درخواست کمک و مشاوره برای ورود

انجمن گفتگو پناهجویان ساکن کایسری

مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, bipanah_avare, Emanoel

درخواست کمک و مشاوره برای ورود

پستتوسط azadikhah » يکشنبه مرداد ماه 31, 1389 9:33 pm

با سلام خدمت دوستان عزیز
من بعد از خواندن قسمتهای مهم این سایت و گرفتن اطلاعات اولیه سوالاتی از دوستان عزیز دارم که اگر پاسخ مرا بدهید کمک بزرگی در زندگی به من کرده اید.
به دلایلی بیشتر از این نمیتوانم در ایران بمانم. من وهمسرم هر دو برای چند روز دیگر ناچارا عازم ترکیه هستیم. بلیط هواپیما داریم برای آنکارا... در آنجا خود را به UN معرفی میکنیم. شهرهایی را به ما معرفی میکنند برای اقامت ...
آیا هموطنان عزیز میتوانند در انتخاب یک شهر مناسب به ما کمک کنند؟ کدام شهر امنیت بیشتری دارد؟ در کدام شهر ایرانیهایی بیشتری برای همصحبتی و همدردی وجود دارد؟ کدام شهر برای پیدا کردن کار مناسب تر است؟ در کدام شهر هزینه های زندگی کمتر است؟
آیا اگر در اول شهری را انتخاب کنیم تا آخر پروسه مجبوریم همانجا باشیم و امکان جابجایی وجود ندارد؟
چون از دوستان شنیدم که چند سالی کار طول میکشد پس من که همرا ه با خانواده می آیم برایم خیلی مهم است که چه جایی را برای زندگی انتخاب کنم. خیلی خیلی ممنون میشوم اگر دوستان هر نظری و راهنمایی در این موارد دارند یا تجربه های خود را به من بگویند تا کمکم کنند.
نماد کاربر
azadikhah
یک بی پناه
یک بی پناه

تاريخ عضويت: شنبه مرداد ماه 30, 1389 9:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 3 بار

پستتوسط helen » دوشنبه شهريور ماه 1, 1389 9:04 am

سلام
اگه فامیل درجه یک در یکی از 20 چندی شهر که وزارت کشور تعیین کرده  داشته باشین یا دوستانی داشته باشین وقتی پیش مصاحبه شدین نامه ایکه بهتون دادن میبرین یابانجی شعبه واسه مصاحبه پلیس و تعیین شهرتون میتونین اعلام کنین که اگه ظرفیت پر نباشه و یارو ازتون خوشش بیاد  امکانش هست به همون شهر بفرستنتون.البته تمام شهر های اعلتمی سر و ته یک کرباشن
پاسخ گوی شما در رابطه با کیس های مذهبی مسیحی هستم
نماد کاربر
helen
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه بهمن ماه 25, 1388 10:30 pm
تشکر کرده: 2 بار
تشکر شده: 15 بار

پستتوسط Chartreux » سه شنبه شهريور ماه 2, 1389 4:20 pm

سلام دوست عزیز،

امیدوارم سفر خوبی داشته باشین. ما توی شهر چروم زندگی می کنیم شهر خوبیه امکانات زندگی اش خوبه مردمش هم مهربونن. هزینه های زندگی برای زن و شوهر ( یک خانواده 2 نفره ) تقریبا ماهی 700 لیره. 300 لیر تا 350 لیر اجاره اش است.
خونه معمولی گاز کشی شده ولی خونه های زیر زمینی هم هست که گاز ندارن که اصلا بهتون پیشنهاد نمی کنم که برین توی زیر زمین چون خیلی سرد میشه . هزینه خورد و خوراک 300 لیره تقریبا. آب و برق و گاز هم اگه صرفه جو باشین هر دو ماه یک بار تقریبا میشه 80 تا 100 لیر برای ما هر دوماه یک بار آب 20 لیر گاز 20 لیر برق 60 لیر میشه. البته هزینه گاز توی زمستون ما ماهی 50 لیر دادیم البته خیلی صرفه جویی کردیم و فقط یک اطاق رو خوب گرم می کردیم نه همه اطاقهارو.  اگر اینترنت هم بخواید بگیرید ماهی حدود 50 لیر هم اون میشه. همه هزینه هایی که گفتم تقریبیه و از روی هزینه های زندگی خودمون گفتم.

مردم شهر چروم ( ترک ها) خوب و مهربونن ولی خیلی مراقب باشید به هیچ کس اعتماد نکنین چه ایرانی چه ترک. یک خانواده اومده بودن اینجا که یک مرد ایرانی ازشون 7000 یورو دزدید و فرار کرد. خیلی ها اینجا به دوستان قدیمی شون هم رحم نمی کنن.  به هیچ کس پول یا رشوه ندید. یک خانواده هست در یک شهر دیگه که به دروغ از پناهنده ها برای اقامت در اون شهر رشوه می گیره. می گه که پول رشوه رو می ده به پلیس در صورتی که دروغ می گه. پلیس به هیچ وجه رشوه نمی گیره.

ترکها هم سر قولشون نمی مونن به هیچ وجه هیچ وسیله و پول بهشون قرض ندید چون بر نمی گردونن.
اینجا توی چروم پلیس خیلی مهربونه و امکانات درمانی مجانیه ولی پول دارو رو نمی دن ( ایشالا هیچ وقت لازم نشه)
دوستان مسیحی هم اینجا زیاد هستن می تونین باهاشون دوست بشین.
البته من درباره شهر های دیگه هیچ چیز نمی دونم و فقط درباره این شهر اطلاعاتم رو گفتم. امیدوارم سفرتون به سلامت باشه. مراقب خودتون باشین.
هر کس پرسید چقدر پول دارید الکی بگین کم پول آوردیم بعدا پدر و مادرمون برامون قراره پول بیارن. چه ترک و چه ایرانی!
نماد کاربر
Chartreux
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه اسفند ماه 3, 1388 10:30 pm
تشکر کرده: 21 بار
تشکر شده: 5 بار

بازگشت به پناهجویان ساکن کایسری

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان