصاحبه می خواهی بری آنکارا؟
میتونی به من بگی چند نفر هستین و چند روز آنجا هستین
می تونم بهت کمک کنم
اگر خواستی بهم pm بده
_________________ دنیا همه زندان خردمندان است
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از narges تشکر کرده اند bahar_z |
|
 |
|
bahar_z
 وضعيت: آفلاين 19 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 4 امتياز: 0 تشکر کرده: 5 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: turkey
|
ارسال شده در: جمعه، 13 شهريور ماه ، 1388 01:13:33 موضوع مطلب: سپاس |
|
|
خیلی از محبت و جوابهای شما ممنونم. من و همسرم برای مصاحبه به آنکارا می ریم و چون وقت مصاحبه ساعت 8:30 صبحه باید از روز قبلش آنکارا باشیم. از محبتتون سپاسگذاریم. دوستانی در آنکارا داریم ولی نمی خواستیم بهشون زحمت بدیم. فکر کنم بتونیم نزدیک میدان اولوس یک مسافرخونه پیدا کنیم.
باز هم از لطف و راهنمایی شما سپاسگذارم |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
admin
مدیراصلی سایت
 وضعيت: آفلاين 5 اسفند ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 107 امتياز: 18 تشکر کرده: 15 تشکر شده 31 بار در 29 پست
|
ارسال شده در: جمعه، 13 شهريور ماه ، 1388 04:19:51 موضوع مطلب: |
|
|
دوست عزیز شما در کیزیلای در خیابان مشروطیت هتلی هست به نام بو یو ک ارشان ارزونترین هتل اون منطقه هست و برای 2 نفر شبی 40 دلار است_________________ دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می کنند ...
برای تبدیل فینگلیش به فارسی به لینک زیر مراجعه کنید
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از admin تشکر کرده اند bahar_z |
|
 |
|
alisnoop
 وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 24 دي ماه ، 1388 15:16:32 موضوع مطلب: |
|
|
| سلام من alisnoopهستم من در ایران هستم و به تهمت شیتان پرستی و یک جرم سیاسی دنبال من هستند اگر به سفارت آمریکا در آنکارا برویم به ما زودتر از بقیه پناهندگی میدهند مثلا چند روز طول میکشد لطفا جواب را به ایمیل من بفرستید ممنونali.snoop@yahoo.com[/email] |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|