برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |
مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, Emanoel, bipanah_avare
توسط mahtab0090 » شنبه خرداد ماه 5, 1397 1:59 pm
توسط Anonyme » شنبه خرداد ماه 5, 1397 2:54 pm
توسط sarwari » شنبه خرداد ماه 5, 1397 7:08 pm
sara22 نوشته است:sarwari نوشته است:
Resettlment Result
وضعیت کشوری
مصاحبه کشوری و ارزیابی تکمیل شدتاریخ مصاحبه کشوری
4/25/2018کشور انتخاب شده
یعنی به زودی کشور میگیرین.میشه بگید چه تاریخی مصاحبه کشوری شدید؟
تاریخ مصاحبه کشوری | 4/25/2018 |
توسط mehrave » يکشنبه خرداد ماه 6, 1397 9:27 pm
Sagan نوشته است:سلام دوستان.
ما بیش از ۴ ماهه منتظر تاریخ مصاحبه کشوری هستیم.
آخه برای چی اینقدر لفتش میدن؟
موارد مشابهی اگر هست اینجا بنویسید که از دلهره و اضطرابمون لااقل کم بشه.
توسط mariamonji » يکشنبه خرداد ماه 6, 1397 9:36 pm
Anonyme نوشته است:
نخیر صحت ندارد. شما میتونید برای ویزای زنان در خطر استرالیا اقدام کنید . Visa 204. و یا ویزای 202 که البته برای این ویزای 202 نیاز به یک معرف دارید . و یا از طریق ویزای بشر دوستانه کانادا``اتحاد کلیسا`` توسط ارتباط با یک کلیسا ( نیاز ندارد که مسیحی باشید).
توسط sara22 » يکشنبه خرداد ماه 6, 1397 9:44 pm
mehrave نوشته است:Sagan نوشته است:سلام دوستان.
ما بیش از ۴ ماهه منتظر تاریخ مصاحبه کشوری هستیم.
آخه برای چی اینقدر لفتش میدن؟
موارد مشابهی اگر هست اینجا بنویسید که از دلهره و اضطرابمون لااقل کم بشه.
کامنت بالا مربوط به سیزده اذر 94 هست و کمتر از سه سال از این کامنت میگذره
امروز خرداد 97 هستیم
چندماه دیگه میشه سه سال انتظار برای مصاحبه کشوری و درج کشور درسایت
ماها مثل جماعتی هستیم که پشت در خانه ای که قبلا غذای نذری میداده تجمع کرده ایم و علاف هستیم و قابلمه به دست منتظر غذا
یکی میگه بچه ها داره بوی قیمه میاد
یکی میگه هیسسس! صدای قاشق چنگال شنیدم
یکی میگه صبور باشید فکر کنم قراره بعد از ظهر دوباره غذا بدن
یکی میگه اگر اینجارو ول کنیم بریم تو خونه خودمون دوتا تخم مرغ هم نیست بخوریم
یکی میگه من صاحبخانه را میشناسم..نفری 100 لیر بدین براتون ردیف کنم..نگران نباشید.امیدوتون را حفظ کنید..موج منفی ندید..دارن لپه هارو میپزن
در حالیکه صاحب خانه داره از در پشتی قابلمه ها و لگن ها و اجاق هارو یکی یکی بار وانت میکنه میبره
ولی ما هنوز منتظر قیمه های 2018 و 2019 و ....هستیم
توسط Anonyme » دوشنبه خرداد ماه 6, 1397 12:01 am
mariamonji نوشته است:Anonyme نوشته است:
نخیر صحت ندارد. شما میتونید برای ویزای زنان در خطر استرالیا اقدام کنید . Visa 204. و یا ویزای 202 که البته برای این ویزای 202 نیاز به یک معرف دارید . و یا از طریق ویزای بشر دوستانه کانادا``اتحاد کلیسا`` توسط ارتباط با یک کلیسا ( نیاز ندارد که مسیحی باشید).
ببخشید ویزای بشردوستانه کانادا "اتحاد کلیسا" چطوری هست میشه خواهش کنم ی توضیحی بدین به من؟!!؟
توسط mariamonji » دوشنبه خرداد ماه 7, 1397 2:49 pm
Anonyme نوشته است:mariamonji نوشته است:Anonyme نوشته است:
ببخشید ویزای بشردوستانه کانادا "اتحاد کلیسا" چطوری هست میشه خواهش کنم ی توضیحی بدین به من؟!!؟
اسپانسر شیپ SAH و یا ٬٬اتحاد کلیسا٬٬ به این صورت است که توسط یک دوست و یا فامیل و یا خودتون شخصا مستقیم با یکی از کلیساهایی که در کانادا با دولت همکاری میکنه و سهمیه داره برای اسپانسر کردن پناهنده در ارتباط میشید ، و یک کیس خطر ارائه میدید، و اگر کیس خطر شما توسط کلیسا پذیرفته شد ، آنها اسپانسر شما میشوند ( یک سال هزینه های زندگی شما رو باید پرداخت کنند) و برای شما اقدام میکنند .
توسط Sare » چهارشنبه خرداد ماه 9, 1397 1:38 pm
توسط gilan » چهارشنبه خرداد ماه 9, 1397 5:20 pm
توسط mehrave » چهارشنبه خرداد ماه 15, 1397 12:09 am
توسط Sagan » چهارشنبه خرداد ماه 15, 1397 2:49 am
mehrave نوشته است:در شهرما بازار انصراف از یوان و گرفتن اقامت دوساله ترکیه داغ شده و حتی کیس نویسها هم که عناوینی تحت عنوان مشاوره پناهندگی و غیره داشتند الان اگهی هاشون تبدیل به "اخذ اقامت ترکیه" و غیره شده
دقیقا مشخصه که اداره مهاجرت ترکیه و سازمان ملل با هماهنگی همدیگه برنامه ریزی کردن که کسانیکه استینافی هستند یا قصد برگشتن دارن یا علاف هستند و بلاتکلیف یا اینکه نمیتوانند شرایط ترکیه را تحمل کنند برگردن وکسانیکه شغل مشخص دارند و از ترکیه راضی هستند و شرایطی که اینجا دارند از اوضاعشان در ایران بهترهست بمانند و به کارشون و زندگیشون ادامه بدهند
اگر دقت کنید اینترنت پرشده از اگهی اقامت دوساله و اقامت دائم ترکیه و غیره که در چندماه قبل اصلا ازین خبرها نبود و اداره مهاجرت به هیچ عنوان اقامت صادر نمیکرد ولی الان من دهها نفر ایرانی و افغانی را دیدم که قبلا پناهنده بودن و امضا میزدند ولی الان کارت اقامت دوساله برایشان صادر شده و از یوان انصراف دادن
کاملا مشخصه که با توجه به بسته شدن کشورهای پناهنده پذیر دارن با برنامه ریزی عمل میکنند که سر و ته داستان پناهندگی را جمع کنند و مجبور نشوند سراغ ابزار دیپورت بروند
توسط ercanparsi » چهارشنبه خرداد ماه 16, 1397 1:14 pm
توسط mehrave » چهارشنبه خرداد ماه 16, 1397 9:48 pm
کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 3 مهمان