صفحه اصلي |  تالار گفتمان |  وضعیت پرونده |  پناهجویان |  تنظيمات كاربري  |  سئوالات رایج  |  تماس با ما

سایت پناهجویان ایرانی در ترکیه: تالار گفتمان

bipanah.com :: نمايش موضوعات - درخواست کمک در مورد اقدام برای پناهندگی

درخواست کمک در مورد اقدام برای پناهندگی

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

bipanah.com صفحه اول انجمن -> بی پناه

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

freeforever
یک بی پناه
یک بی پناه

وضعيت: آفلاين
10 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2
امتياز: 0
تشکر کرده: 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 10 دي ماه ، 1388 19:52:35    موضوع مطلب: درخواست کمک در مورد اقدام برای پناهندگی پاسخ همراه با اعلان

با سلام
من در جستجوی اینترنتی با سایت آشنا شدم. در حقیقت من و همسرم قصد پناهندگی به کانادا رو داریم ولی با اطلاعاتی که چند وقته میگیرم اینطوری فهمیدیم که از ایران چون پرواز مستقیم به کانادا نداره نمیشه اونجا رفت. ما با مشکل جدی در اینجا مواجه شدیم(همین مشکل تظاهرات و دستگیری و پیگردی که خیلی ها اینروزها درگیرشن). حالا موندیم چیکار کنیم.
چون ما شرایط لازم برای اقامت دائم کانادا رو داریم میخواستیم بریم اونجا که تا اون مدت کیس اقامت دائم ما درست بشه و بمونیم ولی نمیدونیم باید چیکار کنیم.
در هر صورت اگر موفق نشیم بریم اونجا میخواهیم در یکی از کشورهای دیگه مثل ترکیه پناهنده شیم بعد مدتی بمونیم تا برای اقامت دائم بریم کانادا. سوالی که دارم اینه که ما باید چیکار کنیم؟ آیا میشه از طریق پناهندگی به ترکیه به کانادا رفت؟ یا کسی در مورد پناهندگی به کانادا خبر داره؟ ما پاسپورت معتبر هم داریم و قانونی میخواهیم خارج شیم. ولی مدت زیادی نداریم و باید زودتر از ایران بریم. کسی میدونه بهترین راه برای ما چیه؟
خواهش میکنم کمک کنید. الان یکی دو ماهه که تمام سایتهای مربوطه رو خوندم اما هر کی یه چیزی میگه. حسابی گیر افتادیم و نمیدونیم چیکار کنیم.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

narges
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
23 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 91
امتياز: 32
تشکر کرده: 26
تشکر شده 17 بار در 15 پست

محل سكونت: aksaray-turkey

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 10 دي ماه ، 1388 23:09:32    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوست عزیز برای بیشتر آشنا شدن با شرایط لینکهای زیر را مطالعه کنید

تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

در ضمن شما در ترکیه پناهجو هستید و در صورت قبولی در سازمان ملل به کشور پناهنده پذیر مثلا کانادا تحویل داده می شوید
بعد از مطابعه لینکها اگر سوالی داشتید مطرح کنید
موفق باشید

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

bipanah.com صفحه اول انجمن -> بی پناه

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 2 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت