سوال در مورد پناهندگي

مشاور حقوقی - وکیل درجه 2 حقوق بین الملل

مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, bipanah_avare, Emanoel, Moshaver_Hoghughi

سوال در مورد پناهندگي

پستتوسط sami22 » شنبه اسفند ماه 15, 1388 12:23 pm

سلام من حسام
هستم و خیلی به راهنمایی شما احتیاج دارم الان توشرایط بدی هستم باید شما کمکم کنیدمن از شما خواهش میکنم اگر می توانید به همه سوالهای من جواب بدهید سوالات من به شرح ذیل است:

1- برای پناهندگی در کانادا چه مدارکی لازم دارم؟
2-اینمدارک باید مستند باشند؟
3- بعداز تکمیل مدارک باید گذرنامه داشته باشم یا به صورت قاچاق از ایران خارج بشم وواردترکیه شوم؟
4-من هنوز خدمت سربازی نکردم و کشور ایران به من پاسپورت نمی دهد پس از چه راهی باید به ترکیه برسم؟
5-ایا اگر به صورت قاچاق وارد ترکیه شوم کشور ترکیه من را زندانی میکند؟
6- من قبل از سفر باید چقدر پول همراهم باشد؟
7-من اگر در ترکیه اشنا داشته باشم می توانم بدونه پاسپورت و به کمک اشنایم وارد ترکیه شوم؟
8- من باید به کدام شهر ترکیه برای درخواست پناهندگی بروم؟
9- ایا در هنگام خروج از ایران و ورود به ترکیه برای من مشکلی پیش می اید؟
10- ایادولت ترکیه با من چه جور رفتارمیکند؟
11- بعداز رسیدن به ترکیه باید خودم را به کجا معرفی کنم وبرای درخواست پناهندگی به کدامسازمان مراجعه کنم؟
12- من زبان ترکی بلد نیستم باید چه کارکنم؟
13- ایاپولی که لازم دارم باید از طریق بانک یا وجه نقدی با خودم به ترکیه ببرم؟
14- اگرخودم را به کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد معرفی کردم تا چند وقت با یدمنتظر وقت مصاحبه شوم؟
15- اگردر ترکیه پولم تمام شد باید چکارکنم؟
16- ایا همه پناهندگان در یک شهرهستند؟
17- اگردر مصاحبه قبول شدم باید هزینه سفر به کانادا را خودم تهیه کنم یا کشور کانادا یاکمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد به من کمک میکنند؟
18- اگرهزینه سفررا باید خودم تهیه کنم اون وقت اگر پول نداشتم باید چکارکنم؟
20- اگردر مصاحبه قبول نشدم باید چکار کنم ایا من را به ایران برمی گردانند؟
21- اگرمن را به ایران برگردانند چه مشکلی برایم پیش می اید ؟مجازاتم در ایرانچیست؟
22- اگرمن در ایران مشکل مالی داشته باشم باید چه جوری وارد ترکیه شوم ایا کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد به من کمکمیکند؟
23- ایادر کشور ترکیه باید هزینه اقامت بپردازم؟
24-ایادر ترکیه برای پناهندگان کلاس زبان تشکیل میدهند؟
25- ایااگر در ترکیه پولم تمام شد دولت ترکیه هزینه زندگی را به من میدهد؟
26- اگرکشور ترکیه به من کمک نکند باید چکارکنم؟
27- درهنگام مصاحبه چه سوال هایی از من میپرسند؟
28- در ایران به کسانی که سیاسی هستند فقط یک اختیاریه برای انها می فرستند و به انها حکم نمیدهند پس انها چطوری باید اثبات کنند که سیاسی هستند چه مدرکی لازم است؟
29- به جز مسایل سیاسی چه مسایل دیگری برای پناهندگی قبول می کنند؟
30- من در ایران نباید سابقه زندانی داشته باشم؟
31- با چه زبانی با من مصاحبه می شود ایا مترجم انجا هست؟
32- در هنگام ورود به ترکیه امکان دارد دولت ترکیه من را بازداشت کند؟
33- در کل مشکلاتی که در طول سفر برایم پیش می اید چه مشکلاتی هستند؟
34- ایاکسانی در ایران هستند که بخواهند به ترکیه بیایند ایا من می توانم به انها ملحق شوم؟
35- اگر به تنهایی بروم بهتره یا با یک نفر؟
36- ایا اکر کشور کانادا من را به عنوان پناهنده قبول کند هنگام ورود به کانادا برای من جا ومکان تهیه میکند ؟
37- ایاپناهندگان در کانادا حقوق ماهیانه دارند؟
38- ایادر کانادا باید خدمت سربازی انجام داد؟
39- ایا به دلیل فرار از خدمت میتوان پناهنده شد؟
40- من باید چه وسایلی همراه داشته باشم؟
41- ایا اگر در کانادا اشنا داشته باشم می توانم مدارکم را برای اون بفرستم و او کارهای مربوط به پناهندگی را در انجا برایم تکمیل کند و برام درخواست پناهندگی کند؟
به امید دیدار:حسام
نماد کاربر
sami22
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: سه شنبه اسفند ماه 11, 1388 10:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه

پستتوسط Moshaver_Hoghughi » شنبه اسفند ماه 15, 1388 3:11 pm

سلام هموطن عزیز ،

1- سوال خود را واضح تر بیان کنید. مقصود شما گرفتن پناهندگی از دولت کانادا است و یا گرفتن پناهندگی از UN و اسکان در کانادا؟

2- بطور قطع تمامی مدارک شما باید مستدل و مستند باشد.

3-در هر دو صورت شما قادر به ارائه درخواست پناهندگی میباشید چه ورود قانونی و چه بصورت قاچاق.

4- در صورت نداشتن پاسپورت شما ناگزیر هستید از طرق غیر قانونی کشور را ترک کنید .

5- در تمامی ممالک دنیا و از جمله کشور ترکیه ورود غیر قانونی به خاک کشور جرم محسوب شده و مستوجب مزاجات میباشد منتهی شما اگر قبل از دستگیری درخواست خود را به عنوان پناهنده به UN ارائه دهید ، معذور از مجازات خواهید بود .

6- این مورد بسته به شخص متفاوت میباشد.

7- این مورد بسته به شخص متفاوت میباشد.

8- طبق اطلاع بنده سازمان ملل در شهرهای وان ، آنکارا و استانبول دارای دفتر نمایندگی میباشد.

9- این مورد بسته به شخص متفاوت میباشد.

10-رفتار دولتها با پناهجویان مطابق با کنوانسیون 1954 و متمم 1967 میباشد و ترکیه شامل قانون اول میشود و لیکن جزو کشورهایی است که متمم را امضا نکرده است .

11- در اولین فرصت باید خود را به دفتر نمایندگی سازمان ملل در امور پناهندگان معرفی نموده و درخواست پناهندگی نمایید.

12- در مناسبات پرونده ای شما نیازی به دانستن زبان ترکی نیست زیرا پناهجویان حق استفاده از مترجم را هم در ارتباط با سازمان ملل و هم در ارتباط با پلیس را دارند و این سازمانها موظف به فراهم کردن امکان ترجمه برای پناهجو میباشند.

13-باید همراه خود داشته باشید .

14- بستگه به برنامه کاری و فشردگی مصاحبه ها دارد و معمولا چیزی بین 7 الی 9 ماه .

15- این مورد بسته به شخص متفاوت میباشد.

16- نخیر پناهندگان در شهرهای اقماری اسکان داده میشوند .

17- در صورت قبولی ، هزینه سفر شما از طرف کشور مقصد و کمیسار تقبل میشود .

18- جواب داده شد.

20- در صورت قبول نشدن شما حق اعتراض و در خواست استیناف خواهید داشت.

21- در صورت دیپورت شدن به ایران ، اتهام شما خروج غیر قانونی از مرزهای کشور خواهد بود و مجازات آن طبق قانون مجازات اسلامي کشور  بسته به نظر قاضی شامل جزای نقدیحداقل یك میلیون و حداكثر پنج میلیون تومان د و زندان حداقل سه ماه تا یک سال میباشد.

22- سازمان ملل وظیفه هیچگونه کمک مالی به پناهجو ندارد و تنها در شرایط خاص و آنهم فقط یک بار به بعضی پناهجویان و پناهندگان دارای شرایط خاص کمک میکند .

23- بلی طبق قوانین حقوقی کشور ترکیه هر فرد خارجی مقیم در این کشور  موظف به پرداخت حق اقامت میباشد ولی سازمان ملل متحد تلاشهایی را در زمینه معاف کردن پناهجویان و پناهندگان از این هزینه آغاز کرده است که در شرف نتیجه بخشی میباشد.

24- طبق اطلاع بنده بعضی از سازمانهای غیر دولتی ارائه دهنده چنین خدماتی میباشند .

25- دولت ترکیه بطور رسمی  هیچگونه کمک مالی به شما نخواهد کرد .

26- این مورد بسته به شخص متفاوت میباشد

27- در هنگام مصاحبه از شما دلیل ترک کشور و همچنین خطرات احتمالی بازگشت به کشور و همچنین شرح ما وقع از شما سوال خواهد شد.

28- سازمان ملل متحد هیچگونه اصراری از شما برای ارائه مدارک نخواهد داشت بلکه مهمترین عامل قانع شدن وکیل مصاحبه از وجود خطرات احتمالی برای شما در کشور  مبدا میباشد البته نه هر خطری ( جهت اطلاع بیشتر از زمینه های قبول پناهندگی نوشته های پیشین بنده را در همین انجمن مطالعه بفرمایید ) البته مجود مدارک مستدل در قبول درخواست پناهندگی به شما کمک خواهد کرد.

29- جواب در پستهای پیشین بنده در انجمن وبسایت موجود است .

30-الزاما نخیر.

31- در هر زبانی که شما درخواست کنید- بلی موظف به تهیه مترجم میباشند

32- بله همانطور که قبلا اشاره شد  در صورت ورود غیر قانونی این احتمال وجود دارد.

33- این مورد بسته به شخص متفاوت میباشد

34- این مورد بسته به شخص متفاوت میباشد

35- این مورد بسته به شخص متفاوت میباشد

36- بله کشور پناهنده پذیر تسهیلاتی را برای مدتی محدود فراهم مینماید.

37- بله کشور پناهنده پذیر تسهیلاتی را برای مدتی محدود فراهم مینماید.

38-نخیر

39- نخیر

40- این مورد بسته به شخص متفاوت میباشد

41- نخیر

با آرزوی موفقیت
نماد کاربر
Moshaver_Hoghughi
وکیل حقوقی
وکیل حقوقی

تاريخ عضويت: دوشنبه مرداد ماه 5, 1388 9:30 pm
تشکر کرده: 5 بار
تشکر شده: 14 بار