مسافرخانه یا هتل ارزان در آنکارا

انجمن گفتگو پناهجویان ساکن آنکارا

مديران انجمن: vahidam, mani, narges, Hamvatan, bipanah_avare, Emanoel

مسافرخانه یا هتل ارزان در آنکارا

پستتوسط bahar_z » پنج شنبه شهريور ماه 12, 1388 12:10 pm

با سلام

آیا مسافرخانه یا هتل ارزان برای یک شب نزدیک دفتر سازمان ملل و یا کیزیلای در آنکارا می شناسید؟

با سپاس
نماد کاربر
bahar_z
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: چهارشنبه دي ماه 18, 1387 10:30 pm
تشکر کرده: 21 بار
تشکر شده: 2 بار

پستتوسط vahidam » پنج شنبه شهريور ماه 12, 1388 2:17 pm

سلام .مسافرخانه ارزون در اطراف کیزل ای kızılay فکر نکنم باشه شما اطراف اولسلار  uluslar میتونین مسافرخونه با شبی 20 لیر پیدا کنید از کیزل ای هم با دولموش یا همون مینی بوس خطی میتونین به اولسلار برین.موفق باشید
  ایمیل تماس با من در یاهو         vahid.ca26@yahoo.com

برای نویسنده این مطلب vahidam تشکر کننده ها:
bahar_z (سه شنبه مهر ماه 4, 1390 1:29 am)
رتبه: 14.29%

نماد کاربر
vahidam
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه فروردين ماه 18, 1388 9:30 pm
تشکر کرده: 24 بار
تشکر شده: 49 بار

پستتوسط narges » پنج شنبه شهريور ماه 12, 1388 3:40 pm

دوست عزیز شما واسه مصاحبه می خواهی بری آنکارا؟
میتونی به من بگی چند نفر هستین و چند روز آنجا هستین
می تونم بهت کمک کنم
اگر خواستی بهم pm بده
nargesir@yahoo.com
دنیا همه زندان خردمندان است

برای نویسنده این مطلب narges تشکر کننده ها:

نماد کاربر
narges
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه بهمن ماه 22, 1386 10:30 pm
تشکر کرده: 26 بار
تشکر شده: 17 بار

سپاس

پستتوسط bahar_z » پنج شنبه شهريور ماه 12, 1388 11:43 pm

خیلی از محبت و جوابهای شما ممنونم. من و همسرم برای مصاحبه به آنکارا می ریم و چون وقت مصاحبه ساعت 8:30 صبحه باید از روز قبلش آنکارا باشیم. از محبتتون سپاسگذاریم. دوستانی در آنکارا داریم ولی نمی خواستیم بهشون زحمت بدیم. فکر کنم بتونیم نزدیک میدان اولوس یک مسافرخونه پیدا کنیم.
باز هم از لطف و راهنمایی شما سپاسگذارم
نماد کاربر
bahar_z
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: چهارشنبه دي ماه 18, 1387 10:30 pm
تشکر کرده: 21 بار

پستتوسط admin » جمعه شهريور ماه 13, 1388 2:49 am

دوست عزیز شما در کیزیلای در خیابان مشروطیت هتلی هست به نام بو یو ک ارشان ارزونترین هتل اون منطقه هست و برای 2 نفر شبی 40 دلار است
دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می کنند ...

برای تبدیل فینگلیش به فارسی به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.google.com/transliterate/fa

برای نویسنده این مطلب admin تشکر کننده ها:

نماد کاربر
admin
مدیراصلی سایت
مدیراصلی سایت

تاريخ عضويت: شنبه اسفند ماه 4, 1386 10:30 pm
تشکر کرده: 23 بار
تشکر شده: 37 بار

پستتوسط alisnoop » پنج شنبه دي ماه 24, 1388 1:46 pm

سلام من alisnoopهستم من در ایران هستم و به تهمت شیتان پرستی و یک جرم سیاسی دنبال من هستند اگر به سفارت آمریکا در آنکارا برویم به ما زودتر از بقیه پناهندگی میدهند مثلا چند روز طول میکشد لطفا  جواب را به ایمیل من بفرستید [email]ممنونali.snoop@yahoo.com[/email]
نماد کاربر
alisnoop
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: چهارشنبه دي ماه 23, 1388 10:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه

پستتوسط yahoo » پنج شنبه بهمن ماه 13, 1389 12:42 am

من یاهو هستم در رابطه با پرونده ام که بسته شده سئوال داشتم امکان بازشدنش هست یا نه ما سه سال و چهارماهه که اینجایم و نگران و پریشان احوالم مغزم از کار افتاده و اینقدر که فریاد زدم دیگه از نفس افتادم و منتظر یک راهنمائی هستم کمکم کنید
نماد کاربر
yahoo
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: يکشنبه بهمن ماه 3, 1389 10:30 pm
تشکر کرده: 3 بار

پستتوسط neda_21 » پنج شنبه بهمن ماه 14, 1389 6:49 pm

یاهو عزیز سلام

شما می توانید به هلسینکی زنگ بزنید تا جایی که من می دونم آنها می تونه شما را کمک کنه.

موفق باشید
بنی آدم اعضای یک پیکرند
که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار
دیگر عضوها را نماند قرار
نماد کاربر
neda_21
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد ماه 31, 1389 9:30 pm
تشکر کرده: 2 بار
تشکر شده: 13 بار

پستتوسط Iransabz » جمعه بهمن ماه 15, 1389 5:33 pm

با سلام. با سپاسگزاری پیشاپیش از همه هموطنانی که به پرسشهای من پاسخ موثق خواهند داد. چندی قبل نتیجه قبولی اینجانب پس از گذشت چند ماه از مصاحبه اول UNHCR در سایت مربوطه اعلام و کمتر از یک ماه قبل  مصاحبه کشوری نیز صورت گرفت . حین مصاحبه کشوری که کمتر از ده دقیقه طول کشید اعلام کردم که بجز دو فامیل دور در استرالیا در هیچ کشور دیگری فامیل ندارم. ضمنا" فتوکپی مدارک پزشکی دال بر عارضه فتق دیسک ستون فقرات که متاسفانه چند ماه قبل در پی رخداد یک سانحه رانندگی حاصل شده بود را نیز ارایه کردم. پس از آن نیز مصاحبه مالی با اینجانب در اتاق دیگری انجام شد که کمتر از 5 دقیقه طول کشید. پس از چند روز و در پی مراجعه با سایت ملاحظه کردم که کشور ایالات متحده برای اینجانب تعیین شده است و کمتر از یک هفته دیگر برای اولین مصاحبه ICMC باید به استانبول بروم.اکنون چند سوال دارم . با ذکر این نکته که کیس ارایه شده توسط اینجانب سیاسی است , امیدوارم مشاور حقوقی سایت , مدیران سایت و نیز کلیه هموطنان گرامی که اطلاعات موثقی دارند , این پرسشها را بی پاسخ نگذارند.چنانچه به پرسشها به ترتیب و جداگانه و حتی الامکان مشروح پاسخ داده شود , مایه امتنان بیشتر خواهد بود .
1.در مصاحبه کشوری هیچ سوالی در این مورد که شخصا" کدام کشور را ترجیح می دهم , پرسیده نشد .در حالیکه در سایت های اطلاع رسانی عنوان شده است که یکی از معیارهای تعیین کشوری خاص برای فرد پناهنده ترجیحات خود اوست. آیا می توانم در این مرحله به این تصمیم اعتراض کنم و خواهان تعیین کشوری دیگر برای خود شوم ؟ در صورت مثبت بودن پاسخ , این کار تا چه میزان پروسه تعیین کشوری جدید برای من را با تاخیر مواجه  خواهد کرد ؟ در حالت کلی آیا انجام این عمل کاری است درست یا نادرست ؟
2. آیا صحت دارد که حمایتهای مالی و پزشکی از پناهندگان در ایالات متحده بسیار کمتر از سایر کشورهاست ؟ شخصا" با بسیاری از پناهندگان صحبت کرده ام که از تعیین ایالات متحده بعنوان کشور جایگزین پس از قبولی ناشاد هستند . عدم رضایت ایشان یک مساله منطقی است یا شایعات غیر موثق باعث آن است ؟
3.چنانچه پاسخ به سوال فوق مثبت است چگونه مسوولین UNHCR برای من که بدلیل ابتلا به دیسک ستون فقرات که مورد تایید پزشک ترکیه و مطابق با گزارش پلیس ترافیک ترکیه است کشور ایالات متحده را در نظر گرفته اند ؟ و با چنین شرایطی چگونه زندگی خود را در ایالات متحده اداره کنم ؟
4. آیا صلاح است که در اولین مصاحبه خود در ICMC بر مشکل پزشکی خود تاکید کنم و عنوان کنم که بدلیل درد شدید در قسمت دست و ستون فقرات قادر به انجام کار سنگین نیستم ؟
5.در صورت تاکید بر مساله فوق آیا شانس پذیرش از سوی کشوری دیگر را در صورت عدم تمایل USA به قبول اینجانب از دست نخواهم داد ؟
6.آیا صلاح است در اولین مصاحبه ICMC از مصاحبه کننده درخواست کنم چنانچه USA بدلایل پزشکی مایل به پذیرش من نیست , بدون فوت وقت پرونده مرا به UNHCR ارجاع دهند تا این پروسه بی جهت طولانی نشود و  کشور دیگری برای من تعیین شود ؟
7. چنانچه USA به من قبولی ندهد و پرونده ام به UNHCR ارجاع داده شود چقدر طول خواهد کشید تا کشور جدیدی برای جایگزینی من تعیین شود و آیا در این حالت برای تعیین کشور جایگزین بعدی مصاحبه کشوری مجددی با من انجام خواهد شد و به نظر شخصی خود من هم توجه خواهد شد ؟
8. چنانچه مشخص شود که برای کسب بهبودی نیاز به جراحی دیسک است , آیا بیمه درمانی ارایه شده به پناهندگان در هنگام ورود به ایالات متحده این نوع جراحی ها  را پوشش خواهد داد ؟
9. از مصاحبه مالی با اینجانب - که در همان روز مصاحبه کشوری انجام شده است - بیش از سه هفته می گذرد و نتیجه آن در سایت اعلام نشده است . آیا این مدت طبیعی است ؟ معمولا" چه مدت پس از مصاحبه مالی نتیجه آن اعلام میشود و آیا قبل از اعلام نتیجه مصاحبه مالی از محل سکونت من بازدید خواهد شد ؟
10.آیا این شایعه که کشور ایالات متحده جاذب اصلی پناهندگان سیاسی است و برخی کشورها نظیر کانادا از پذیرش پناهندگان با کیسهای سیاسی خودداری می کنند صحت دارد ؟
در خاتمه آرزوی کامیابی برای همه هموطنان نیک نهاد دارم.
نماد کاربر
Iransabz
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: پنج شنبه بهمن ماه 14, 1389 10:30 pm

پستتوسط mojtaba131313 » دوشنبه بهمن ماه 18, 1389 9:38 pm

من فعلا در ایرانم ولی شرایط خیلی خیلی بدی دارم و خیلی تحت فشار هستم  میگن برای پناهندگی تقریبا یک سال و نیم طول میکشه. میخواستم بدونم  من که جایی رو ندارم تو ترکیه باید چی کار کنم شرایط جسمی من خیلی از نظر بقیه فرق میکنه؟؟؟ لطفا یک جایی رو برام معرفی کنید که بتونم برم اونجا
نماد کاربر
mojtaba131313
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: يکشنبه بهمن ماه 17, 1389 10:30 pm

پستتوسط siavashi » جمعه فروردين ماه 5, 1390 10:57 am

سلام ؟ یک آقا بنام آقای چاوشی که گویا مدیر سایت panahandegi.com هستش ، میگه 1000 یورو میگیره و کیس درست می کنه ، میشه بهش اعتماد کرد ؟ اون تو سوئد زندگی می کنه .
نماد کاربر
siavashi
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 1, 1390 10:30 pm
تشکر کرده: 3 بار

پستتوسط moshaver_un_irani » سه شنبه فروردين ماه 9, 1390 5:22 pm

بهتر هست به کسی که نه میشناسی و دردسترس شما هم نیست اعتماد نکنید نهایتن اگر قرار بر راهنمائی یا به قول شما ساختن کیس باشد معقول این هست که در همین ترکیه کسی را پیدا کنید که اطلاعات کافی داشته باشد شماره تماس ادرس و.. و بتوانید او را از نزدیک ببینید.
در هر صورت به عقل خود در هر مرحله بیشتر اعتماد کنید تا حرف دیگران.
دوستی سوال کرده بود یکسالونیم طول میکشه پرسه پناهندگی لزوما همینطور نیست گاهی بیشتر و گاهی کمتر هیچ چیزی در رابطه با یو ان قابل پیش بینی نیست.
در مورد امریکا شایعات زیاد هست اما تا جای که من اطلاع دارم اگر شما هدفتان زندگی در ارمش و داشتن فرصتهای نداشته در ایران بوده  هیچ نگران نباشید. اما در رابطه با بیمه خدمات درمانی بسیاز ضعیف میباشد و کمکهای دولتی محدود.
نماد کاربر
moshaver_un_irani
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: دوشنبه فروردين ماه 8, 1390 9:30 pm

بازگشت به پناهجویان ساکن آنکارا

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان