پاسخ به یک توهین

مطرح کردن مشکلات

مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, bipanah_avare, Emanoel

پاسخ به یک توهین

پستتوسط qaren » جمعه شهريور ماه 5, 1389 3:44 pm

سلام دوستان

مدت زمانی از عضویت من در این سایت می گذرد. روز اول وقتی در این سایت عضو شدم ، در قسمت پایین نام کاربرای من نوشته شد یک بی پناه. یک بی پناه اگر بی پناه نباشد در این سایت حضور پیدا نخواهد کرد. انسانی که همواره در کشورش در رنج و عذاب به سر می برده هم اکنون  تنها با استفاده از رایانه و اینترنت در این مکان می تواند حرف بزند و یاری بخواهد. در این مدت که عضو این سایت بوده ام به سوالات عجیب و غریب خیلی از هموطنان برخورد کرده ام. سوالات منطقی بسیاری را هم دیده ام. ولی همیشه پاسخها محترمانه بوده و گاهی هم افرادی بی احترامی می کردند که مهم نبود. امروز زمانی که پیام خانم هلن را خواندم که خودش را روس معرفی کردند و به ایرانیان توهین نمودند با خودم گفتم خدایا ما کجا ایستاده ایم. ایران و ایرانی آنقدر به خواری افتاده است که یک کاربر سایت بی پناه هم لب به توهین باز کند. من می خواهم بگویم ما ایرانیان همواره متمدن ترین اقوام تاریخ بوده ایم و تنها مدت زمانی است که در کشا کش این روزگار و تنگنای موجود در کشور شاید گاهی هم دروغ گفته ایم. اما این دروغها دروغ نبوده است ، بلکه راهی برای رهایی از زندانی است که به دست دیوان هدایت و اداره می شود که همان ایران بزرگ است. من گله مندم از خودم که به هلن نامی اجازه داده ام که لب به توهین باز کند و ایرانیان را بد نام بنامد. آنها را دروغ گو قلمداد کند. وای خدای من ،  ما کجا ایستاده ایم . خانم محترم هلن متولد روسیه ، خواهش می کنم بیش از این به هویت ما توهین نکنید و راه بهتری را برای امرار معاش خود پیدا کنید و در صورت داشتن نیاز مالی دست به کارهای غیر انسانی نزنید و کاربران سایت را با جمله پاسخگوی شما در مورد کیس های مذهبی فریب ندهید و با آنها ارتباط شخصی بر قرار نکنید.
SOREN
نماد کاربر
qaren
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: چهارشنبه ارديبهشت ماه 22, 1389 9:30 pm
تشکر کرده: 3 بار
تشکر شده: 9 بار

یوهو

پستتوسط helen » شنبه شهريور ماه 6, 1389 10:36 am

سلام
اولا من به ملت ایران توهین نکردم بلکه به عزیزان تقریبا 90 % پناهندهای ایرانی رو گفتم بلکه هم بیشتر.
دوما من در فین ایر کار میکنم می خوای بدونی 6000 یورو در ماه حقوقمه پس به پول تو امسال تو احتیاجی ندارم که معلوم نیست از چه راهی بدست اوردین یا بالا کشیدین در رفتین یامعلوم نیست سر کیو کلاه گذاشتین.اصلا از کجا معلوم شما پناهنده باشی ماموران این رژیم در هر لباسی هستن.هیچ ترسی هم از کسی ندارم هر کسی خواست میتونم شماره همراهمو بدم باهاش صحبت کنم.
پاسخ گوی شما در رابطه با کیس های مذهبی مسیحی هستم
نماد کاربر
helen
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه بهمن ماه 25, 1388 10:30 pm
تشکر کرده: 2 بار
تشکر شده: 15 بار

پستتوسط qaren » شنبه شهريور ماه 6, 1389 11:33 am

خانم محترم

6000 هزار یورو می گیرید یا 600.000.000.000 یورو . به کسی مربوط نیست. جالبه که هر کس به رفتار زشت شما اعتراض می کنه از عوامل رژیم می شه. رفتارتون رو درست کنید. در ضمن شما که گفتید روس هستید و خدا رو شکر می کنید که ایرانی نیستید پس تو این سایت چه کاری دارید. روسها که تا حالا کاری برای ایرانیها نکردند.
SOREN
نماد کاربر
qaren
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: چهارشنبه ارديبهشت ماه 22, 1389 9:30 pm
تشکر کرده: 3 بار
تشکر شده: 9 بار

بازگشت به مشکلات پناهجویان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان