کمکم کنید کار و خانه پیدا کنم :)

کمک برای پیدا کردن کار

مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, bipanah_avare, Emanoel

کمکم کنید کار و خانه پیدا کنم :)

پستتوسط AtiLA » دوشنبه ارديبهشت ماه 20, 1389 4:13 pm

سلام هموطنای خوبم من ویزای 3 ماهه گرفتم و هفته دیگه میام ترکیه به خاطر مشکلاتی که دارم میخوام تقاضای پناهندگی کنم ولی از طرفی هم میترسم نمیدانم انجا چکار کنم میدونم شما هم مشکلات خودتونو دارید ولی اگه میتونید کسی هست بتونه کمکم کنه که اونجا اواره نشم؟؟؟مرسی
نماد کاربر
AtiLA
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: يکشنبه ارديبهشت ماه 19, 1389 9:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه

پستتوسط darya » دوشنبه ارديبهشت ماه 20, 1389 4:51 pm

سلام اتیلای عزیز قبل از هر چیز تصمیم بگیر که میخوای به کدام شهر بیای ؟چون هر یک از شهرها از لحاظ کاری و مسکن فرق داره.و شما اشاره نکردید که میخوای کار کنی یا پناهنده بشی؟.....
نماد کاربر
darya
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فروردين ماه 5, 1389 9:30 pm
تشکر شده: 2 بار

پستتوسط AtiLA » سه شنبه ارديبهشت ماه 21, 1389 7:40 am

سلام دریا راستش نمیخواستم دردی که تو دلمه به کسی بگم .. ولی وقتی محبت هایی که اینجا شما ها به هم میکنید و صداقتی که داشتید دیدم یه حس خوبی پیدا کردم مخصوصا این جمله زیبای جناب مدیر" دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می کنند ..." نمونه بارز این خوبی هایی هست که برام تازگی داره.. زندگی من پر از خاطرات تلخه که این قسمت کوچکی از داستان زندگی منه.. به بزرگی خودتونه ببخشید .
من از کسانی بودم که بعد انتخابات تحت تعقیب بودم به علت تماس با سی ان ان..روز عاشورا دستگیر شدم و 3 ماه سیاه ترین دوران زندگیمو اونجا گزروندم که هر روزش 1 سال میگذشت هر روز شکنجه و تحقیر ... روز 8 فروردین گفتن عفو رهبری خوردین و ازادین تو دلم هرچی فحش از دهنم میومد به رهبرشون دادم.. وقتی سر کارم به اداره رقتم پیشایش اخراجم کرده بودند.. این اول بدبختی های من بود زمین و زمان با من سر ناسازگاری داشت هفته پیش یه بسیجی هممحل لومون داد که خونه ماهواره داریم ریختن خونه من و هر چی وسایل داشتم ماهواره کامپیوتر اسناد دفتر خاطراتم اعلامیه های تظاهرات حتی عابر بانکمو برداشتن بردن خوشبختانه خودم شهرستان بودم با اون همه سند و مدرک که کامپیوتر بود اگه بگیرنم کارم تمومه وقتی رفتم بانک دیدم حسابمو مسدود کردن فهمیدم اوضاع خطریه میخوام از ایران خارج شم ..حس بدی دارم دلم میخاد سرمو بزارم زمین بمیرم خسته شدم همه زندگیمو از دست دادم نامزدم میگه نمیتونه با یه فراری ازدواج کنه ولم کرد رفت...خونواده و فامیل مذهبیم از خونه و فامیل طردم کردند..اومدم تبریز خونه یکی از دوستان دوران خدمت پیشنهاد کرد از کشور خارج شم و به جمهوری آذربایجان برم یا ترکیه ..چند بار خواستم خودکشی کنم ولی نتونستم امیدوارم فکر نکنید که ادم ترسو و ضعیفی هستم هنوز نتونستم دوران زندان و شکنجه هاشو قراموش کنم شکنجه هایی که باعث شدند از ایرانی بودنم احساس شرم کنم..راستش دوراهی موندم که وقتی رفتم ترکیه پناهندگی بگیرم یا نه چون امید زیادی ندارم پناهندگی بدن چون مدرکی دستم نیست همه مدارکمو بردند..با تماسی که با همرزمم در ژاپن داشتم فهمیدم که تقاضای پناهندگی او هم رد شده ..امید زیادی ندارم حالم بده...راجب کار و مسکن و امنیت اگه راهنامییمم کنید ممنون میشم من تا حالا از ایران خارج نشدم..فقط میخوام زندگی کنم..میدونم کوهی از مشکلات روبرومه..حدایا به امید تو
نماد کاربر
AtiLA
یک بی پناه
یک بی پناه

پستتوسط admin » سه شنبه ارديبهشت ماه 21, 1389 11:28 am

دوست عزیز من شخصا بابت اتفاقهایی که برای شما افتاده متاسفم.
و الان کمکی که میتوانیم به شما بکنیم اول همدردی و بعد اطلاعات به شما بدهیم کار و مسکن که شما میپرسید به عهده خود شما است و هیچ ارگانی به شما کمک نمیکند
شما در ترکیه نمیتوانید کار رسمی یا دولتی داشته باشید به دلیل نداشتن اجازه کار باید سیاه کار کنید با دستمزد خیلی کم که خیلی سخت کفاف زندگی میدهد.در کل دوست من برای به ترکیه آمدن بهتر که حد اقل خرج 4 تا 6 ما را با خودت همراه داشته باشی که حد اقل خرج یک نفر در ماه 400 دلار است و بعد از اینکه شهر شما مشخص شد شما میتوانید دوستانی پیدا کنید در آن شهر و همخانه پیدا کنی و اگر به زبان ترکی مسلط باشی زودتر کار پیدا میکنی (البته کلا وضعیت اقتصادی ترکیه در حال حاضر مشکل داره که کار پیدا کردن برای ترکها هم سخت است) این اطلاعاتی بود که من داشتم و در اختیار گذاشتم و اگر دوستان دیگری اطلاعاتی داشته باشند در همینجا در اختیار شما می گذارند

با آرزوی موفقیت برای آتیلا عزیز
دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می کنند ...

برای تبدیل فینگلیش به فارسی به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.google.com/transliterate/fa

برای نویسنده این مطلب admin تشکر کننده ها:
NIRAN (سه شنبه مهر ماه 4, 1390 1:29 am)
رتبه: 14.29%

نماد کاربر
admin
مدیراصلی سایت
مدیراصلی سایت

تاريخ عضويت: شنبه اسفند ماه 4, 1386 10:30 pm
تشکر کرده: 23 بار
تشکر شده: 37 بار

پستتوسط azadi » سه شنبه ارديبهشت ماه 21, 1389 1:59 pm

برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود
البته معزرت ميخوام شما فرموديد كه مداركه زيادي ازتون گرفتن كه مدارك محكمي هستش,در نتيجه بايد ممنوع خروج باشيد
ميشه بگيد به شخصي كه ممنوع خوج شده چطوري ويزا 3 ماه دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عضويت  / ورود
عضويت  / ورود
مرا كه مانده ام به شهر بند يك افق
به بي كرانه مي برد
و من به شكر اين صفا و
اين رهايي رهاتر از خدا
تمام بود خويش را
كه لحظه اي ست از ترنم غريب
س
نماد کاربر
azadi
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مرداد ماه 4, 1388 9:30 pm
تشکر کرده: 3 بار
تشکر شده: 1 دفعه

پستتوسط AtiLA » سه شنبه ارديبهشت ماه 21, 1389 4:05 pm

بابت راهنمایی ممنون جناب مدی محترم... آزادی عزیز من قبل اینکه مدارکم دست اطلاعاتیا بیفته سفارش ویزا داده بودم و خوشبختانه صادر شد ولی قکر کنم موقع خروج از کشور به مشکلاتی برخورد کنم برای همین میخوام قاچاقی خارج شم.. من صادقانه حرفای دلمو اینجا بیان کردمشما  به جای همدردی به چشم دروغگو به من نگاه نکن من انتظار کمکی را از کسی ندارم مشکل خودمه خودم حلش میکنم ..جناب مدیر لطفا تیتر این تاپیک رو تغییر بدید به "درد و دل های یک بی پناه"..ضمنا چون من یک فامیل در جمهوری آذربایجان دارم کسی میدونه این کشور پناهنده ها رو میپذیره یا نه؟برای پناهنده ها اونجا بهتره یا ترکیه؟؟؟اگر اطلاعاتی دارید لطف کنید ممنون میشم...
نماد کاربر
AtiLA
یک بی پناه
یک بی پناه

پستتوسط vahidam » پنج شنبه ارديبهشت ماه 23, 1389 6:02 am

AtiLA نوشته است:بابت راهنمایی ممنون جناب مدی محترم... آزادی عزیز من قبل اینکه مدارکم دست اطلاعاتیا بیفته سفارش ویزا داده بودم و خوشبختانه صادر شد ولی قکر کنم موقع خروج از کشور به مشکلاتی برخورد کنم برای همین میخوام قاچاقی خارج شم.. من صادقانه حرفای دلمو اینجا بیان کردمشما  به جای همدردی به چشم دروغگو به من نگاه نکن من انتظار کمکی را از کسی ندارم مشکل خودمه خودم حلش میکنم ..جناب مدیر لطفا تیتر این تاپیک رو تغییر بدید به "درد و دل های یک بی پناه"..ضمنا چون من یک فامیل در جمهوری آذربایجان دارم کسی میدونه این کشور پناهنده ها رو میپذیره یا نه؟برای پناهنده ها اونجا بهتره یا ترکیه؟؟؟اگر اطلاعاتی دارید لطف کنید ممنون میشم...

دوست گرامی من بشخصه ناراحت شدم از این اتفاقی که برای شما افتاده است امیدوترم هر چه زودتر به آرامش برسی .

من نمیخوام شما رو بازجویی کنم یا بگم چه وچی ولی همیشه صداقت رو پیشه کن چون اینجا فقط قصد کمک به شما رو داریم در ضمن گرامی برای آومدن به ترکیه نیاز به صدور ویزا نه تنها برای شما برای هیچ شهروند ایرانی ترکیه ویزا نمیخواد یعنی سفارت ترکیه در تهران اصلا فعالیتی برای صذور ویزا نداره و شما تنها در مرز با پرادخت خروجی میتوانید به مدت 3 ماه در ترکیه بمانبد.

در مورده کشور آذربایجان سوال کردید بله در کشور آذربایجان هم میتوانید در خواست پناهندگی نمایید من در آذربایجان هم بوده ام اونجا نسبت به ترکیه خیلی آرزونه والی اینکه بتوانبد کار پیدا کنید به نظرم احتمالش صفر درصده باز آگر قصد عزیمت به آذربایجان رو داشتی شما رو به دوستان پناهنده در اونجا معرفی میکنم تا کمک بیشتری براتون انجام دهند.در ضمن برای سفر به آذزبایجان از طریق مرز زمینی بخوای بری ویزا باید از سفارت بگیری ولی از طزیق هوای بخوای ویزا نمخواد.

موفق وپیروز باشید
  ایمیل تماس با من در یاهو         vahid.ca26@yahoo.com

برای نویسنده این مطلب vahidam تشکر کننده ها:
Moshaver_Hoghughi (سه شنبه مهر ماه 4, 1390 1:29 am)
رتبه: 14.29%

نماد کاربر
vahidam
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه فروردين ماه 18, 1388 9:30 pm
تشکر کرده: 24 بار
تشکر شده: 49 بار

پستتوسط darya » پنج شنبه ارديبهشت ماه 23, 1389 3:36 pm

سلام اتیلای عزیز شما اگر واقعا نمیتونین ایران بمونید واگر مدارک بدر خوری دارید پیشنهاد می کنم   از راه قاچاق بیا ید و از نزدیک همه موقیت ترکیه رو ببینید چون یوان ترکیه فعال تر از اذربایجان است و درست وضعیت کارو درامد واقعا افتضاح ولی بازم میشه زندگی کرد چون شما امنیت جانی دارید و بقیه جوانب رو مثل همه پناهنجویان دست خدا بسبارید وفکر نکنید همه پناهجویانی که این جا هستن همشون سیاسی و مدارک انچنانی دارند یادتون نره حرف زدن خودتون هم 50 درصد میتون کمک خوبی باشه براتون وتوصیه می کنم شما اول پنج دلایلی که یوان شما رو به عنوان پناهجو قبول می کند مطالعه کنید و بعد هر طور خواستید تصمیم بگیرید موفق باشید...
نماد کاربر
darya
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فروردين ماه 5, 1389 9:30 pm
تشکر شده: 2 بار

پستتوسط azadi » يکشنبه ارديبهشت ماه 26, 1389 12:55 pm

[quote="AtiLA"]بابت راهنمایی ممنون جناب مدی محترم... آزادی عزیز من قبل اینکه مدارکم دست اطلاعاتیا بیفته سفارش ویزا داده بودم و خوشبختانه صادر شد ولی قکر کنم موقع خروج از کشور به مشکلاتی برخورد کنم برای همین میخوام قاچاقی خارج شم.. من صادقانه حرفای دلمو اینجا بیان کردمشما  به جای همدردی به چشم دروغگو به من نگاه نکن من انتظار کمکی را از کسی ندارم مشکل خودمه خودم حلش میکنم ..جناب مدیر لطفا تیتر این تاپیک رو تغییر بدید به "درد و دل های یک بی پناه"..ضمنا چون من یک فامیل در جمهوری آذربایجان دارم کسی میدونه این کشور پناهنده ها رو میپذیره یا نه؟برای پناهنده ها اونجا بهتره یا ترکیه؟؟؟اگر اطلاعاتی دارید لطف کنید ممنون میشم...[/quote]
اتيلاي عزيز اگه بري يو ان حتما ازت اين سوال رو ازت ميپرسن كه : (چطور با اين مشكل بزرگ ساسي تونستي از راه قانوني خارج بشي ؟)من فقط قصدم كمك بود عزيز نه چيز ديگه  
نماد کاربر
azadi
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مرداد ماه 4, 1388 9:30 pm
تشکر کرده: 3 بار
تشکر شده: 1 دفعه

پستتوسط mehrwash » يکشنبه ارديبهشت ماه 26, 1389 6:18 pm

شما پیش از این اتفاقات ویزای کجا را "سفارش" داده بودید؟؟
نماد کاربر
mehrwash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه شهريور ماه 3, 1388 9:30 pm
تشکر شده: 6 بار

پستتوسط mehrwash » يکشنبه ارديبهشت ماه 26, 1389 6:25 pm

vahidam نوشته است:در مورده کشور آذربایجان سوال کردید بله در کشور آذربایجان هم میتوانید در خواست پناهندگی نمایید من در آذربایجان هم بوده ام اونجا نسبت به ترکیه خیلی آرزونه والی اینکه بتوانبد کار پیدا کنید به نظرم احتمالش صفر درصده باز آگر قصد عزیمت به آذربایجان رو داشتی شما رو به دوستان پناهنده در اونجا معرفی میکنم تا کمک بیشتری براتون انجام دهند.در ضمن برای سفر به آذزبایجان از طریق مرز زمینی بخوای بری ویزا باید از سفارت بگیری ولی از طزیق هوای بخوای ویزا نمخواد.

موفق وپیروز باشید

وحید جان چطور آذربایجان از ترکیه ارزون تره؟ ما پیش از ترکیه اونجا بودیم. هر یک منات آذربایجان 1850 تومن بود در حالی که هر یک لیره 700 تومن است.
ضمنا ما از راه هوایی رفتیم و ویزا هم از قبل لازم داشت.
نماد کاربر
mehrwash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه شهريور ماه 3, 1388 9:30 pm
تشکر شده: 6 بار

پستتوسط vahidam » سه شنبه ارديبهشت ماه 27, 1389 1:15 am

mehrwash نوشته است:
vahidam نوشته است:در مورده کشور آذربایجان سوال کردید بله در کشور آذربایجان هم میتوانید در خواست پناهندگی نمایید من در آذربایجان هم بوده ام اونجا نسبت به ترکیه خیلی آرزونه والی اینکه بتوانبد کار پیدا کنید به نظرم احتمالش صفر درصده باز آگر قصد عزیمت به آذربایجان رو داشتی شما رو به دوستان پناهنده در اونجا معرفی میکنم تا کمک بیشتری براتون انجام دهند.در ضمن برای سفر به آذزبایجان از طریق مرز زمینی بخوای بری ویزا باید از سفارت بگیری ولی از طزیق هوای بخوای ویزا نمخواد.

موفق وپیروز باشید

وحید جان چطور آذربایجان از ترکیه ارزون تره؟ ما پیش از ترکیه اونجا بودیم. هر یک منات آذربایجان 1850 تومن بود در حالی که هر یک لیره 700 تومن است.
ضمنا ما از راه هوایی رفتیم و ویزا هم از قبل لازم داشت.

مهروش خانم منظورم از ازران بودن اینه که فرضا در ترکیه با 500 دلار در ماه میتونین بشه زندگی کرد ولی با 500 دلار در آذربایجان 2 ماه میشه  هزینه ها رو ساپورت کرد در ضمت ارزش پولی رو مقایسه نکنید اونجا نسبت به ترکیه قیمت مایحتاج خیلی قیمتش پاینتره در ضمن شما با 10 روز سفر توریستی نمیتونین آمار اون کشور رو بدست بیارین همانطور که آگه قبلا ترکیه میومدید هزینه ها تون خیلی بالاتر میشد تا الان که راه و چاه ترکیه دستتون آومده. در ضمن 2 سال دفتر کاری ما اونجا بود واسه همین فکر کنم اطلاعاتم درست باشه .و همچنین قانون ویزا که گفتم جدیدا اینظوری شد فکر کنم 1 سال باشه باز برای اطمینان زنگ زدم از دوستان در آذربایجان سوال کردم که اونا هم تایید کردن

ایمیل تماس با من در یاهو         vahid.ca26@yahoo.com
نماد کاربر
vahidam
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه فروردين ماه 18, 1388 9:30 pm
تشکر کرده: 24 بار
تشکر شده: 49 بار

بازگشت به کار بی پناه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان