توسط vahidam » پنج شنبه شهريور ماه 4, 1389 5:35 am
سلام دوست گرامی
1- تا اونجای که اطلاع دارم معمولا قاچاقی 700 هزار تومن میگیرن
2-اکثر کسانی هم که در تظاهرات اخیر از ایران خارج شده و درخواست پناهندگی دادند مدارک خاصی همراه نداشتند. البته شما خیلی دیر میخواهید اقدام کنید چون سیل پناهندگان واقعا زیاد شد بخاطر واقعایع بعد از انتخابات و متاسفانه تازگی ها به خیلی از این پروندها جواب استیاف یا همون ردی دادنند دوست عزیز الان خیلی سخت میشه بخاطره این مدل کیس ها جواب گرفت چون مدرکی دال بر صحت حرفاتون نیست ولی اگر هم میخواهید بدون مدرک اقدام کنید باید به کیسی که دارید اونقدر مسلط باشید که بتونید در جلوی بازجویی ها وکیل سازمان un دقیق و قانع کننده چواب بدید.
2-خود سازمان هم میدونه که در ایران کسانی که زندان میرنند مدرکی به دستشون نمیدن میگم فقط حرفای که میزنید با منطق وکیل جور در بیاد و حرفای فضایی و دور از تصور وکیل نباید زد نیاید در حرفاتون تناقض باشه.
3-قبولی از طریق کیس مذهبی به همین راحتی نیست از این طریق بخوای اقدام کنی پس حالا حالها باید در ترکیه زندگی کنید.
4-بسته به کیس شما داره کسی بوده 6 ماهه اومده اینور و کسانی هم داریم 4 یا 5 سال اونجان نمیشه دقیق گفت ولی نرمال 3 سال در نظر بگیر.
5- بله این هم امکانش هست .
6-1میلیون تا همین انکارا برسید و اهفته تو هتل بمونید تمام شده از من میشنوی اگه ساپورت مالی از ایران نداری بیخال شو .
7-کار اگر زبان ترکیت خوب باشه بله میتونید در غیر اینصورت یکمی سخته ولی غیر ممکن هم نیست.
8-بله تا این امکان هست که ادامه تحصیل بدید.
9-اگر به ابن زبان اشنایی تدارید شما تا ترکی رو مسلط بشید پس وقت ریاد دارید در ایران تا اون موقع هم خدا بزرگه.
شاد و پیروز باشید دوست گرامی
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
vahidam در پنج شنبه شهريور ماه 4, 1389 8:09 am .
ایمیل تماس با من در یاهو vahid.ca26@yahoo.com
- برای نویسنده این مطلب vahidam تشکر کننده ها: 2
- Behrad (سه شنبه مهر ماه 4, 1390 1:29 am), man (سه شنبه مهر ماه 4, 1390 1:29 am)