مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, Emanoel, bipanah_avare
توسط eszmath » شنبه مهر ماه 7, 1397 5:40 am
توسط Ostadkar » شنبه مهر ماه 7, 1397 5:58 pm
توسط eszmath » شنبه مهر ماه 7, 1397 7:38 pm
Ostadkar نوشته است:1- اره واقعا چه کاریه . اخه بعضیا هزینه های پرواز به کشور مورد نظر رو ندارن میان ترکیه که هزینه سفرشون رایگان بشه و دولت ترکیه پرداختش کنه
2- انگلیس بهتره میتونی برای غرب لندن درخواست بدی زبان هم که بلدی
3- کیس نمیخواد اخیرا روند پرونده ها رو تسریع بخشیدن همین که بگی ایرانیم خودشون یچیزی مینویسن تو پروندت
4-مترجم دارن یه واحد هم با هزینه خودشون برات اجاره میکنن و یه کارت بانکی هم بهت میدن و هزینه خورد و خوراک رو واریز میکنن به کارتت . اگه روزی که میری خلوت باشه ممکنه بتونی محافظ شخصی برای رفت و امد هم بگیری . البته شبا معمولا یک یا دوتا سرباز دم در ساختمانی که بهت دادن کشیک میدن که امنیت پناهنده رو تامین کنن و از بابت امنیت مشکلی ندارن
5- قانونی بیا که از تمام این امتیازات برخوردار بشی
6- پلیس های اینجا خیلی مهربونن به محض ورود خودشون راهنماییت میکنن
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |
توسط samann » يکشنبه مهر ماه 8, 1397 3:48 pm
eszmath نوشته است:سلام و درود خدمت دوستان
بنده چندتا سوال دارم اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنونش میشم.
1- چرا برای پناهندگی اول میرن ترکیه؟ مگه مستقیم نمیشه رفت کشور موردنظر؟ کدوم راه بهتره؟
2- چه کشوری برای پناهندگی شرایطش بهتره؟ از این نظر که زودتر جوابش بیاد، مشکل زبان کمتر باشه(چون فقط انگلیسی بلدم) و هزینه های زندگیش هم بصرفه تر باشه
3- من هرچی فکر میکنم هیچ کیسی ندارم. این تغییر دین جواب میده؟ اگه مثبته، از کجا باید اقدام کنم؟
4- اگه رفتیم یه کشوری که زبانش رو بلد نبودیم، اونجایی که میریم درخواست پناهندگی بدیم خودشون مترجم دارن؟
5- قانونی وارد کشور موردنظر بشیم بهتره یا غیرقانونی؟
6- مورد آخر اینکه مراحلی که از اولش که تصمیم به پناهندگی میگیریم تا آخرش که موافقت میشه یا رد میشه رو لطفا بفرمایید.
ممنون از همگی
توسط avadarya » سه شنبه مهر ماه 10, 1397 11:05 am
توسط samann » سه شنبه مهر ماه 10, 1397 2:29 pm
avadarya نوشته است:سلام اگه یه نفر بهایی زاده باشه چی؟ اونم رد میشه؟ اگه بهایی زاده باشی بازم نیازه ترکیه کلاس بری؟
توسط avadarya » سه شنبه مهر ماه 10, 1397 4:15 pm
توسط Shanderman » سه شنبه مهر ماه 10, 1397 9:32 pm
توسط avadarya » چهارشنبه مهر ماه 11, 1397 10:09 am
توسط Ostadkar » شنبه مهر ماه 14, 1397 10:59 am
توسط avadarya » شنبه مهر ماه 14, 1397 1:03 pm
توسط pm1 » يکشنبه مهر ماه 15, 1397 6:35 pm
avadarya نوشته است:اگه بهایی زاده باشی ولی بخاطر ترس و موقعیتی که توش بودی، شماره تسجیل نداشته باشی چی؟
توسط Dokhtarebad » يکشنبه مهر ماه 15, 1397 9:40 pm
توسط samira64 » يکشنبه مهر ماه 22, 1397 1:27 pm
توسط amirali2018 » يکشنبه آبان ماه 27, 1397 4:07 am
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان