درخواست کمک سوال دارم

کمک برای پیدا کردن کار

مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, bipanah_avare, Emanoel

درخواست کمک سوال دارم

پستتوسط behdesign » شنبه مرداد ماه 31, 1388 10:45 pm

سلام دوستان عزیز

من دانشجوی کاردانی رشته گرافیک هستم وسال بعد درسم تموم میشه میخوام بیام به ترکیه برای کار و تحصیل البته اول برای کار وزندگی بعدا که زبان استانبولی رو یاد گرفتم برم دانشگاه ادامه تحصیل.

چندتا سوال داشتم:

1- ابتدای کار من چطوری بیام ترکیه؟
2-آیا برای رشته (گرافیک) من توی ترکیه کار پیدا میشه؟ و درآمدش چطوره؟؟؟؟
3-چقدر با خودم پول بیارم که تا پیدا کردن کار احتیاجاتم رو بر طرف کنه؟؟؟؟
4- روزای اول که ترکیه اومدم کجا ساکن بشم که اذیت نشم و امنیت داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5-یکی از دوستای من 2 سال ترکیه بود و در آکسارای بود و میگفت بری اونجا همه چیز رو میفهمی ولی من میخوام قبل از رفتن تحقیق کنم؟؟؟؟؟در این مورد هم اگه میشه پاسخ بدید؟؟
6-تنها به ترکیه بیام اتفاقی برام نمیوفته یا باید با کسی بیام یعنی هم خرج داشته باشم.؟؟؟؟چون اکثراً با کسی میان ترکیه.

از شما تشکر میکنم که به مهاجر ها کمک میکنید .اگر بعد از پاسخ به ایمیلم یک پیام بفرستید ممنون میشم               منتظرم ممنون
نماد کاربر
behdesign
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: شنبه مرداد ماه 31, 1388 9:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه

پستتوسط vahidam » يکشنبه مرداد ماه 31, 1388 1:09 am

ببینین این سایت برای کمک به پناهندگان هستش و بر روی مشکلات و اطلاعات پناهندگی کار میکنه سوال شما هم از دستور کار این سایت خارجه .ولی تا اونجایی که اطلاع دارم .شما اگر بصورت پناهنگی باشید که این بحث ای  جداست .اگر میخوای برای کار بیاین باید از وزارت کشور اینجا درخواست ویزای کار بکنین و بعد از گرفتن اجازه کار میتونین دنبال کار بگردین و اگر غیر از این بخوای اینجا کار کنین که قاچاقی باید کار کنین و هر 3 ماه یک بار باید برید ایران و برگردین  تا ویزا تون تمدید بشه  در ضمن اگر هم آومدین استانبول رو پیشنهاد میکنم . و اینکه چقدر پول همراتون باشه نزدیک 400 دلار در ماه هزینه شما میشه تقریبا .و میتونی هم با دانشجویان ایرانی ساکن در استانبول هم خونه بشین تا هزینه هاتون کم بشه. و از لحاظ امنیت هم هر کجای دنیا هم که برید فرقی نداره باید حواستون  جمع باشه .  و از سوال که در رابطه با تحصیل کردی شما اول باید مدارک تحصیلی که در ایران رو گرفتین رو به انگلیسی ترجمه و  در تهران به تائید وازارت کشور باید برسه بعد از این باید یا از طریق اینترنت از دانشگاهای ترکیه پذیرش بگیرین یا میتونین حضوری بیاین و پذیرش بگیرین  .بعد از پذیرش هم که پروسش معلومه.این اطلاعات دقیق نیست دوست من ولی اونای که میدونستم رو گفتم باید بیشتر تحقیق کنید. در ضمن ترکیه به نظر من برای کار و اینکه بتونین پول جمع کنین این نظره شخصیم هستش جای خوبی نیست. موفق باشید
  ایمیل تماس با من در یاهو         vahid.ca26@yahoo.com
نماد کاربر
vahidam
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه فروردين ماه 18, 1388 9:30 pm
تشکر کرده: 24 بار
تشکر شده: 49 بار

پستتوسط behdesign » سه شنبه شهريور ماه 3, 1388 5:03 pm

سلام بر شما ممنون از اینکه پاسخ دادید .

شما تو صحبتاتون نوشتید ترکیه به درد کار نمیخوره پس اونایی که میان برای چی میان میشه در این رابطه هم کمک کنید .و من از چه کسایی میتونم کمک بگیرم سایت معرفی کنید.

و اگر من اونجا بیام شما در رابطه با کار میتونید کمکم کنید من نمیخوام بیام پول جمع کنم اول برای تحصیل دوم برای زندگی آزادانه به دور از سیاست
ایران تو رو خدا در هر مورد که میتونید کمک کنید.

خسته سدم از بس که در تنگنا بودیم. شما دیگه باید ماهارو درک کنید که...
از مال دنیا چه کسی تا حالا با خودش برده.
یه سقف باشه وخورد و خوراک + تفریح آزاد بسه

دنیا همینه دیگه      نیست؟؟؟؟؟؟؟            ممنون میشم پاسخ بدبد
نماد کاربر
behdesign
یک بی پناه
یک بی پناه

پستتوسط vahidam » چهارشنبه شهريور ماه 4, 1388 10:38 pm

ببینین من از دید شخصی خودم گفتم و این نظر من بود.چون ترکیه از نظر وضیعت اقتصادی در حال حاضر مشکل داره .آره شما میتونین در کنار تحصیل کار هم کار بکنین .یا تنها میتونین بیاین کار کنین ولی منظورم اینه که رو این فکر نباشین که با کار کردن بدون ساپورت از ایران بتونین زندگی کنین من ساله اول ورود شما به ترکیه رو میگم تا جا بیفتین سخته از نظر مالی میگم بله شاید بعد چند سال بتونین خودتونو بالا بکشین من دیدگاه خودم رو گفتم .ر ضمن سایت که فارسی زبان باشه که بدرد شما بخوره سراغ ندارم. و اینم توضیحات برای اجازه کار"""""""""""""""""""""نحوه اخذ اجازه کار در ترکیه
آخرین قانون مربوط به اشتغال خارجیان در ترکیه در تاریخ 06.03.2003 به تصویب رسیده است. با این قانون کوشیده شده است صدور اجازه کار که قبلا از سوی چندین مرکز ارائه می شد، تنها از یک مرکز انجام پذیرد.

بر اساس قانون شماره 4817 سه نوع اجازه کار پیش بینی شده است.  این گروهها شامل اجازه کار مدت دار و نامحدود برای کارکنان وابسته و کارکنان مستقل و موارد استثنائی می باشد. بر اساس قانون خارجیان می توانند از اجازه کار مدت دار ویا نامحدود به شرط به جا آوردن شرایط مورد نیاز، می باشد. مدت اعتبار اجازه کار مدت دار بر اساس قرارداد کار یکسال بوده و برای کار در محل کار مشخص و حرفۀ خاصی صادر می گردد. پس از پایان یکسال اجازه کار برای همان شغل و محل کار تا سه سال دیگر تمدید می شود. پس از سه سال نیز این مجوز تا شش سال می تواند تمدید گردد.

درصورتیکه یک تبعه خارجی حداقل هشت سال به صورت مداوم در ترکیه اقامت و شاغل باشد، اجازه کار دائم بدون در نظر گرفتن شرایط اشتغال در ترکیه و نیز بدون محدودیت جغرافیائی ، صادر می شود. برای خارجیانی که حداقل پنج سال در ترکیه به صورت بلاانقطاع اقامت داشته و نیز درصورتیکه در این مدت پیش کارفرمائی اشتغال نداشته باشند مجوز اشتغال مستقل صادر می گردد. شرایط اعطاء مجوز کار استثنائی با قانون محدود شده است. اجازه کار این افراد از کارکنان مستقل و وابسته متمایز بوده و از نظر زمان محدودیت نخواهد داشت.

خارجیان برای اخذ مجوز کار از کشور متبعوشان ویا کشور محل اقامت دائمشان می توانند به نمایندگیهای جمهوری ترکیه در آن کشور مراجعه کنند. پس از تکمیل پرونده، درخواست مذکور توسط نمایندگیهای خارج از کشور به وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه ارسال خواهد شد. ظرف سه روز از زمان ارائه درخواست متقاضی اشتغال در ترکیه به نمایندگی خارج از کشور، مدارک لازم از سوی کارفرما به وزارت کار و اموراجتماعی تحویل داده می شود. پس از صدور اجازه کار توسط وزارت کار، متقاضی می بایستی ظرف نود روز به نمایندگی خارجی ترکیه مراجعه و ویزای کار دریافت نماید. در صورتیکه متقاضیان اجازه کار دارای اقامت حداقل شش ماهه باشند شخصا و یا کارفرمایشان می تواند مدارک لازمه را به وزارت کار تحویل نماید. همچنین در این صورت نیازی به اخذ ویزای کاری پس از تائید اجازه کار موجود نمی باشد.

برای تمدید مدت اجازه کار حداکثر تا 15 پس از پایان مدت مجوز و  نیز دو ماه پیش از پایان مدت اعتبار آن می بایستی به وزارت کار مراجعه شود. وزارت کار مکلف است که حداکثر ظرف نود روز به گرونده متقاضی رسیدگی کرده و نیتجه را ابلاغ نماید. ولی درصورتیکه مدارکی ناقص باشد این مدت پس از تکمیل پرونده تا نود روز تمدید خواهد شد. وزارت کار می تواند از منابع امنیتی در مورد شخص مورد نظر تحقیق نماید.

پس از پایان کار بررسی پرونده، وزارت کار می تواند درخواست را بپذیرد ویا آن را رد کند. درصورتیکه وزارت درخواست متقاضی را به تائید برساند، متقاضیانی که از دفاتر نمایندگی ترکیه درخارج از کشور مراجعه کرده باشند می بایستی ویزای کار از همان محل دریافت داشته و به اداره اتباع خارجی در ترکیه مراجعه نمایند و متقاضیانی که ار داخل ترکیه مراجعه کرده اند مستقیما می توانند به اداره اتباع خارجی در پلیس آن استان مراجعه نمایند. درصورتیکه درخواست اشتغال در ترکیه رد شده باشد، متقاضی می تواند ظرف سی روز پس از ابلاغ نتیجه درخواست تجدید نظر کرده و به نتیجه اعتراض نماید.  درصورتیکه وزارت کار به اعتراض پاسخ منفی دهد، متقاضی می تواند به دادگاه شکایت نماید.
  ایمیل تماس با من در یاهو         vahid.ca26@yahoo.com

برای نویسنده این مطلب vahidam تشکر کننده ها:
narges (سه شنبه مهر ماه 4, 1390 1:29 am)
رتبه: 14.29%

نماد کاربر
vahidam
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه فروردين ماه 18, 1388 9:30 pm
تشکر کرده: 24 بار
تشکر شده: 49 بار

پستتوسط behdesign » پنج شنبه شهريور ماه 5, 1388 8:22 am

سلام باز هم ممنونم که پاسخ دادید و من رو شرمنده خودتون کردید.

ولی به این سوالم اگر پاسخ بدید ممنون میشم که :

آیا مثل آقا پوریا که براش محبت کردید کار پیدا کردید برای من هم این کار رو میتونید بکنید؟

*در مورد شرایه مهاجرت هم برام مینویسید؟

واینکه در ترکیه غیر از کار تخصصی دیگه چه کارایی میشه کرد البته منظورم خلاف نیست؟

من اگر id شمارو هم داشته باشم ممنون میشم .

فکر میکنم این سوالات که می پرسم به درد خیلی از بازدید کننده ها بخوره.

ممنونم از لطفتون
نماد کاربر
behdesign
یک بی پناه
یک بی پناه

بازگشت به کار بی پناه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان