مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, Emanoel, bipanah_avare
توسط goliryan » يکشنبه دي ماه 26, 1395 5:02 pm
توسط mariamonji » يکشنبه دي ماه 26, 1395 5:42 pm
توسط mariamonji » يکشنبه دي ماه 26, 1395 5:44 pm
توسط goliryan » يکشنبه دي ماه 26, 1395 5:48 pm
mariamonji نوشته است:البته بعد لغو پناهندگی و خروج اینا باید از پلیس شهرتون هم چیکیش بگیرید حتما چون من به چشمم تو فرودگاه دیدم کسی که داشت میرفت پناهندگیشم لغو کرده بود اما چیکیش نگرفته بود از پلیس فرودگاه اجازه خروج بهش ندادن و برش گردوندن. چون اون چیکیش فردا هربلایی سرتون خدای نکرده بیاد سازمان ملل و دولت ترکیه مسئول جان شما نیستن و میگن چیکیش داشته رفته.
توسط mariamonji » يکشنبه دي ماه 26, 1395 6:57 pm
توسط doostekhoob » دوشنبه دي ماه 27, 1395 10:27 am
goliryan نوشته است:دوستان عزیزم سلام من شدیدا نیاز به راهنمایی دارم الان حدود یک سال هست که در ترکیه اقامت موقت پناهجویی دارم اما الان مجبورم به ایران برگردم االبته بعد از ورود به ترکیه پاسپورتم گم شد و چون قصد برگشت تداشتم و کیملیک داشتم پیگیر آن نشدم . می خواستم منو راهنمایی کنید که باید چیکار بکنم واقعا گیج شدم ممنونم
توسط pm1 » پنج شنبه دي ماه 30, 1395 10:56 pm
goliryan نوشته است:دوستان عزیزم سلام من شدیدا نیاز به راهنمایی دارم الان حدود یک سال هست که در ترکیه اقامت موقت پناهجویی دارم اما الان مجبورم به ایران برگردم االبته بعد از ورود به ترکیه پاسپورتم گم شد و چون قصد برگشت تداشتم و کیملیک داشتم پیگیر آن نشدم . می خواستم منو راهنمایی کنید که باید چیکار بکنم واقعا گیج شدم ممنونم
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |
توسط Hamiiii » جمعه آذر ماه 2, 1397 6:20 pm
توسط samann » شنبه آذر ماه 3, 1397 10:41 am
Hamiiii نوشته است:سلام دوستان منم یکسال توی ترکیه هستم پناهنده هستم الان میخوام برگردم ایران ولی من از راه قاچاق اومدم اگر برم اقدام کنم واسه لغو پناهندگیم برگردم ایران توی ایران مشکلی برام پیش نمیاد؟
توسط Hamiiii » پنج شنبه آذر ماه 8, 1397 7:27 pm
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان