هموطنان عزیز ساکن شهر کایسری

انجمن گفتگو پناهجویان ساکن کایسری

مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, bipanah_avare, Emanoel

هموطنان عزیز ساکن شهر کایسری

پستتوسط behazad » يکشنبه مرداد ماه 31, 1389 1:07 pm

سلام به دوستان گرامی
من در طی یک هفته گذشته در تالار گفتمان از هموطنان سوالاتی داشتم. برخی لطف کردن و کمک کردند.
الان مشکل ما اینست که با همسرم یک هفته است در ترکیه هستیم. اول در استانبول بودیم که به گفته دوستان که کایسری برای زندگی ارزان تر میباشد به اینجا آمدیم. الان دو روز است اینجاییم و برای پیدا کردن یک خانه مبله که یکی دو ماهی آنجا باشیم نیاز به کمک شما دوستان داریم. آقای وحید لطف کردند و به ما شماره هایی دادند ولی متاسفانه هیچکدام پاسخگو نبودند. بعد از آن هم هر چه برای ایشان پیام شخصی فرستادم که راهنماییمان کنند پاسخی نشنیدم.
از دوستان عزیز ساکن کایسری اگر کسی میتواند ما را راهنمایی کند. برای اطلاع دوستان میگویم که ما به علت مشکلاتی که نیروهای شخصی برایمان پیش آوردند مجبور به ترک کشور شدیم ولی چون تمام زندگیمان هنوز آنجاست باید حتما به ایران بازگردیم. ما نمیخواهیم خودمان را به UN معرفی کنیم و فقط قصد دور بودن از ایران برای مدتی را داریم. اگر کسی از دوستان عزیز و گرامی میتواند به من و همسرم کمک کند که از این بلاتکلیفی در بیاییم خیلی متشکر میشوم. ما اینجا دو روز است که در هتلی در مرکز شهر اقامت داریم و منتظر پاسخ دوستان برای کمک و راهنمایی هستیم.
نماد کاربر
behazad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه مرداد ماه 15, 1389 9:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 3 بار

سلام

پستتوسط helen » دوشنبه شهريور ماه 1, 1389 9:14 am

سلام
دوست عزیز به شما قبلا هم گفتم شما که نمی خواهین پناهنده بشین ترکیه نمونین برین سوریه که فوق العاده ارزونتره. چون گفتین پول زیادی ندارین.کایسرس که خیلی گرونه من نمیدونم چرا عزیزان از چیزی خبر ندارن اضحار نظر میکنن از چاله در اومدن افتادن تو چاه.
در ضمن خوب این سایت هم بنگاه معاملات ملکی نیست سایت مخصوص پناهندهاست.عزیزان هم چون هم وطن هستین کمک کردن.نمیدونم چرا همه فکر میکنن ما اینجا کیس درست میکنیم یا قاچاق انسان میکنیم کسی فهمید چرا به من خبر بده
پاسخ گوی شما در رابطه با کیس های مذهبی مسیحی هستم
نماد کاربر
helen
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه بهمن ماه 25, 1388 10:30 pm
تشکر کرده: 2 بار
تشکر شده: 15 بار

پستتوسط behazad » دوشنبه شهريور ماه 1, 1389 4:20 pm

خانم helen کسی از شما نظر نخواست... اینطوری که تو سایت دیدم کسی دل خوشی از شما نداره ... پس نمیخواد در مورد سوالهای من اظهار نظر کنی
نماد کاربر
behazad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه مرداد ماه 15, 1389 9:30 pm

سلام

پستتوسط helen » سه شنبه شهريور ماه 2, 1389 10:59 am

اگه عزیزان دقت کنن ماهیت خیلی ها اینجا مشخص میشه که به چه هدفی اینجا اومدن.÷س دقت کنین به این ادم های خود فروخته اطلاعات ندین.من حرف حق میزنم چون تلخه چشم نداری ببینین.من به هر تا÷یکی که دلم بخواهد جواب میدم.از جای دیگه ایی ناراحتی اربابت دعوات کرده اومدیی اینجا .....
مدیران عزیز لطفا دقت بفرمایین
پاسخ گوی شما در رابطه با کیس های مذهبی مسیحی هستم
نماد کاربر
helen
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه بهمن ماه 25, 1388 10:30 pm
تشکر کرده: 2 بار
تشکر شده: 15 بار

پستتوسط azadikhah » سه شنبه شهريور ماه 2, 1389 7:15 pm

خانم هلن
بهتره بری و تمام جوابهایی که دوستان عزیز در مورد تاپیکهایی که گذاشتی دادند بخونی تا متوجه بشی همه در موردت چی فکر میکنند. خوشبختانه مردم ایران اینقدر باهوش هستند که همه رو حتی از روی نوشته هاشون به خوبی میشناسن... شما که خودت معلوم نیست کی هستی یا کجا زندگی میکنی واقعا... مثل اینکه خیلی بیکاری فقط توی سایت میچرخی خاله زنک بازی در میاری

برای نویسنده این مطلب azadikhah تشکر کننده ها: 2
Chartreux (سه شنبه مهر ماه 4, 1390 1:29 am), bahar_z (سه شنبه مهر ماه 4, 1390 1:29 am)
رتبه: 28.57%

نماد کاربر
azadikhah
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: شنبه مرداد ماه 30, 1389 9:30 pm

پستتوسط vahidam » سه شنبه شهريور ماه 2, 1389 10:02 pm

دوستان گرامی سوالی در انجمن از سوی کاربری مطرج میشه اگر اطلاعات درستی در مورد سوال کاربری که پست زده دارید چواب بدید در غیر اینصورت اچباری به دادن کامنت نیست لطفا صادقانه به سوالات مطرح شده چواب بدیم تا هم خدا ازمون راضی باشه هم بتده خدا.

ممنون از دوستانی که رعایت میکنند
  ایمیل تماس با من در یاهو         vahid.ca26@yahoo.com

برای نویسنده این مطلب vahidam تشکر کننده ها: 2
Chartreux (سه شنبه مهر ماه 4, 1390 1:29 am), bahar_z (سه شنبه مهر ماه 4, 1390 1:29 am)
رتبه: 28.57%

نماد کاربر
vahidam
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه فروردين ماه 18, 1388 9:30 pm
تشکر کرده: 24 بار
تشکر شده: 49 بار

بازگشت به پناهجویان ساکن کایسری

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان