آقای وحید براتون پیام خصوصی گذاشتم لطفا چک کنید!!!!!

مشاور حقوقی - وکیل درجه 2 حقوق بین الملل

مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, bipanah_avare, Emanoel, Moshaver_Hoghughi

پستتوسط admin » پنج شنبه شهريور ماه 4, 1389 7:23 pm

کاربر عزیز هلن من اینجا میبینم که که کاربرهای دیگه با احترام با شما صحبت می کنند و شما با توهین جواب میدهید ودر یکی از پست ها به ملت ایران توهین کردین اگر به این رفتارتان بحواهید ادامه دهید آیدی کاربری و آی پی اینترنت شما را برای همیشه در سایت مسدود می کنیم و دیگر اجازه ورود به سایت را به شما نمیدهیم واگر فکر می کنید که ایرانی نیستید پس بهتر خودتون از این سایت نام کاربریتان را حذف کنید به دلیل اینکه این
سایت پناهجویان ایرانی در ترکیه است

دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می کنند ...

برای تبدیل فینگلیش به فارسی به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.google.com/transliterate/fa

برای نویسنده این مطلب admin تشکر کننده ها:
Pouneh_r (سه شنبه مهر ماه 4, 1390 1:29 am)
رتبه: 14.29%

نماد کاربر
admin
مدیراصلی سایت
مدیراصلی سایت

تاريخ عضويت: شنبه اسفند ماه 4, 1386 10:30 pm
تشکر کرده: 23 بار
تشکر شده: 37 بار

پستتوسط arman2544 » شنبه دي ماه 4, 1389 5:55 pm

آقا وحید سلام
من تصمیم دارم هرچه سریعتربه طور قاچاق از ایران خارج شوم و بیام شهر وان ترکیه.ضمنا پاسپورت ندارم.قبلا,هم بهتون ایمیل دادم هم تو سایت براتون پیغام خصوصی گذاشتم. خواهش میکنم اگه میتونید من را راهنمایی کنید. من اونقدر تو زندگیم از دست این رژیم جنایتکار و بعضی ایرانیها کشیدم که اصلا ظرفیت اینکه باز هم ضربه بخورم ندارم.نمیتونم به هرکسی اطمینان کنم .این که راه بیافتم برم سلماس آدم پرون پیدا کنم را اطمینان ندارم.چون باید کسی را پیدا کنم که امتحانش را پس داده باشه و این اصل برام خیلی مهمه.بین500 تا 600 دلار هم نمتونم به آدم پرون بدم در حالی که  شنیدم  قیمت بعضیها تا1800 دلار هم میرسه با ذکر این نکته که هیچ اطمینانی هم بهشون نیست.خواهش میکنم که هرکمکی که از دستتون بر میاد را انجام بدید.
نماد کاربر
arman2544
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: يکشنبه آبان ماه 30, 1389 10:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 1 دفعه

پستتوسط arman2544 » شنبه دي ماه 4, 1389 5:55 pm

آقا وحید سلام
من تصمیم دارم هرچه سریعتربه طور قاچاق از ایران خارج شوم و بیام شهر وان ترکیه.ضمنا پاسپورت ندارم.قبلا,هم بهتون ایمیل دادم هم تو سایت براتون پیغام خصوصی گذاشتم. خواهش میکنم اگه میتونید من را راهنمایی کنید. من اونقدر تو زندگیم از دست این رژیم جنایتکار و بعضی ایرانیها کشیدم که اصلا ظرفیت اینکه باز هم ضربه بخورم ندارم.نمیتونم به هرکسی اطمینان کنم .این که راه بیافتم برم سلماس آدم پرون پیدا کنم را اطمینان ندارم.چون باید کسی را پیدا کنم که امتحانش را پس داده باشه و این اصل برام خیلی مهمه.بین500 تا 600 دلار هم نمتونم به آدم پرون بدم در حالی که  شنیدم  قیمت بعضیها تا1800 دلار هم میرسه با ذکر این نکته که هیچ اطمینانی هم بهشون نیست.خواهش میکنم که هرکمکی که از دستتون بر میاد را انجام بدید.
نماد کاربر
arman2544
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: يکشنبه آبان ماه 30, 1389 10:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 1 دفعه

قبلي

بازگشت به مشاوره با وکیل

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان