بنیاد نوروز فعال است یا نه؟

انجمن بی پناهان

مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, bipanah_avare, Emanoel

پستتوسط rahool » چهارشنبه اسفند ماه 5, 1388 7:53 pm

جناب مدیر سایت بنده‌ راهول و بازم وقتتون رو می گیرم هر چند که‌ شاید فکر می کنید مشکلات من با بنیاد نوروز شخصی است و باید بگم که‌ سخت در اشتباهید یا اینکه‌ اگر فکر می کنید که‌ شما خیلی به‌ فکر پناهنده‌ ها هستید و من سعی دارم بر مشکلات پناهنده‌ ها بیافزایم بازم دارید کم لطفی می کنید چون بنده‌ اگر مایل بودم به‌ سکوت در این موارد مطمئن باش خیلی قشنگ می تونستم مثل تعدادی انگشت شمار از مزایای بنیاد نوروز استفاده‌ کنم اما این رو قبول نکردم فقط بخاطر اینکه‌ چرا باید بنیاد نوروز در جمعآوری کمک های مالی انقدر کوشا باشد ولی در تمام این 3 یا 4 سال به‌ 10 نفر تا 30 نفر سرویس داده‌ باشد در حالی که‌ در هر رسانه‌ای که‌ حظور پیدا کرده‌اند مدعی کمک رسانی به‌ 300 الی 400 نفر بوده‌اند تا زمانی که‌ خانم نماینده‌ اشان به‌ یکباره‌ این آمار را به‌ طرز عجیبی از 400 نفر به‌ 9000 نفر تغییر داد نمی خوام توضیح بدم چون می تونید ویدیو ها رو ببینید ولی از شما در تعجبم که‌ چرا انقدر راحت از خودتون تعریف می کنید و می گید برای پناهنده‌ها دارید زحمت می کشید و بنده‌ دارم دنبال مشکلات شخصیم می رم نه‌ عزیزم من به‌ خود مسئولان بنیاد نوروز هم گفتم و دارم اینجا هم میگم تا لاله‌ خانم بدونن و ندانسته‌ کسی را به‌ امرار معاش از طریق بنیاد نوروز متهم نکنند چون فکر نمی کنم هیچ کس در مدت 30 ماه‌ بتواند با 4 بار کمک مالی بنیاد نوروز امرار معاش بکند مگر اینکه‌ لاله‌ خانم تاوانایی های مافوق بشری داشته‌ باشند و بنده‌ همین جا به‌ شما هم میگم که‌ اگر فکر می کنید که‌ بنیاد نوروز داره‌ به‌ 9000 نفر طبق گفته‌ نماینده‌ و یا 300 ایا 400 نفر طبق گفته‌ جناب فرازمند دارد کمک میکند متاسفانه‌ بازم باید بگم که‌ در اشتباهید چون لیستهایی که‌ از اسامی افراد تهت پوشش بنیاد مشاهده‌ می شود قبل از اعتراض پناهنده‌ ها 10 الی 15 نفر مشاهده‌ می شود و بعد اعتراضات به‌ حدود 40 نفر افزایش داده‌ شده‌ حالا اگر شما نمی خوایید واقعیت رو قبول کنید اختیار با خودتون براتون آرزوی موفقیت دارم
نماد کاربر
rahool
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: يکشنبه فروردين ماه 16, 1388 9:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه

پستتوسط admin » چهارشنبه اسفند ماه 5, 1388 9:54 pm

دوست عزیز راهول جان یک سوال دارم از شما اگر بنیاد نوروز همین فعالیت کمی که داره غیر فعال بشه و در بنیاد تخته بشه وضع پناهندگان محتاج بهتر از این میشه و آیا سازمانی هست که همین 40 نفری را که بنیاد  کمک میکنه جایگزین بشه و به همین 40 نفر بازم کمک بشه محض رضای خدا یکم منطقی تر فکر کنیم اگر کمک های مردمی جمع بشن و به شما بدن شما با 9000 پناهنده فقط در ترکیه چه می کنید آیا قادر هستید فقط به 10% رسیدگی کنید من طرفدار بنیاد نیستم چه باور کنی چه نکنی نمیگم به فکر پناهنده ها هستم ولی تمام سعی خودم را می کنم که  اگر حرفی می زنم به نفع پناهنده ها بزنم چون من خودم پناهنده هستم شما پناهنده هستید و مشکلات همدیگه را به خوبی درک می کنیم  و دوباره تکرار می کنم امید وارم باز تر به قضیه نگاه کنیم

با آرزوی موفقیت برای ما پناهجویان
دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می کنند ...

برای تبدیل فینگلیش به فارسی به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.google.com/transliterate/fa
نماد کاربر
admin
مدیراصلی سایت
مدیراصلی سایت

تاريخ عضويت: شنبه اسفند ماه 4, 1386 10:30 pm
تشکر کرده: 23 بار
تشکر شده: 37 بار

پستتوسط admin » چهارشنبه اسفند ماه 5, 1388 9:57 pm

دوست عزیز

Chartreux
شما با نماینده  ترکیه باید تماس بگیرید من اطلاعات کافی ندارم این صفحه را ما گذاشتیم که که پناهدگان بیشتری بنیاد را بشناسند و فعالیت بنیاد بیشتر شود

نماد کاربر
admin
مدیراصلی سایت
مدیراصلی سایت

پستتوسط rahool » جمعه اسفند ماه 7, 1388 10:11 am

متاسفانه‌ شما هم شیوه‌ کاریتون همانند بنیاد نوروز  است هر مطلبی رو که‌ بخوایید قابل بررسی می دونید و مطالبی که‌ براتون درد سر ساز باشه‌ رو فاقد صلاحیت جهت بررسی می دونید و این همان شیوه‌ای است که‌ جمهوری اسلامی ایران از برای اینکه‌ خود را نماینده‌ خدا بر زمین بداند استفداه‌ می کند از نظر من ( شتر سواری دولا دولا نمی شه‌ ) شما هیچ مدرکی که‌ دلالت بر صداقت بنیاد نوروز باشد نه‌ دیدید و نه‌ بنیاد نوروز به‌ شما ارائه‌ کرده‌ است چون برخوردی که‌ با ما داشتند با بی نزاکتی و بی احترامی برخورد کردند همان شیوه‌ را برای شما هم داشته‌ اند با این تفاوت شما براتون مهم نیست که‌ به‌ چند نفر کمک میشه‌ ،چه‌ برخوردی دارند ، و . . . اما من میگم باید ادعای داشته‌ باشند که‌ به‌ مرحله‌ عمل می رسانند در غیر این صورت سو استفاده‌ است وگرنه‌ ما هم از کم کاری هاشون رخنه‌ گرفتیم و هیچ موقع نگفتیم که‌ چرا دارند به‌ پناهنده‌ ها کمک مایکنند ما همیشه‌ گفتیم که‌ چرا به‌ پناهنده‌ها کمک نمی کنند حالا اگر شما کل پناهنده‌ ها رو در ترکیه‌ 30 نفر حساب می کنید و دارید از این شیوه‌ ابراز خرسندی می کنید برای بنده‌ به‌ شخصه‌ جای تعجب دارد لازم به‌ ذکر است که‌ شما به‌ این موضوع اشاره‌ کردید که‌ 3 سال است پناهنده‌ هستید و در این مدت از وجود چنین بنیاد نیکوکاری خبر نداشتید نمی دونم حالا چرا این بنیاد براتون انقدر مهم و با ارزش شده‌ آقای عزیز شاید بجز این 30 نفر خیلی ها مثل شما هستند که‌ از وجود این بنیاد اطلاعی ندارند و این کمی کم لطفی میشه‌ که‌ شما این بنیاد رو دارید انقدر بزرگ می کنید و پشتیبان پناهندگان ایرانی می دونید نکنید این کار رو در حق همه‌ پناهندگان و پناهجویان ایرانی این کار رو نکنید تا شاید مسئولان بنیاد نوروز تکانی به‌ خودشون بدهند و نماینده‌ رو کنترل کنند و خودشون هم مدیریتشون رو اصلاح کنند

از شما هم متشکرم که‌ خواسته‌ یا ناخواسته‌ با مشکلات پناهندگان درگیر هستید و مطمئنا بازتاب این مباحث بر روند کاری بنیاد نوروز و بهبود آن تاثیر گذار خواهد بود
نماد کاربر
rahool
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: يکشنبه فروردين ماه 16, 1388 9:30 pm
تشکر شده: 0 دفعه

پستتوسط ali64 » شنبه اسفند ماه 8, 1388 12:39 pm

****به دلیل مرتبط نبودن با موضوع حذف شد****

نماد کاربر
ali64
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: يکشنبه دي ماه 27, 1388 10:30 pm
تشکر شده: 1 دفعه

پستتوسط fcyber » سه شنبه اسفند ماه 11, 1388 11:35 am

با سلام
جناب راهول من به شخصه حدود ۲۰ خانواده و مجرد رو میشناسم که از کمک های بنیاد نوروز استفاده می‌کنند
من در یک شهر بسیار کوچک هستم و این تعداد فقط افرادی هستند که در این شهر میشناسم
من اصلا نمی‌خوام از بنیاد طرفداری کنم ولی‌ صحبت های شما و کارهای غیر منطقیه شما و دوستانتون واقعا خون آدم رو به جوش میاره
شما چطور بدون مدرک صحبت می‌کنید ؟ چرا مشکلات شخصی‌ خودتون با بنیاد رو به حساب همهٔ پناهنده های ترکیه میزارید ؟
شما اگر مدرک مستندی دارید لطفا برای مدیر سایت بفرستید تا ایشون به بقیه هم اطلاع بدن
من تمام ویدئو ها و تماسهای تلفنی شما و دوستانتون رو با تلویزیون آپادانا دیدم
واقعا که شما خودتون دارید مثل جمهوری اسلامی که مسبب آوارگی همه ماهاست رفتار میکنید
فقط هیاهو و سرو صدا و از هر کس و هر چیزی که خوشتون نیاد بهش انگ میزنید. دقیقا مثل جمهوری اسلامی
ازتون خواهش می‌کنم در صحبتها و نتیجه گیریهاتون یک مقدار واقع گرا باشید
نماد کاربر
fcyber
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: دوشنبه اسفند ماه 10, 1388 10:30 pm
تشکر شده: 1 دفعه

پستتوسط admin » شنبه اسفند ماه 15, 1388 2:42 am

دوست عزیز میشه اسم شهری که زندگی می کنید را به ما بگید چون این آماری که شما میدهید تا به حال نه ما شنیدیم و نه دیدیم که به 20 نفر (2000دلار)به  یک شهر کمک شود؟

نماد کاربر
admin
مدیراصلی سایت
مدیراصلی سایت

قبلي

بازگشت به بی پناه

چه کسي حاضر است ؟