ممنون

انجمن گفتگو پناهجویان ساکن کایسری

مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, bipanah_avare, Emanoel

ممنون

پستتوسط danial » سه شنبه آذر ماه 17, 1388 7:40 pm

ممنون دوست عزیز حتما فقط اجاره خانه تو پارک بزانتی چقدره و همینطور تو خیابان فاتح؟
نماد کاربر
danial
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آبان ماه 18, 1388 10:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه

پستتوسط vahidam » سه شنبه آذر ماه 17, 1388 7:49 pm

دوست عزیز لازم نیست که برای هر چیزی یه موضوع بزنی تو انجمن در سوال قبلی که در انجمن پست کردی میتونی دوباره سوال بپرسی.اجاره خونه از 150 دلار شروع میشه تا 300 دلار در ماه بسته به موقیعت خونه فرق داره
  ایمیل تماس با من در یاهو         vahid.ca26@yahoo.com
نماد کاربر
vahidam
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه فروردين ماه 18, 1388 9:30 pm
تشکر کرده: 24 بار
تشکر شده: 49 بار

پستتوسط danial » چهارشنبه آذر ماه 18, 1388 2:52 pm

ممنون. یه سوال تو کایسری میتونم از حسابی که در بانکهای ایرانی دارم از طریق کارت پول بگیرم اگه میشه کدوم بانک ایرانی این امکانات شامل حالش میشه؟
نماد کاربر
danial
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط vahidam » چهارشنبه آذر ماه 18, 1388 4:22 pm

ببین ذوست عزیز بهتره که پول هات همرات باشه و اینجا که رسیدی میتونی در یکی از بانکهای ترکیه حساب باز کنی.ولی اگه میخوای که از بانک داخل ایران استفاده کنی با کارت اصلا این امکان برای بانک های ایرانی وجود نداره. در ترکیه بانک ملی و بانک ملت در آنکارا شعبه داره میتونی قبل از امدنت پول هاتو به یکی از این بانک ها حواله کنی و بعد اینکه رسیدی ترکیه در یکی از این 2 بانک حساب باز کنی ولی این واسه شما مشکل میشه چون شما بعد ثبت نام در un به به یک شهر دیگر حالا کایسری یا هر شهر دیگه میاین خب هر دفعه شما برای اینکه پول از حساب خودت برداشت کنی باید اینهمه راه رو تا آنکارا برید. من شخصا از بانک ملت فقط برای حوالجات پولی از ایران به ترکیه استفاده میکنم ولی در یکی از بانک های ترکیه حساب باز کردم و استفاده میکنم.در ضمن یادت نره تمام بانک های ایرانی مورد تحریم هستند
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود
موفق باشید
نماد کاربر
vahidam
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط danial » جمعه آذر ماه 20, 1388 4:27 pm

پس یعنی میتونم در یه بانک ترکیه ای حساب باز کنم و استفاده کنم فقط یه چیزی .بابت حساب باز کردن از ما برای پناهنده بودنمون مدارک خاص یا شرایط خاص میخوانو دارن یا نه؟ دوست عزیز برای هم خونه گرفتن و کمک های دیگه اگه امکانش هست یه شماره تلفن یا یه ایمیل شخصی یا یه ادرس به من بدی که وقتی رسیدم اونجا باهات تماس بگیرم حالا به هر صورتی چون برای احتیاط درست نیست من رسیدنمو به اونجا بخوام علنا از تریغ این سایت و به صورت واضح اعلام کنم.ممنون
نماد کاربر
danial
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط vahidam » شنبه آذر ماه 20, 1388 12:02 am

danial نوشته است:پس یعنی میتونم در یه بانک ترکیه ای حساب باز کنم و استفاده کنم فقط یه چیزی .بابت حساب باز کردن از ما برای پناهنده بودنمون مدارک خاص یا شرایط خاص میخوانو دارن یا نه؟ دوست عزیز برای هم خونه گرفتن و کمک های دیگه اگه امکانش هست یه شماره تلفن یا یه ایمیل شخصی یا یه ادرس به من بدی که وقتی رسیدم اونجا باهات تماس بگیرم حالا به هر صورتی چون برای احتیاط درست نیست من رسیدنمو به اونجا بخوام علنا از تریغ این سایت و به صورت واضح اعلام کنم.ممنون

مدارک میتونی پاسپورت خود رو ارائه کنید یا بعد از پناهنده شد از طرف پلیس به شما کارت شناسای میدن که با داشت این مدارک میتونین حساب بانکی رو براحتی باز کنید. در ضمن وفتی تشریف آورید این ایمیل من هست ایمیل بزن تا شماره تماس خودم رو براتون بدم vahid.ca26@yahoo.com
نماد کاربر
vahidam
مدیر انجمن
مدیر انجمن

بازگشت به پناهجویان ساکن کایسری

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان