با سلام و تشکر بابت سایت مفید شما، من قبلا هم سوالاتی پرسیدم و جواب هم گرفتم اما حالا سوالات بیشتری دارم که نمیدانم شما میتوانید کمک کنید یا نه ؟
من و همسرم قصد داشتیم برای اقامت دائم کانادا اقدام کنیم و تمامی کارهای اولیه را انجام دادیم فقط مانده پرداخت وجه و فرستادن فرمها که نتیجه کار حدود یکسال طول میکشد. ما با اطلاع از تمامی مشکلات پناهندگی قصد اینکار را نداشتیم اما حالا با مشکلات جدی روبرو شدیم که خطر جانی برای هر دو نفر ما دارد. حلا میخواستم بدانم که:
1- آیا ما میتوانیم به ترکیه بیاییم و هم درخواست پناهندگی بدهیم ( دلایل کافی داریم) و همزمان از آنجا برای اقامت دائم در کانادا اقدام کنیم که هر کدام زودتر انجام شد آنرا انجام دهیم؟
2- در صورتی که نتوانیم هر دو را همزمان انجام دهیم آیا میتوانیم با گرفتن ویزای توریستی و تمدید آن در ترکیه برای یکسال بمانیم و برای اقامت کانادا از آنجا اقدام کنیم؟ (پول کافی برای زندگی در آنجا را داریم)
3- هزینه یک زندگی عادی برای یک زوج در ترکیه حدودا چقدر است؟
4- شوهر من زبان ترکی بلد است. آیا میتواند هم در صورت درخواست پناهندگی یا ماندن با ویزای توریستی در این یکسال آنجا کار پیدا کند ؟ و آیا ما میتوانیم به کلاسهای مختلف اعم از زبان یا کلاسهای فنی برویم و مدرکی بگیریم؟
5- ما تا پایان امسال یعنی کمتر از یکماه دیگر نهایتا بیشتر نمیتوانیم اینجا بمانیم و باید ایران را ترک کنیم. باید در حال حاضر چه کاری انجام دهیم؟ گرفتن بلیط و آمدن به ترکیه چقدر طول میشکد؟ برای ویزا از قبل کار خاصی باید انجام داد یا در فرودگاه بدون دردسر میتوانیم ویزا بگیریم و وارد ترکیه شویم؟
6- در فرودگاه چیزی از دلایل سفرمان میپرسند؟ چه باید بگوییم؟ قصد پناهندگی یا توریستی؟
7- در اول کار به چه شهری باید وارد شویم و کجا اقامت کنیم ؟
8- برای آوردن پول به ترکیه چه راهی بهتر است؟ بصورت نقدی؟ آیا میتوانیم از ایران در آنجا حساب باز کنیم و پول واریز کنیم؟ مثلا حدود سی هزار دلار؟ آیا در فرودگاههای ترکیه محدودیت ورود پول نقد وجود دارد؟ چه وسایلی میتوانیم با خود بیاوریم؟
ممنون میشوم اگر بتوانید به سوالات من جواب بدهید تا تصمیم درست تری بگیریم. ما وقت زیادی نداریم.