vahidam مدیر انجمن وضعيت: آفلاين 19 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 151 امتياز: 0 تشکر کرده: 24 تشکر شده 41 بار در 30 پست
محل سكونت: کانادا.تورنتو
ارسال شده در: پنجشنبه، 12 شهريور ماه ، 1388 15:47:18 موضوع مطلب:
سلام .مسافرخانه ارزون در اطراف کیزل ای kızılay فکر نکنم باشه شما اطراف اولسلار uluslar میتونین مسافرخونه با شبی 20 لیر پیدا کنید از کیزل ای هم با دولموش یا همون مینی بوس خطی میتونین به اولسلار برین.موفق باشید
_________________ اگه از این مطلب خوشتون آومد اون بالا رو شاسی تشکر کلیک کنی بهتره
کاربرانی که برای این ارسال از narges تشکر کرده اند bahar_z
bahar_z یک بی پناه وضعيت: آفلاين 19 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 9 امتياز: 0 تشکر کرده: 21 تشکر شده 2 بار در 2 پست
محل سكونت: Turkey
ارسال شده در: جمعه، 13 شهريور ماه ، 1388 01:13:33 موضوع مطلب: سپاس
خیلی از محبت و جوابهای شما ممنونم. من و همسرم برای مصاحبه به آنکارا می ریم و چون وقت مصاحبه ساعت 8:30 صبحه باید از روز قبلش آنکارا باشیم. از محبتتون سپاسگذاریم. دوستانی در آنکارا داریم ولی نمی خواستیم بهشون زحمت بدیم. فکر کنم بتونیم نزدیک میدان اولوس یک مسافرخونه پیدا کنیم.
باز هم از لطف و راهنمایی شما سپاسگذارم
کاربرانی که برای این ارسال از admin تشکر کرده اند bahar_z
alisnoop یک بی پناه وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 24 دي ماه ، 1388 15:16:32 موضوع مطلب:
سلام من alisnoopهستم من در ایران هستم و به تهمت شیتان پرستی و یک جرم سیاسی دنبال من هستند اگر به سفارت آمریکا در آنکارا برویم به ما زودتر از بقیه پناهندگی میدهند مثلا چند روز طول میکشد لطفا جواب را به ایمیل من بفرستید ممنونali.snoop@yahoo.com[/email]
این سایت وابسته به هیچ گروه,ارگان ومذهبی نیست صرفا جهت یاری و تبادل نظر بین پناهجویان ترکیه می باشد. تمام حقوق برای بی پناه محفوظ است. ذکر مطالب در دیگر سایت ها و رسانه های الکترونیک تنها با ذکر نام منبع و درج لینک مجاز است.