لطفا عاجل راهنمایی کنیددددددددددد

مشاور حقوقی - وکیل درجه 2 حقوق بین الملل

مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, bipanah_avare, Emanoel, Moshaver_Hoghughi

لطفا عاجل راهنمایی کنیددددددددددد

پستتوسط neda_21 » سه شنبه خرداد ماه 31, 1389 12:12 am

با سلام خدمت مدیر محترم سایت واقعا ممنونم از سایت خوب شما میخواستم بپرسم که آیا بعد از قبولی از طرف سازمان ملل احتمال پس گرفتن قبولی از طرف سازمان ملل وجود دارد و یا آنها ممکن است در مورد کیس آدم از کسانی دیگری تحقیق کنه؟ اگه جواب مثبت است لطفا شما موارد پس گرفتن قبولی  و تحقیق در مورد کیس را بگویئد. این سوال مربوط به یه خانم هست  از من خیلی خواهش کرده که جواب این سوال را از شما بگیرم/
لطفا زود جواب ایشان را بدید
نماد کاربر
neda_21
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد ماه 31, 1389 9:30 pm
تشکر کرده: 2 بار
تشکر شده: 13 بار

Re: لطفا عاجل راهنمایی کنیددددددددددد

پستتوسط vahidam » سه شنبه خرداد ماه 31, 1389 1:10 am

neda_21 نوشته است:با سلام خدمت مدیر محترم سایت واقعا ممنونم از سایت خوب شما میخواستم بپرسم که آیا بعد از قبولی از طرف سازمان ملل احتمال پس گرفتن قبولی از طرف سازمان ملل وجود دارد و یا آنها ممکن است در مورد کیس آدم از کسانی دیگری تحقیق کنه؟ اگه جواب مثبت است لطفا شما موارد پس گرفتن قبولی  و تحقیق در مورد کیس را بگویئد. این سوال مربوط به یه خانم هست  از من خیلی خواهش کرده که جواب این سوال را از شما بگیرم/
لطفا زود جواب ایشان را بدید

به هیچ عنوان سازمان ملل با گزارش یه فرده معملولی اقدام به ابطال قبولی صادره از طرف خود نمیکند اگر به این گزارشات عمل میکرد که باید همه قبولی های صادره ابطال شه چون اگر به این راحتی بود جمهوری اسلامی بر علیه تمام سیاسی ها مدارک جمع میکرد و میفرستاد به سازمان ملل که این شخص دروغ میگه :در ضمن به اون خانم هم بگین کسی که با شما دشمن شده و داره از این راه شما رو تهدید میکنه هیج کاری نمیتونه بکنه و خیالت کاملا راحت.البته اینم متذکر میشم گویا چندین سال  پیش در شهر وان وکیلی در سارمان ملل با دریافت رشوه اقدام به دادن قبولی به چند نفر پناهجو کرده بود و طبق گفته ها میگن که قبولی صادره از طرف اون وکیل باطل شده البته نه به راحتی یعنی سارمان بعد ار پی بردن به این قضیه که این وکیل چیگار کرده چند نفری رو که شک کرده بودن رو مصاحبه مجدد گرد البنه این خبر حالا راست و دروغش با راوی هست.من که در چند سال اخیر ندیدیم همچین موردی رو مه قبولی صادره ابطال شه.

شاد . پیروز باشید
  ایمیل تماس با من در یاهو         vahid.ca26@yahoo.com
نماد کاربر
vahidam
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه فروردين ماه 18, 1388 9:30 pm
تشکر کرده: 24 بار
تشکر شده: 49 بار

بازگشت به مشاوره با وکیل

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان