mehrave نوشته است:Anonyme نوشته است:samann نوشته است:کاربر گرامی
در زمانی که کشورها باز بودند زمان کل انتظار ایرانی ها برای اعزام به کشور سوم 18 ماه بود و برای افغانها 6 تا 9 سال
و گاها این زمان به 12 سال میرسیددلیلش هم این بود که هر مرحله برای ایرانی ها 4 تا 6 ماه و برای افغانها 2 تا 3 سال طول میکشید.
به 90 درصد افغانها اصلا تاریخ مصاحبه نمیدادند ولی برای تمام ایرانی ها یک زمان مصاحبه در همان روز ثبت نام تعیین میکردند.
95 درصد افغانها هرگز به کشور سوم منتقل نمیشدند.
حالا در شرایط فعلی قرار بر این شده که حدود 98 درصد افغانهای جدید الورود رو دیپورت کنن.
من بر اساس مشاهده روالی که در نظر گرفته شده با قطعیت عرض میکنم هیچ افغانی که از سال 2016 ثبت نام کرده
امکان اعزام به کشور سوم در مدت زمان کمتر از 9 سال رو نخواهد داشت مگر در موارد بسیار خاص.
هدف من تحقیرکردن برادران زحمتکش افغان نیست فقط ازتون تقاضا میکنم اطلاعات غلط ندین
چون افغانهای ساکن در ایران و افغانستان هم به این فوروم دسترسی دارن..
دوست گرامی
صحبت ما در مورد باز اسکان نبود، خود سازمان ملل اعلام کرده که تنها 1 درصد از پناهندگان باز اسکان داده خواهند شد. مرحله اول محرز شدن ادعای پناهندگی شخص هست( قبولی) و مرحله بعد، اینکه آیا پناهنده نیاز به بازاسکان دارد و یا خیر.
100 درصد افغانها تاریخ مصاحبه ندارند اما برخلاف پناهجویان ایرانی در زمان کمتری مصاحبه اصلی رو انجام میدن و چیزی به اسم ردی در مصاحبه اصلی توسط سازمان ملل برای افغانها وجود ندارد چون واجد شرایط پناهندگی هستند برخلاف پناهندگان ایرانی که باید در مصاحبه اصلی این موضوع رو اثبات کنند در غیر اینصورت ردی میگیرند.
حتی در گذشته زمانی که اختیار تصمیمگیری در دست سازمان ملل و قوانین بین المللی بود وقتی پناهجوی ایرانی که به صورت قاچاق وارد ترکیه میشد برای اینکه دیپورت نشه و سریعتر آزاد بشه خودش رو افغان معرفی میکرد و حتی گاها ایرانیانی که غیر قانونی وارد اروپا میشدند برای گرفتن قبولی راحتتر خودشون رو افغان معرفی میکردند.
اینکه ادعا کرده آید افغانها از نظر کنوانسیون ژنو! پناهنده نیستند اشتباهه. شما فکر میکنید اثبات شدن پناهندگی یک شخص به معنای مورد قبول شدن در برنامه بازاسکان هست که صد البته اینطور نیست.
تمام هدف، فکر و نظر شما در مورد موضوع پناهندگی، تنها برنامه بازاسکان و رفتن به آمریکا و کانادا و ،،، هست که البته این طرز فکر و هدف اکثریت پناهجویان ایرانی است و به همین خاطر این ایرانیان هستند که تجارت پناهندگی جعلی و کیس نویسی در ترکیه رو را اندازی کردند و با واژه های مشاوره پناهندگی و کیس خطر و کنوانسیون ژنو و....آشنایی دارند. فریب دادن سازمان ملل و دروغگویی و تهیه کیس و سناریو های پناهندگی و رفتن به آمریکا و کانادا چیزی نیست که شما به آن افتخار کنید.! در هیچ اجتماع آزاد و سالم، دروغگویی و فریب و کلک زدن یک سیستم و نهاد مورد تایید نیست.
شاید شما بتونید از دیپورت افغانها حمایت کنید و یا نتیجه بگیرید که آنها پناهنده نیستند، اما این اخراج ها کاملاً غیرقانونی و غیر انسانی هستند و هیچ نهاد حقوق بشری این روند اخراج پناهجویان رو حمایت نمیکند، بلکه از دولت ترکیه خواسته شده که این روند اخراج رو متوقف کند چون از نظر سازمان ملل و نهاد های حقوق بشری که با وضعیت امنیت افغانستان و وضعیت حقوق بشری مهاجرین در ایران آشنا هستند، افغان ها را به عنوان پناهنده میشناسند.
نوشته شما پر از تحقیر و توهین نسبت به افغانها بود که البته تنها مختص شما نیست، این یک نگاه و فرهنگ کلی و جا افتاده در ایرانه. شنیدن چنین صحبت های از کسانی که در ایران هستند و یا شهروندان ترک رو میشه نشنیده گرفت اما کسی که خودش پناهجو هست توقع میره که بتونه شرایط دیگر پناهجویان رو درک کنه.
این رو بدونید با همین خط کشی که پناهجویان افغان رو قضاوت میکنید، خود شما و دیگر پناهجویان ایرانی هم مورد قضاوت قرار میگیرند.
دوست گرامی
شما و همشهریات تاکی میخواهید ازین ادبیات مظلوم گرایانه و ننه من غریبم گونه دست بردارید؟
صد درصد درسته که پناهندگان ایرانی برای اسکان مجدد در امریکا یا کانادا میان ترکیه..پس فکر کردی میان ترکیه یا کشورهای دیگه که پول حواله کنن به ولایتشون؟
نکنه همشهریای شما برای سفر توریستی میان ترکیه؟
پس چرا یکی در میون توی دریای ترکیه غرق میشن؟ برای ماهیگیری سوار قایقهای قاچاقبرها میشن؟
درمورد دروغ گفتن پناهندههای ایرانی وکیسهای ساختگی هم باید بدانیدکه دلیل اخراج پناهجویان افغان این هست که همه انها از ایران به ترکیه میان نه از افغانستان و اداره مهاجرت ترکیه هم به این مساله کاملا واقف است که 99 درصد پناهجویان افغان به دروغ میگویند که از افغانستان امده اند و جانشان در خطر بوده یا مدعی هستند که با امریکاییهاکار کرده اند یا طالبان دنبالشان بوده و دروغهایی ازین قبیل در حالیکه سالها درایران اقامت داشته اند و الان که ریال سقوط کرده میان ترکیه
دلیل عدم باز اسکان افغانها و عدم پذیرش ایشان توسط کشورهای پناهنده پذیردر سالهای گذشته یا دیپورتشان را هم لازم به توضیح نیست..از عقاید اسلامگرایانه خطرناک و انتحاری بگیر تاهزارو یک دلیل دیگر به گونه ای که حتی دولت ترکیه احساس خطر نموده و عزم خود را جزم کرده تا با دیپورت و ساخت دیوار جلوی این روند را بگیرد و ایران را متهم میکند که افغانهارا به سمت ترکیه سوق میدهد
کجای این کامنتها "پر از تحقیر و توهین" بوده؟ عادت دارید به ننه من غریبم بازی و مظلوم نمایی
" نگاه و فرهنگ جا افتاده در ایران"
به جز برخوردهای پلیس ایران یا برخی افراد با افغانها مگر
کم ایرانیها به افغانها کار دادند؟ جا و مکان در اختیارشان گذاشتند؟ به ایشان اعتماد کردند؟ به ایشان محبت کردند؟ کار و حرفه و شغل یادشان دادند؟ به نام خودشان برایشان سیمکارت و زمین و غیره خریدند؟با ایشان زندگی و رفتوامد و رفاقت کردند و بر عکس ترکها ایشان رادر جامعه خودشان پذیرفتند؟
اغلب افغانهای ساکن در ایران هنوز تجربه پرداخت پول قبض اب و برق و اجاره خانه را ندارند چون اکثرا در محیط های کار یا باغچه ها و ویلاها یا خانه های سرایداری یا گاوداریها و مزارع و تولیدیها و غیره بصورت کاملا رایگان زندگی میکنند و تمام هزینه هایشان را صاحبکار میپرداخته و برایشان سرپناه تامین کرده.نه مانند ترکیه که باید هزاران لیردر ماه پو ل فاکتور و اجاره و غیره بدی
بسیاریشان شدیدا ازینکه ایرانرا ترک کرده اند پشیمانند ولی راه بازگشت ندارند
ولی امثال جنابعالی چهارتا کلمه سوسولی و روشنفکر بازی و لفظ قلم یاد گرفتی و همیشه چه در فضای مجازی یا جاهای دیگر از ایرانیها طلبکار بوده اید و به بدی یاد کرده اید و فحش و ناسزا میدهید انهارا به توهین و غیره متهم میکنید و همه جا حتی در همین ترکیه هم دشمنی خاصی با ایرانیها دارید
و این از فقرفرهنگی ودرصد بالای بیسوادی و درصد بالای عقاید اسلامگرایانه و قومگرایانه در مملکت شما سرچشمه میگیرد که حتی در همین ترکیه خودتان با همشهریان خودتان که از قوم شما نباشند سازش ندارید ودر اصطلاح میخواهید شکم همدیگر را پاره کنید.
ضمناهیچکس از دیپورت پناهنده دیگری خوشحال نمیشود و حمایت نمیکند.این همون تفکر ننه من غریبم شماست
شبخوش
سلام دوست گرامی
جناب سامان گرامی ادعا کردند که افغانهای که در ترکیه هستند بر اساس کنوانسیون ژنو! و طبق قوانین بین المللی به عنوان پناهنده شناخته نمیشوند که البته برای این ادعا هیچ سند و مدرک هم ندارند، بغیر از اتکا به دیپورت اجباری عده ای از افغان ها توسط دولت ترکیه. اگر از اخبار آگاه می بودند و از واکنش سازمان های حقوق بشری و سازمان ملل در مورد این اخراج های صورت گرفته اطلاع می داشتند، چنین ادعای بی اساسی نمی کردند، چون همان سازمان ها و نهاد های بین المللی و حقوق بشری و کنوانسیون ژنو!!! این دیپورت ها رو محکوم کردند و دیپورت پناهجویان رو توسط دولت ترکیه کاری غیر انسانی و غیر قانونی میدانند، و دولت ترکیه هم در اکثر موارد در رسانه ها به دروغ برای پوشاندن این موضوع دیپورت پناهجویان رو منکر شده و مدعی شده که تمام این افراد داوطلبانه به کشورشان بازگشته اند.
کسی منکر این نمیشه که شاید دیگر ملیت ها مثل عراقی ها سوریه ای ها و یا پاکستانی ها و یا افغانها هم با تغییر دادن واقعیت ها سعی در قرار گرفتن در برنامه بازاسکان داشته باشند اما متوجه باشید که این ملیت ها برای پناهنده شناخته شدن نیازی به تهیه کیس و داستان سرایی و غیر برای اثبات پناهندگی خودشان ندارند ، شما نمیتوانید پیدا کنید پناهجوی افغان و یا عراقی و یا سوری که در مصاحبه اصلی از سازمان ملل ردی گرفته باشه ، برخلاف ایرانیان که نخست باید پناهنده بودن خودشون رو اثبات کنند و بعد برای قبول شدن در برنامه بازاسکان تلاش کنند. ما اینجا در مورد پناهندگی صحبت میکنیم نه بازاسکان. سخته برای پناهجویان ایرانی که این دو موضوع رو از هم تفکیک بدند، به همین خاطر پس از ناموفق بودن برمیگردند برخلاف دیگر پناهندگان که سالها در ترکیه ماندگار میشوند چون برای برنامه بازاسکان وارد ترکیه نشده اند.
خودتون اعتراف کردید که ایرانیان برای رفتن به آمریکا و کانادا وارد ترکیه میشوند این جمله خود شماست. و دقیقا به همین دلیل ایرانیان دارای سایت و گروه های تلگرامی و یوتیوپ و،،،کیس نویسی هستند و نحوه انجام مصاحبه و تمرین و آماده سازی سوالات مصاحبه و طریقه فریب و دور زدن کشور ها و نهاد های حقوق بشری رو آموزش میبینند تا بعنوان پناهنده قبول شوند.
بزرگوار شخصی که بخاطر رفتن به آمریکا و یا کانادا وارد ترکیه میشود، پناهنده محسوب نمیشود فرقی هم نمیکند که از چه ملیتی باشد.
برای توهین ها و تحقیر های شما پاسخی ندارم. هر موقع توانستید بدور از توهین و افترا صحبت کنید بنده حاضر با شما در مورد هر موضوع بحث کنم و وضعیت افغانها و قوانین غیر انسانی که حتم دارم از آنها آگاه نیستید رو توضیح بدم، همانطور که همیشه سعی میکنم به شهروندان ترکی که پناهجویان رو تحقیر میکنند و بدون دانستن واقعیت ها گزاف گویی میکنند، توضیح بدم.
قضاوت و نگاه شما به دیگر ملیت ها و صحبت های که مطرح کردید بر اساس یک سری پیش داوری ها و بی اطلاعی شما از واقعیت هاست ، دقیقا جمله به جمله از تحقیر و توهین و قضاوت های شما رو بنده از زبان شهروندان ترک در مورد ایرانی ها هم شنیدم!
همانطور که یک شهروند ترک از قوانین و محدودیت های پناهجویان در ترکیه آگاهی ندارد شما هم از قوانین غیر انسانی و محدودیت های افغانها در ایران که چه بسا صد ها بار بیشتره آگاهی ندارید.
متاسفانه شما شخصا خیلی درگیر ملیت گرایی از نوع مخربش هستید. من هم از ایرانیان و هم از ترک ها و افغانها و آمریکایی ها و هم از مسلمان و مسیحی و اتیئست و ،،، در زمانی که یک شخص بر اساس اطلاعات غلط و پیش داوری ها به یک ملیت و یا باوری حمله کرده دفاع کردم.
اصولاً ما فارسی زبانان بحث نمیکنم تا همدیگر رو درک کنیم و از حال هم آگاه بشیم ، به قول یک دوستی، بحث میکنم تا همدیگر رو ""جِر"" بدیم.!
عذر میخواهم بابت استفاده این کلمه.
شبِ ارام.