راهنمایی در مورد پناهندگی

مطرح کردن مشکلات

مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, bipanah_avare, Emanoel

راهنمایی در مورد پناهندگی

پستتوسط Keyhan » جمعه آذر ماه 20, 1388 9:24 pm

سلام .

منو یکی از دوستان به این انجمن راهنمایی کرده و گفته میتونم اینجا سوالات خودم رو مطرح کنم .

من FAQ ( سوال های متداول کاربران ) رو خوندم  و خیلی چیزها برام روشن شد. اما خوب یه جورایی ترس تو دلم لفتاده که دلیلش هم خوندن این سوالات بود! یه جورایی احساس میکنم ممکنه همه این موارد برای من پیش بیاد !

خوب اگه اجازه بدید من سوال های خودمو به ترتیب شماره عنوان کنم و از شما خواهش میکنم ساده اما کامل جواب بدید . ممنون

1 : آیا برای ورود به ترکیه باید از طریق غیرقانونی اقدام کرد یا اینکهباید بطور قانونی وارد خاک ترکیه شد  ؟  چه مدارکی را باید با خود بهترکیه بیاریم ؟ بهمراه داشتن پول نقد در یک کشور غریب خطر نداره ؟

2 : به نظر شما باید از چه طریقی پناهنده شد ؟ سیاسی یا اجتماعی یا ...  .میشه شما دقیق تر توضیح بدید که چند نوع پناهندگی وجود داره ؟ شما کدامنوع رو توصیه میکنید ( بر حسب شنیده ها و تجربه ها )

3 : تا اونجایی که من متوجه شدم نرمال مدت حضور در ترکیه 1 سال هست . میشهاین زمان به حداقل برسه ؟ من دچار لکنت زبان هستم . آیا میتونم با توجه بهاین مشکل سریعتر مراحل پناهندگی رو پیش ببرم ؟ چگونه ؟

4 : میشه توضیحاتی در مورد امکانات کشور ثالث بدید ؟ کشور هایی نظیرامریکا - کانادا - استرالیا  . توضیحاتی از قبیل : مستمری ماهیانه , بیمه, مسکن , امنیت شغلی و ....

5 : اگه من پناهده کشور ثالقی بشم . میتونم دوباره کشورم برگردم بدوناینکه مشکلی برای پناهندگی من پیش بیاد ؟ اصلا احتمال داره در کشور خودمدستگیر بشم به جرم خروج غیرقانی از کشور ؟

6 : میشه با ماهی 150 هزار تومن اونجا دوام آورد ؟  من وضع مالی چندان خوبی ندارم . آیا امیدی به این بنگاههای خیریه هست ؟

7 : در طی مدتی که در ترکیه هستم چند بار باید به کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحدو ... سر بزنم ؟ بطور معمول رو میگم !

خیلی ممنون میشم جواب سوالات من رو بدید . اگه سوال دیگه ای باشخ حتما میپرسم .

ممنون از کمکتون
نماد کاربر
Keyhan
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: پنج شنبه آذر ماه 19, 1388 10:30 pm
تشکر کرده: 1 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه

پستتوسط vahidam » جمعه آذر ماه 20, 1388 11:55 pm

سلام
1_برای درخواست پناهندگیفرقی نداره که از راه قانونی وارد ترکیه بشین یا غیر قانونی.هر مدراکی کهبه کیس شما مربوط میشه میتونه کمک بزرگی در قبولی شما از طرف سازمان داشتهباشه.همراه داشتن پول اصلا نگرانی نداره در اینجا امنیت برای خارجی هاوجود داره وبعد ورود به ترکیه میتونی حساب بانکی باز کنید .

2-طبق قانون سایت ما مجاز به اینکه چه نوع کیس بدین نیستیم پناهندهدر واقع به کسی میگن که در ایران چه سیاسی چه اجتماعی چه مذهبی مشکل داشتهباشه و جانش در خطر باشه حالا ما نمیتونیم بگیم که شما فلان کار بکن کهبتونی از سازمان قبولی بگیری (ولی معمولا کیس های جدیدی هم هست که به جنبشسبزی موسوم هست یعنی شرکت در تظاهرات).  

3-ببینی مدت پناهندگی بستگی به کیس داره بله الان ایرانیها بهاینزذیک 1 سال به آمریکا میرن ولی ایرانیهای هم هستن 15 ماه 20 ماه و همچنینبستگی به کشور که میخوای بری فرق داره.  

4-این امکانات بستگی به کشور ها فرق داره مثلا آمریکا امکاناتشخیلی کمه ولی کانادا و استرالیا امکانات اولیه نظیر خانه حقوق ماهانه وبیمه در اختیاره پناهندگانمیگذاره.    

5-ببین پناهنده یعنی اینکه جونش در خطر در کشورش حالا شما فردایروزی که بر فرض کانادا رفتین برگرذین ایران خب معلومه مورد بازخواست قرارمیگیرید ولی اینم بگم که خیلی از ایرانیها با وجود این دور از چشم دولت بهایران رفت و آمد دارن ولی بعد اینکه سیتیزن اون کشور بشین و بعد به ایرانسفر کنید اگر دراصل شما در ایران مشکل قانونی نداشته باشین میتونینبرید.بله اگه قاچافی اومدین و پناهنده شدین موقع برگشت جرم خاصی ندارهمعمولا با اندکی جریمه نفدی کار حل میشه.     

6-بههیچ عنوان با ماهی 150 هزارتومن نمیشه در ترکیه زندگی کرد حداقل 400 دلاهزینه زندگی در ترکیه هست .معمولا سازمان های خیریه هم کمک آنچنانی نمیکنندر اصل نباید رو کمک این سازمان ها حسابکرد.  

7-یک بار برای ثبت نام اولیه و یک بار هم برای مصاحبه اصلی به سازمان unتشزیف میبرید و یک بار هم که برای دریافت قبولی این حالت نرمالش هست.
موفق وپیروز باشید  

ایمیل تماس با من در یاهو         vahid.ca26@yahoo.com

برای نویسنده این مطلب vahidam تشکر کننده ها: 2
Keyhan (سه شنبه مهر ماه 4, 1390 1:29 am), nista33 (سه شنبه مهر ماه 4, 1390 1:29 am)
رتبه: 28.57%

نماد کاربر
vahidam
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه فروردين ماه 18, 1388 9:30 pm
تشکر کرده: 24 بار
تشکر شده: 49 بار

پستتوسط alisnoop » پنج شنبه دي ماه 24, 1388 2:24 pm

سلام من alisnoopهستم من در ایران هستم و به تهمت شیطان پرستی و یک جرم سیاسی دنبال من هستند اگر به سفارت آمریکا در آنکارا برویم به ما زودتر از بقیه پناهندگی میدهند مثلا چند روز طول میکشد لطفا جواب را به ایمیل من بفرستید [email=ممنونali.snoop@yahoo.com]ممنونali.snoop@yahoo.com[/email][/EMAIL]
نماد کاربر
alisnoop
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: چهارشنبه دي ماه 23, 1388 10:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه

پستتوسط vahidam » پنج شنبه دي ماه 24, 1388 6:06 pm

alisnoop نوشته است:سلام من alisnoopهستم من در ایران هستم و به تهمت شیطان پرستی و یک جرم سیاسی دنبال من هستند اگر به سفارت آمریکا در آنکارا برویم به ما زودتر از بقیه پناهندگی میدهند مثلا چند روز طول میکشد لطفا جواب را به ایمیل من بفرستید
برای مشاهده ایمیلها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود

سلام دوست گرامی

به هیچ عنوان سفارت آمریکا شما رو مستقیم قبول نمیکند آگر هم بروید هم شما رو مثل دیگر پناهندگان به سازمان un کمیساریای عالی پناهندگان ارجاع میدن شما باید برای رفتن به هر کشوری  الزاما باید قبولی یا از سازمان un داشته باشید.
  ایمیل تماس با من در یاهو         vahid.ca26@yahoo.com
نماد کاربر
vahidam
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه فروردين ماه 18, 1388 9:30 pm
تشکر کرده: 24 بار
تشکر شده: 49 بار

پستتوسط sharif1 » دوشنبه بهمن ماه 18, 1389 4:22 pm

سلام من میخواستم من را راه نمای کنید که چطور بتوانم برای خودم کیس درست کنم کیس سیاسی مدرک هم دارم برای کیس سیاسی اما نمیدانم چطور بگم  من را راهنمای کنید باتشکر .......من در هلند هستم
نماد کاربر
sharif1
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: يکشنبه بهمن ماه 17, 1389 10:30 pm

پستتوسط sharif1 » دوشنبه بهمن ماه 18, 1389 4:29 pm

کمک کنید . من مدرک آوردم برای آنها الان میخوام انترویو بشم اما نمیدانم از کجا شورو کنم  من راه راه نمای کنید باتشکر
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود
نماد کاربر
sharif1
یک بی پناه
یک بی پناه

پستتوسط mojtaba131313 » دوشنبه بهمن ماه 18, 1389 9:43 pm

شرایط من خیلی فرق میکنه من  هم معلول جسمی هستم هم شزایط زندگی خیلی بدی از نظر روحی روانی دارم  الانم فعلا در ارومیه هستم  میخوام تقریبا 8 ماه دیگه از ایران برم میخواستم بدونم  برای منی که شرایط  اجتمایی بدی در ایران دارم امیدی هست برای زندگی به امریکا فرستاده بشم ؟؟؟
نماد کاربر
mojtaba131313
یک بی پناه
یک بی پناه

پستتوسط mojtaba131313 » دوشنبه بهمن ماه 18, 1389 9:49 pm

راستی  من باید چند میلیون بیاییم بیرون از ایران با حداقل 5 میلیون میشه تا دریافت جواب تو ترکیه موند؟؟؟؟
نماد کاربر
mojtaba131313
یک بی پناه
یک بی پناه

پستتوسط eastwood » پنج شنبه بهمن ماه 21, 1389 10:14 pm

باسلام
اگر من با گذرنامه برادرم كه خيلي به من شبيه است به تركيه برروم
ودر خواست پناهندگي بدم برام مشكلي بوجود نمياد ايا اونجا بايد واقعيت رو بگم خواهش ميكنم رهنمايم كنيد
باتشكر
نماد کاربر
eastwood
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: شنبه بهمن ماه 9, 1389 10:30 pm

پستتوسط Pouneh_r » يکشنبه اسفند ماه 22, 1389 6:03 pm

از شما همه مدارک رو می خوان. مثل شناسنامه و کارت پایان خدمت قباله ازدواج حتی کارت ملی. و این فقط یو ان نیست . سفارت ها هم این مدارک رو می خوان بنابراین فقط در یک صورت این کارتون امکان پذیره که شما و برادرتون دوقلو باشین. یعنی تاریخ تولدتون یکی باشه
نماد کاربر
Pouneh_r
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه اسفند ماه 13, 1389 10:30 pm
تشکر کرده: 6 بار

پستتوسط AK1364 » پنج شنبه خرداد ماه 26, 1390 6:40 pm

سلام من ایرانم و میخام بیام ترکیه بعد اقدام به پناهندگی برای یک کشور اروپایی بکنم..من میخم بیام و اونجا کار کنم و خرج خودم را در بیاورم و منتظر قبولی پناهندگی باشم ..لطفا راهنمایی کنید..ممنون
چشم ها را باید شست
جور دیگر باید دید
نماد کاربر
AK1364
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: چهارشنبه خرداد ماه 25, 1390 9:30 pm
تشکر شده: 2 بار

پستتوسط aria_irani » سه شنبه خرداد ماه 31, 1390 12:03 pm

ba arze dorod ak1364
این سوالی که شما دارید چیزی نیست که بشه در چند خط گفت
میخوای در یاهو مسنجر منو ادد کن تا اگه کمکی ازم میاد و سوالی داری بتونم برات توضیخ بدم
من تا اینجا نونستم با موفقیت این دوران سپری کنم - البته با کمک دوستانم
آدی منو در یاهو مسنجر میتونی ادد کنی
pesare_sheiton56
نماد کاربر
aria_irani
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد ماه 30, 1390 9:30 pm

پستتوسط aria_irani » سه شنبه خرداد ماه 31, 1390 12:11 pm

keyhan گرامی و دوستانی که سوال مشابهی دارید
این سوالی که شما دارید چیزی نیست که بشه در چند خط گفت
میخوای در یاهو مسنجر منو ادد کن تا اگه کمکی ازم میاد و سوالی داری بتونم برات توضیخ بدم
من تا اینجا نونستم با موفقیت این دوران سپری کنم - البته با کمک دوستانم
آدی منو در یاهو مسنجر میتونی ادد کنی
pesare_sheiton56

و بهم بگو که کی هستی تا ادت کنم و اطلاعاتم رو در اختیارت بگذارم

امیدوارم بتونم کمکتون کنم و اطلاعاتم بدردتون بخوره
نماد کاربر
aria_irani
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد ماه 30, 1390 9:30 pm