مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, Emanoel, bipanah_avare
توسط mehrave » يکشنبه تير ماه 24, 1397 11:35 pm
توسط aminx64 » دوشنبه تير ماه 25, 1397 10:39 am
mehrave نوشته است:خبری که ما باید منتظرش باشیم خبر اتفاقات جدید در ایران یا تصمیمات جدید دولت ترکیه در مورد پناهنده ها هست
توسط gilan » دوشنبه تير ماه 25, 1397 11:15 am
توسط Mahtaberoshan » دوشنبه تير ماه 25, 1397 4:25 pm
توسط sara22 » دوشنبه تير ماه 25, 1397 9:03 pm
Mahtaberoshan نوشته است:سلام گیلان
هیچ کشوری باز نیست. اروپا از قبل از 2012 کانادا از 2015 و امریکا از آخر 2016 به کل بسته هستند و از هر ده هزار پرونده کار پنج پرونده رو راه می اندازند.
توسط mehrave » دوشنبه تير ماه 25, 1397 9:04 pm
gilan نوشته است:سلام کسی اطلاع داره کدوم کشورها الان باز هستن و پذیرش دارن ؟
توسط aminx64 » دوشنبه تير ماه 25, 1397 11:28 pm
توسط rahimjafari1 » سه شنبه تير ماه 25, 1397 12:02 am
mehrave نوشته است:gilan نوشته است:سلام کسی اطلاع داره کدوم کشورها الان باز هستن و پذیرش دارن ؟
من جمله دوستمون مهتاب روشن را اصلاح میکنم
هیچ کشوری "برای ایرانیها " باز نیست
امریکا باز است و تا امروز حدود 17000 پناهنده از روهینگیا و اوکراین و اریتره و سومالی و روسیه و ویتنام و مولداوی و...بسیاری دیگر ملیتها گرفته است و فقط 32 ایرانی که احتمال بسیار قوی قبولیهای 2015 و 2016 هستند و در ببنشان افراد با سنین بالای 60 سال وجود دارد و بعضا مسیحی زاده ارامنه یا اشوری هستند
کانادا باز است و همچنان به اسکان سوریها و عراقیها مشغول است و بعد از اون برای جذب پناهجویان روهینگیایی اماده میشود
استرالیا هم با توجه به کثافتکاری و گندکاری و دروغگویی و ارایه مدارک جعلی که ایرانیهای قایقی و یوانی اونجا انجام دادن بیش از سه سال است که ایرانی نمیگیرد
تمامی کشورها به دروغگو بودن و فیک بودن و ریاکاری ایرانیهاو ارایه کیسهای نوشته شده که حتی گزارشهایش به مطبوعات کانادا و اروپا رسیده و تغییر دین های دروغین پی برده اند
و میدانند که تقریبا 100 درصد پناهنده های ایرانی فیک هستند
ایرانیهای ترکیه هم که مدتهای مدید بصورت طایفه ای یا محله ای و یا شهرستانی به ترکیه می امدند و موفق به پریدن میشدند هم الان فهمیده اند که در دنیای امروز به کسیکه خودش را با انواع لوازم ارایش مانند فواحش منتظر مشتری دیسکوها ارایش کند و برای امضا به والیلیک مراجعه کند یا با شلوارک و خالکوبی و سگ فانتزی جهت گرفتن ایزین برای انتالیا برود اداره مهاجرت و با سوییچ ماشین توی شهرهای ترکیه مانوور بدهد یا مهمانی و تولدهای الکلی انچنانی (که هیچکدام از دید اداره مهاجرت و امنیت پنهان نیست )بگیرد "پناهنده نمیگویند"
پناهنده در سالهای اخیر به روهینگیایی و سومالی و افرادی با اون مشخصات اتلاق میشود.
توسط Sagan » سه شنبه تير ماه 25, 1397 1:19 am
توسط aminx64 » سه شنبه تير ماه 26, 1397 11:58 am
Sagan نوشته است:من نمیدونم این مردمان این منطقه چرا اینقدر ارزون و کوته فکر شده اند؟
این چهل سال بن بستی که توسط این مردمان بی خرد و تاریک اندیش در این منطقه ایجادش کرده اند٬ بد جوری جهانبینی و طرز نگاه ایرانیها به انسان رو خدشه دار کرده.
البته این رو وقتی میتونی تشخیص بدی که سالها تماما از ایران و ایرانی دور شده باشی و نظاره گر فرهنگ و اداب و طرز تفکرشون از دور بوده باشی. وگرنه اگر داخل این مردمان تاریک اندیش هستی نمیتونی کوته فکریشون رو تشخیص بدی.
البته این جور طرز فکر و اعتراض به آزادیها و اعتراض به انتخاب انسانها٬ برای کسی که خودش پناهنده شده و داخل ایران تحت ظلم قرار گرفته٬ بعیده.
البته این جور طرز فکر برا کسی که داخل ایرانه و با جمهوری اسلامی میسوزه و میسازه٬ طبیعیه.
هر انسانی آزاده تفریح کنه و هر لباسی رو در محلی که لازمه بپوشه٬ هر مشروب ویا چیزی که دوست داره رو هر چقدر که خودش تشخیص داد بنوشه٬ هر سگی خوکی اسبی گوسفندی خر و خرگوشی هر حیوانی دلش خواست بدون آزار و اذیت همسایه٬ نگه داره.
مگه هر کسی که پناهنده شد باید مثل گداها و بیابان گردها دیده بشه ویا مث اونا زندگی کنه و لباس بپوشه که مبادا پناهنده بودنش زیر سوال نره؟
من و خانومم شخصا همیشه شلوارک میپوشیم و من خودم تیشرتهای خیلی سبکی میپشم و مشروب و آبجو ودکا وقتی دلمون خواست مینوشیم. خانومم و خودم دو تا دوچرخه داریم و همیشه دوچرخه سواری میریم و آدمای خیلی مدرن و روشن فکری هستیم در غربیترین شهر ترکیه که دم گوشمون پلاژهای متعددی هست که آب دریاش مث اینکه آکواریومه که هر وفت که دلمون خواست شنا میریم و لذت میبریم.
ماهیگیری و فلانش هم که دیگه نگو که تو این آبها از دولفین و کوسه گرفته تا هر ماهی ای که دلت بخواد موجوده.
شهری که درش هستیم توریستیه و اصلا احتیاجی هم نیست به آنتالیا و جای دیگه سفر کرد و اگر هم که کسی پولشو داره و سفر میره٬ چه کسی میتونه بهش ایراد بگیره؟
مگر اینکه کوته فکر و تاریک اندیش باشه.
ما هر کاری که از دستمون میاد برا شادی و سرگرمی و خوش بودن خودمون انجام میدیم٬ هر کاری.
توصیه من به دوستان پناهنده اینه که تا جایی که میتونید در مراحلی تنظیم شده ویتامین ب کمپلکس و قرص اسید فولیک و امگا ۳ مصرف کنید که اگر اینارو مصرف نکنید روزبروز وضعیتتون بدتر میشه و استقامت و تحملتون کمتر میشه که بدجوری ضررش رو متحمل خواهید شد. افسردگی اضطراب و نگرانی و بیماری های متعددی به سراغتان خواهد اومد و تارک اندیشی و نفرت از موفقیت و خوب زندگی کردن دیگران هم به همراهش.
توسط mehrave » سه شنبه تير ماه 26, 1397 8:17 pm
توسط Sagan » سه شنبه تير ماه 26, 1397 11:14 pm
توسط Hshkomsary » چهارشنبه تير ماه 27, 1397 10:10 am
توسط rahimjafari1 » چهارشنبه تير ماه 27, 1397 5:34 pm
Hshkomsary نوشته است:خانم مهراوه کاملا درست و حسابی میگویند
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان