سلام
دوست عزیز pm بده کمکت کنم.
یه نکته رو اول بهت بگم اکه پناهنده هستین اجازه نمیدن انکارا بمونین یا استانبول یا انتالیا.باید برین به 30 خورده ایی شهر های کوچولو که معرفی میکنه یابانجی شعبه.مرسی هلن
سلام
ممنونم نرگس جان واسه جواب.
دوست عزیز ترکیه مثل کشور های دیگه کمپ پناهندگی نداره یه دونه داره نزدیک استانبول اونم واسه اوناس که خطر جانی تهدیدشون میکنه البته خطر جانی تایید شده از سوی مقامات ذیر صلاح.
دوست عزیز در کشور های دیگه در کمپ جیره و یه مقدار پول میدن حتی میتونین کمپ نرین موقع دادگاه فقط برین دادگاه ازاد هستین اما در ترکیه بسته به شهر باید هر شب یا 1 شب در میون برین واسه امضا دادن در واقع زندانی در شهر هستین واسه پیگیری پروندتون هم نمیذارن از شهر خارج بشین مگر به درخواست خود unchr امیدوارم جوابتونو داده باشم.اما تا اونجا که یادم میاد یه کلیسا بود در انکارا که جیره و پوشاک میداد به پناهندها اسوشو یادم نیست اتفاقا توی سایت قبلا ادرسش بود.بعضی وقت ها هم کومور میدن در زمستان.موفق باشین.مرسی هلن
سلام
بله، من از 2 تاش اطلاع دارم ، یکی رو اسمشو نمیدونم ، سمت اولوس هست
دومی اسمش واتیکان هست ، فکر کنم چانکایا هست(سعی میکنم آدرس دقیق رو بگذارم)
این 2 کلیسا هر ماه هر کدام یک کارت خرید 25 لیری فروشگاه بیم میدن(میشه ماهی 50 لیر)
تقریبا هر ماه هم واتیکان لباس و... میده ، در ضمن در هر دو کلیسا کلاس زبان رایگان برای پناهنده ها وجود داره
موفق باشید
توسط Hector2000 » دوشنبه شهريور ماه 1, 1389 12:39 pm
من توصیه می کنم برای گرفتن خونه به Sincan بروید که در اصل یکی از شهرهای انکارا است و خیلی نزدیک است به مرکز شهر و با مترو میتوانید بروید.اجاره خانه ها اونجا خیلی کمتر از مراکزی مثل کیزیلای است
از ماهی 200 لیر اونجا خونه خوب داره تا...
توسط Hector2000 » يکشنبه شهريور ماه 14, 1389 2:00 pm
رف و برگشت با دولموش ۳،۷ لیر است در در صورتی که با ترن ۳ لیر است و خیلی سریع تر هم میرسد تازه آبونه ۱ ماهه ترن ۵۵ لیر است که ارزانتر هم میوفته
همه شهرکهای اطراف آنکارا ارزان نیستن برای مثال یک سری به gazi mahallesi بزنید و قیمتها را ببینید .از çankaya هم گرانتر است
دوستان برای پیدا کردن خونه واسه اجاره در turkey سایت زیر خیلی مفیده
http://www.emlak.net/