با سلام .دوستان من نمی تونم به صورت قانونی بیام ترکیه .از طرفی نمی تونم مدت بیشتری ایران باشم .از دوستانی که به تازگی به صورت غیر قانونی امدن تر کیه راهنمایی می خوام. از دوستان اگه کسی هست ممنون میشم راهنمایی کنن.
دوستان من نمی تونم به صورت قانونی از ایران خارج شم .از طرفی بعد از ورود به ترکیه می خوام از ترکیه خارح شم از دوستانی که به تازگی به صورت غیر قانونی امدن تر کیه راهنمایی می خوام. از دوستان اگه کسی هست ممنون میشم راهنمایی کنن.
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود
سلام . من کارت پایان خدمت ندارم و نمیتونم از کشور خارج بشم و نیاز به یک خروج غیر قانونی امن به ترکیه دارم تا از اونجا بتونم با مراحل قانونی پاسپورت بگیرم و اگر بشه برم سمت یکی از کشورهای اروپایی . اگر لازم شد نام کشور را توی پیغام خصوصی عنوان میکنم . من تحت تعقیب نیستم اما به دلیل فعالیتهای سیاسی که داشته و دارم تحت کنترل هستم و بارها طی تماس هایی از طرف رژیم تهدید شدم و حتی خطر جانی تهدیدم میکنه . مشکلات من سیاسی و عقیدتیه ضمن اینکه از دانشگاه اخراج شدم .
دوستان من نمی تونم به صورت قانونی از ایران خارج شم .از طرفی بعد از ورود به ترکیه می خوام از ترکیه خارح شم از دوستانی که به تازگی به صورت غیر قانونی امدن تر کیه راهنمایی می خوام. از دوستان اگه کسی هست ممنون میشم راهنمایی کنن.
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود
دوست گرامی الان اگر نیاز به کمک دارید اطلاع بدین تا در این مورد کمکتون کنم