با سلام و تشکر از مدیریت محترم سایت بی پناهان سوالاتی داشتم که می خواستم به انها پاسخ دهید من چند سالی است ک تغییر دین داده ام و بهای شده ام وبه دلیل این موضوع من از سوی حکومت چند بار پی در پی مورد آزارو اذیت وشکنجه قرار گرفتم (تصویری دراین باره دارم)از سوی دیگر از قوم خود که تغییر دین داده ام تهدید به مرگ شده ام و با حکومت هم کای می کنند ودیگر هیچ گونه نمی توانم در ایران بمونم.من از مهفل تاییدی بهایت دارم ودیگر دوستان بهای من این حرف مرا تایید میکنند اما من که اسمم در لیست بهایان که در خارج کشور موجود است نیست ایا با همین تاییدی مهفل مرا به عنوان بهای قبول می کنند و ایا عکس های شکنجه های من به من کمک میکندو امکان قبولی در un را دارم و اگر امکان قبولی دارد در چه مدت جواب قبولی من می اید من با یکی از دوستان میایم(بهای زاده است) آیا گر با هم اقدام کنیم جواب هر دو با هم می اید و آیا عموی او که در امریکا هست می تواند مرا هم ساپورت اخلاقی کند.راستی به دلایل امنیتی من نمی توانم به صورت قانونی از کشور خارج شوم راهی امن قاچاقی سراق دارید.منتظر جواب تان هستم.
دوست عزیز فرید تنها ما 100% نمیتونیم به شما بگیم که قبول میشید یا نه از یک طرف کیس بهاییت خیلی کیس هوبی هست و از طرفی من اطلاع دارم که الان 6 ماهی هست که یو ان خیلی داره سخت میگیره برای کیس های بهایی و بازم به شما بگم من اطلاعاتی زیادی در مورد بهاییت ندارم بهتره که از دوستان بهایی کمک بخواهید و در مورد قاچاق آمدن از ایران به ترکیه سایت بی پناه هیچ کمکی نمیتواند به شما بکند و دوستانی که ایمیل میگذارند و یا شماره تلفن برای قاچاق آمدن به ترکیه سایت بی پناه هیچ مسئولیتی در قبال آنها ندارد و تصمیم با خود شماست که از چه راهی وارد ترکیه شوید
دست هایی که کمک می کنند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می کنند ...
برای تبدیل فینگلیش به فارسی به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.google.com/transliterate/fa
منظورشمااین است که بهایانی که تاییدی مهفل را دارنند در ترکیه بامشکل روبرو هستنند وبه انها پناهندگی نمی دهند؟ در ضمن من که تصویر از شلاق های که خوردهام رادارم به کیس من کمک می کند وایا عموی دوست من که در امریکا هست بعد از قبولی من در یوان می تواند مرا ساپورت اخلاقی کند؟ با تشکر از کمک شما دوست عزیز
ولی دوست عزیز اقا رامین من اشنایانی بهای می شناسم که بدون هیچ گونه نسبت فامیلی با یک دیگر به عنوان ساپورت اخلاقی برای ورود شخص دیگر اقدام کردنند
و ان شخص وارد امریکا شده است برای ساپورت اخلاقی برای قبولی برای امریکا نیاز به فامیل بودن نیست اگر طرف در امریکا سابقه ای خوبی داشده باشد می تواند به عنوان ساپورت کسی را تایید کنند. من این امر را دیده ام اما اگر دوستان نظر دیگری دارنند بیان کنند.