مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, Emanoel, bipanah_avare
توسط Hshkomsary » چهارشنبه تير ماه 27, 1397 8:34 pm
توسط neda2018 » چهارشنبه تير ماه 27, 1397 9:02 pm
توسط rahimjafari1 » چهارشنبه تير ماه 27, 1397 11:39 pm
Hshkomsary نوشته است:وشماها هم آبروی هر چه یرانی را برده اید!!!
توسط Sagan » پنج شنبه تير ماه 27, 1397 12:30 am
توسط aminx64 » پنج شنبه تير ماه 28, 1397 5:03 pm
Sagan نوشته است:تو اروپا و آمریکای شمالی هم همینطوره.
طرف از جمهوری اسلامی و اون مردمان کوته فکر فرار میکنه٬ بعد گیر اینجور آدما میوفته٬ که مبادا اینا مث اونا یه دفعه از لباس و طرز زندگی کردنش ناراحت نشن. مبادا به الاه اش بر بوخوره ویا امام حسینش ناراحت بشه داره آبجو میخوره.
یا اگه سگ نگه میداره ...
ویا اگه همجنسگراست ویا ترنسه ویا لزبینه٬ این کوته فکران خیال پرست ...
یا یه دفعه استغفوریل لا لا٬ شورت (شلوارک) پوشید ...
این آدما خیلی طول میکشه که طرز نگاهشون به انسان٬ اصلاح بشه و به احتمال زیاد باید این نسل همینجور راهی قبر بشه که شاید فرزندانشون آدم حسابی بشوند٬ اونم شاید.
طرف میاد میگه که شما که میری دریا لذت میبری و آبجو میخوری و اومگا ۳ و ویتامین مصرف میکنی ویا دوچرخه سواری میکنی و شلوارک میپوشی٬ خالکوبی و فلان ... سازمان یوان حیوونکی آزرده خاطر میشه٬ بدش میاد و بهمون سهمیه نمیده.
مثل این میمونه که زلزله که میاد همه میریزن یه دو نفر رو سنگسار میکنن که تو زنا کردی و الاه بدش اومد عصبانی شد و زلزله فرستاد.
ویا خالکوبی کردی الاه مون بارون نمی فرسته٬ روزیمون رو الاه نمیده.
توسط Sagan » پنج شنبه تير ماه 28, 1397 6:21 pm
aminx64 نوشته است:Sagan نوشته است:تو اروپا و آمریکای شمالی هم همینطوره.
طرف از جمهوری اسلامی و اون مردمان کوته فکر فرار میکنه٬ بعد گیر اینجور آدما میوفته٬ که مبادا اینا مث اونا یه دفعه از لباس و طرز زندگی کردنش ناراحت نشن. مبادا به الاه اش بر بوخوره ویا امام حسینش ناراحت بشه داره آبجو میخوره.
یا اگه سگ نگه میداره ...
ویا اگه همجنسگراست ویا ترنسه ویا لزبینه٬ این کوته فکران خیال پرست ...
یا یه دفعه استغفوریل لا لا٬ شورت (شلوارک) پوشید ...
این آدما خیلی طول میکشه که طرز نگاهشون به انسان٬ اصلاح بشه و به احتمال زیاد باید این نسل همینجور راهی قبر بشه که شاید فرزندانشون آدم حسابی بشوند٬ اونم شاید.
طرف میاد میگه که شما که میری دریا لذت میبری و آبجو میخوری و اومگا ۳ و ویتامین مصرف میکنی ویا دوچرخه سواری میکنی و شلوارک میپوشی٬ خالکوبی و فلان ... سازمان یوان حیوونکی آزرده خاطر میشه٬ بدش میاد و بهمون سهمیه نمیده.
مثل این میمونه که زلزله که میاد همه میریزن یه دو نفر رو سنگسار میکنن که تو زنا کردی و الاه بدش اومد عصبانی شد و زلزله فرستاد.
ویا خالکوبی کردی الاه مون بارون نمی فرسته٬ روزیمون رو الاه نمیده.
اینجا هم فرق چندانی با ایران نداره هم جو جامعه، ایرانی ها که دیگه هیچی!
دیروز برای تمدید کیملیک رفتم. مامور همینجوری حرف میزد. پرسید مسیحی هستی؟ گفتم نه من بیخدام! شروع کرده از این میگه که بی خدایی یه چیزی از انسانیت کم داری. بدون خدا که از چیزی نمیترسی جرم و جنایت زیاد میشه! دوباره اراجیفی که 13 سال هست دارم میشنوم. گفتم باشه. میزان جرم و جنایت تو سوئد بیشتره یا ترکیه شما؟ گفت نه آدما صمیمی دین دار نیستن. گفتم کیملیک من رو بده بذار بسوزم در آتش جهنم... من جوان بودم حوصله بحث با همه رو داشتم. الان هرچی تو میگی درسته باشه. بده من اون کیملیک رو
توسط mehrave » جمعه تير ماه 29, 1397 10:37 pm
توسط Sagan » شنبه تير ماه 29, 1397 1:43 am
توسط sarwari » شنبه تير ماه 30, 1397 10:12 am
نتیجه Resetlment | ||||||
|
توسط sarwari » شنبه تير ماه 30, 1397 8:29 pm
نتیجه Resetlment | ||||||
|
توسط mehrave » يکشنبه تير ماه 30, 1397 1:31 am
توسط Sare » يکشنبه تير ماه 31, 1397 11:13 am
توسط Nadia_n » يکشنبه تير ماه 31, 1397 11:31 am
توسط Hshkomsary » دوشنبه مرداد ماه 1, 1397 11:27 am