| نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
|
shahrokh_mes
یک بی پناه

وضعيت: آفلاين 10 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 8 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 10 دي ماه ، 1388 05:48:14 موضوع مطلب: چگونگی گرفتن اقامت پناهندگی در شهر وان |
|
|
با عرض درود
کسی که بطور قاچاف از ایران به ترکیه (وان) آمده و هیچ فامیل نزدیک در این شهر ندارد ( با توچه به اینکه اخیرا شهر وان پناهند نمیپذیرد ) - چگونه میتواند در این شهر افامت بگیرد و اعلام پناهندگی کند؟
سپاس گذارم - راهنمایی کنید |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
| تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک : |
|
|
|
|
admin
مدیراصلی سایت

وضعيت: آفلاين 5 اسفند ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 131 امتياز: 18 تشکر کرده: 22 تشکر شده 35 بار در 32 پست
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 10 دي ماه ، 1388 07:00:14 موضوع مطلب: |
|
|
دوست عزیز من نشنیدم که وان پناهنده نمی پذیرد آیا خبر شما موثق است._________________ دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می کنند ...
برای تبدیل فینگلیش به فارسی به لینک زیر مراجعه کنید
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
shahrokh_mes
یک بی پناه

وضعيت: آفلاين 10 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 8 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
ارسال شده در: شنبه، 15 اسفند ماه ، 1388 07:34:11 موضوع مطلب: |
|
|
بله خبر من موثق است - خود یو ان اینجا به من گفت که مفرستن نوشهیر و شهرای جلو
خواستم سوال کنم چگونه میشود اقامت این شهر را گرفت |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
admin
مدیراصلی سایت

وضعيت: آفلاين 5 اسفند ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 131 امتياز: 18 تشکر کرده: 22 تشکر شده 35 بار در 32 پست
|
ارسال شده در: شنبه، 15 اسفند ماه ، 1388 14:51:00 موضوع مطلب: |
|
|
من این اطلاعات را ندارم امید وارم بچه های وان اگر راهی هست که شما بتونید در شهر وان بمونید شما را راهنمایی کنند_________________ دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می کنند ...
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
darya
کاربر فعال

وضعيت: آفلاين 6 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 19 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 2 بار در 2 پست
|
ارسال شده در: جمعه، 13 فروردين ماه ، 1389 21:47:50 موضوع مطلب: |
|
|
| salam doste aziz mn 4sal ast dar van egamet daram az sal 2009 hech panahandey ra dar van gobol nemekonan va mifrestaden shahr agre . magar enke ba kese azdevaj koned ke dar van egamat darad va dar zem shahrhaye dege be gher az agre az hame nazar behtar ast.movafag bashed |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
admin
مدیراصلی سایت

|
ارسال شده در: شنبه، 14 فروردين ماه ، 1389 03:35:57 موضوع مطلب: |
|
|
لطفا فارسی تایپ کنید اگر فارسی نباشه جوابی به شما داده نمیشه و پست شما هم حذف میشه_________________ دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می کنند ...
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|