تبریک میگم
آسام میگفت حدود یک سال و نیم باید از قبولی تون بگذره تا بهتون کشور بدهند
مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, Emanoel, bipanah_avare
توسط stage » شنبه مرداد ماه 21, 1396 10:31 pm
توسط mahtab0090 » شنبه مرداد ماه 21, 1396 10:48 pm
توسط stage » يکشنبه مرداد ماه 21, 1396 12:00 am
mahtab0090 نوشته است:خیلی ممنون. در باره کشور یکی از دوستای من بعد دو ماه از قبولی مصاحبه کشوری شد و بهش گفتن ئو ماه دیگه اولین کشور آمریکاست که باز میشه و اونو بهتون میدیم. حتی جالبه بدونید که خانواده هستند بدون هیچ مشکلی البته اگر برای یو ان مشکل حاد تعریف نکرده باشن و کل فامیل خانمشون و خودشون اینجا با هم پناهنده شدن و تو یه شهر زنگی میکنند!!! و اینکه اینها 5 ماه بعد از من آمدند ترکیه!!!!
توسط mahtab0090 » يکشنبه مرداد ماه 22, 1396 1:06 pm
توسط stage » يکشنبه مرداد ماه 22, 1396 2:36 pm
mahtab0090 نوشته است:دقیقا اصلا حساب و کتاب خاصی نداره. ایشون وضع مالیشون خیلی خوبه و اینجا ماشین و دم و دشتگاه دارن ولی برای یو ان و آسام خیلی میناله و ادای آدمای بدبخت رو در میاره و ماشین و سرمایه گذاریشهاشون به نام کسی دیگه ای است تا اونجا که من میدونم! مثلا یکی از دوستای دیگمون قبل ایشون مصاحبه رفتند و قبولی گرفتند ولی هنوز کشور نشدند! به هر حال خیلی چیزا تو این روند تاثیر دارند و تاثیر داده میشن ولی هرکس امیدش به خدا.
توسط mahtab0090 » يکشنبه مرداد ماه 22, 1396 2:46 pm
توسط baziha » پنج شنبه شهريور ماه 2, 1396 4:40 pm
mahtab0090 نوشته است:دقیقا اصلا حساب و کتاب خاصی نداره. ایشون وضع مالیشون خیلی خوبه و اینجا ماشین و دم و دشتگاه دارن ولی برای یو ان و آسام خیلی میناله و ادای آدمای بدبخت رو در میاره و ماشین و سرمایه گذاریشهاشون به نام کسی دیگه ای است تا اونجا که من میدونم! مثلا یکی از دوستای دیگمون قبل ایشون مصاحبه رفتند و قبولی گرفتند ولی هنوز کشور نشدند! به هر حال خیلی چیزا تو این روند تاثیر دارند و تاثیر داده میشن ولی هرکس امیدش به خدا.
توسط DADULLAH » جمعه تير ماه 15, 1397 8:03 pm
توسط Sagan » يکشنبه تير ماه 16, 1397 2:42 am
DADULLAH نوشته است:سلام دوستان در پرونده کسی درج شده / به نتیجه مصا حبه نیازی نیست
توسط baziha » دوشنبه تير ماه 17, 1397 2:27 am
Sagan نوشته است:DADULLAH نوشته است:سلام دوستان در پرونده کسی درج شده / به نتیجه مصا حبه نیازی نیست
پس به چه چیزی نیازه؟
عجب چرندیاتی تو سایت مینویسند.
دیگه این یکیو اصلا انتظار نداشتیم درج کنن.
توسط samann » دوشنبه تير ماه 18, 1397 10:23 am
DADULLAH نوشته است:سلام دوستان در پرونده کسی درج شده / به نتیجه مصا حبه نیازی نیست
توسط DADULLAH » دوشنبه تير ماه 18, 1397 7:37 pm
توسط mehrave » دوشنبه تير ماه 18, 1397 9:47 pm
DADULLAH نوشته است:اگر کسی چیزی می داند لطفاً کمک کنید
مصاحبه را تمام کردم تو پرونده من درج شده به نتیجه مصاحبه نیازی نیست من که سر در نیاوردم
توسط pm1 » دوشنبه تير ماه 18, 1397 9:55 pm
mehrave نوشته است:DADULLAH نوشته است:اگر کسی چیزی می داند لطفاً کمک کنید
مصاحبه را تمام کردم تو پرونده من درج شده به نتیجه مصاحبه نیازی نیست من که سر در نیاوردم
یک تماس با 4444868 بگیر .
شاید موق شدی با مشاور صحبت کنی و شاید بتونه کمکی بکنه
البته من هنوز ندیدم ابی ازین شماره گرم بشه ولی شاید در مورد اون عبارت بتونه توضیحی بده
کم مونده تو سایتهامون بنویسه پناهنده گرامی بشین زندگیتو بکن تا روز دیپورتت برسه .
توسط DADULLAH » چهارشنبه تير ماه 20, 1397 7:32 pm
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان