مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, bipanah_avare, Emanoel

| برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |

AtiLA نوشته است:بابت راهنمایی ممنون جناب مدی محترم... آزادی عزیز من قبل اینکه مدارکم دست اطلاعاتیا بیفته سفارش ویزا داده بودم و خوشبختانه صادر شد ولی قکر کنم موقع خروج از کشور به مشکلاتی برخورد کنم برای همین میخوام قاچاقی خارج شم.. من صادقانه حرفای دلمو اینجا بیان کردمشما به جای همدردی به چشم دروغگو به من نگاه نکن من انتظار کمکی را از کسی ندارم مشکل خودمه خودم حلش میکنم ..جناب مدیر لطفا تیتر این تاپیک رو تغییر بدید به "درد و دل های یک بی پناه"..ضمنا چون من یک فامیل در جمهوری آذربایجان دارم کسی میدونه این کشور پناهنده ها رو میپذیره یا نه؟برای پناهنده ها اونجا بهتره یا ترکیه؟؟؟اگر اطلاعاتی دارید لطف کنید ممنون میشم...

vahidam نوشته است:در مورده کشور آذربایجان سوال کردید بله در کشور آذربایجان هم میتوانید در خواست پناهندگی نمایید من در آذربایجان هم بوده ام اونجا نسبت به ترکیه خیلی آرزونه والی اینکه بتوانبد کار پیدا کنید به نظرم احتمالش صفر درصده باز آگر قصد عزیمت به آذربایجان رو داشتی شما رو به دوستان پناهنده در اونجا معرفی میکنم تا کمک بیشتری براتون انجام دهند.در ضمن برای سفر به آذزبایجان از طریق مرز زمینی بخوای بری ویزا باید از سفارت بگیری ولی از طزیق هوای بخوای ویزا نمخواد.
موفق وپیروز باشید

mehrwash نوشته است:vahidam نوشته است:در مورده کشور آذربایجان سوال کردید بله در کشور آذربایجان هم میتوانید در خواست پناهندگی نمایید من در آذربایجان هم بوده ام اونجا نسبت به ترکیه خیلی آرزونه والی اینکه بتوانبد کار پیدا کنید به نظرم احتمالش صفر درصده باز آگر قصد عزیمت به آذربایجان رو داشتی شما رو به دوستان پناهنده در اونجا معرفی میکنم تا کمک بیشتری براتون انجام دهند.در ضمن برای سفر به آذزبایجان از طریق مرز زمینی بخوای بری ویزا باید از سفارت بگیری ولی از طزیق هوای بخوای ویزا نمخواد.
موفق وپیروز باشید
وحید جان چطور آذربایجان از ترکیه ارزون تره؟ ما پیش از ترکیه اونجا بودیم. هر یک منات آذربایجان 1850 تومن بود در حالی که هر یک لیره 700 تومن است.
ضمنا ما از راه هوایی رفتیم و ویزا هم از قبل لازم داشت.

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان