سوال در مورد ازدواج پناهندگان

مشاور حقوقی - وکیل درجه 2 حقوق بین الملل

مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, Emanoel, bipanah_avare

سوال در مورد ازدواج پناهندگان

UNREAD_POSTتوسط soheil_218 » دوشنبه خرداد ماه 30, 1390 1:15 pm

با سلام من یه سوالی دارم . اگر شخصی بر فرض مثال از کشور آلمان جواب رد پناهندگی بگیره و مثلا چند سال هم بعد از اخراجش بصورت قاچاقی در آلمان زندگی کنه آیا بعد از چند سال با پیدا کردن شخصی برای ازدواج میتونه با اون شخص بصورت قانونی ازدواج کنه و اقامت دریافت کنه یا خیر ؟
نماد کاربر
soheil_218
یک بی پناه
یک بی پناه
میزان پیشرفت تا رتبه بعدی:
42.9%
 
پست ها : 7
تاريخ عضويت: شنبه دي ماه 25, 1389 11:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 1 دفعه
امتياز: 0
اعتبار: 0

UNREAD_POSTتوسط mehdi1020 » دوشنبه خرداد ماه 30, 1390 1:51 pm

Az lahaze shodanesh mishe vali hatman bayad az alman khareg she va ghanoni va ba visa varede alman she
نماد کاربر
mehdi1020
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال
 
پست ها : 34
تاريخ عضويت: سه شنبه خرداد ماه 24, 1390 10:30 pm
تشکر کرده: 4 بار
تشکر شده: 1 دفعه
امتياز: 20
اعتبار: 0

UNREAD_POSTتوسط Hamvatan » سه شنبه خرداد ماه 31, 1390 12:11 pm

هموطن ارجمند
در کشور آلمان افرادی که تقاضای پناهندگی آنها رد شده است و همچنین خارجی هایی که فاقد اجازه اقامات در کشور آلمان هستند چون باید مدتی برای اخذ مدارکی نظیر گذرنامه یا اجازه عبور ( بدلیل نداشتن مدارک ) منتظر بمانند اقامت موقت انها در کشور آلمان دلدونگ ( تحمل ) میشود. به این نوع اقامتها اقامت دلدونگی گفته میشود . این نوع اقامت به افرادی که تقاضای پناهندگی انها در کشور آلمان رد شده است ولی کشور آلمان نمی تواند ایشان را به دلیل احتمال اندکی که برای ایجاد خطر برای ایشان مثلا" در ایران می داند به ایران دیپورت کند هم لحاظ میشود.
اگر از دو نفری که میخواهند با هم ازدواج کنند یکی آلمانی و دیگری ایرانی ( پناهجو ) باشد  باید موضوع به اداره ثبت احوال شهری که ساکن آن هستید (standesamt ) خبر داده شود تا وضعیت تاهل در دفترچه خانوادگی( familienbuch ) تغییر یابد.
اگر هر دو نفر خارجی ( پناهجو ) هستند نیازی به اطلاع دادن به اداره ثبت احوال نیست  ولی باید اداره امور خارجیان اداره کار و تامین اجتماعی و نظایر این را باخبر سازید.
در بسیاری از موارد فرد پناهجو نگران است که چنانچه برای ازدواج خود تقاضای گذرنامه خود را از مقامات آلمانی نماید دیپورت شده یا اینکه مجبور به ترک کشور آلمان بصورت موقت و بازگشت مجدد پس از اخذ دعوتنامه شود.
البته در این مورد بخشنامه هایی بنفع پناهجویان وضع شده است . برای نمونه در ایالت نورد راین وستفالن آلمان ( راین وستفالن شمالی ) بخشنامه ای در سال 2006 صادر و اعلام گردیده است .در این مورد باید توجه داشت که صرف قصد ازدواج فرد پناهجو با اتباع آلمان موجب جلوگیری از دیپورت او نمیشود ( یعنی در این حالت خطر دیپورت همچنان وجود دارد ). بلکه زمانی خطر دیپورت بر طرف میشود که ازدواج در آستانه انجام باشد. یعنی مدت باقیمانده تا ازدواج اینقدر کم باشد که بتوان آن را  "در آستانه انجام" دانست.این امر زمانی محقق است که Termin ازدواج تعیین شده باشد . ( لغت یاد شده در زبان آلمانی دارای دو معنی اصلی قرار ملاقات و موعد مقرر است که البته منظور از کاربرد این لغت در اینجا معنای دوم است .) دادگاههای آلمان با وسعت دادن به این دیدگاه ( به نفع پناهجو ) اظهار نظر می کنند که زمانیکه مدارک برای درخواست ازدواج به اداره ثبت احوال تحویل شده باشد نیز ازدواج را در آستانه انجام می دانند .
پیس از ازدواج با یکی از اتباع آلمان نیز میتوانید تقاضای اقامت دائم از طریق ازدواج نمایید.
توجه داشته باشید که این قوانین حتی در اروپا از کشوری به کشور دیگر متفاوت است .
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان به دفاتر کانون وکلا در شهر محل سکونت خود در آلمان مراجعه کنید .
ضمنا" اخیرا" در آلمان مقرراتی وضع شده است که افرادی که پس از رد تقاضای پناهندگی خود هشت سال ( ولو در اختفا و بصورت غیر قانونی ) در آلمان ساکن بوده و این کشور را ترک نکرده باشند بدون ترس از دستگیری و دیپورت مجددا" تقاضای خود را پیگیری کنند .
( در تهیه این پاسخ از نظر یکی از مشاورین آشنا با مسایل پناهندگی و روند جاری در دادگاههای کشور آلمان استفاده شده است . با سپاس از ایشان . Hamvatan )
نماد کاربر
Hamvatan
وکیل حقوقی
وکیل حقوقی
 
پست ها : 386
تاريخ عضويت: يکشنبه اسفند ماه 1, 1389 11:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 41 بار
امتياز: 165
اعتبار: 0

UNREAD_POSTتوسط Hamvatan » سه شنبه خرداد ماه 31, 1390 1:17 pm

مسوول محترم سایت
لطفا" در مطلب ارسالی فوق عبارت " پیس از ازدواج .... " را به عبارت " پس از ازدواج...." تصحیح فرمایید تا با پیش از ازدواج اشتباه نشود. ضمنا" از هموطنان درخواست میشود در صورت امکان مطالب خود را با فونت فارسی تایپ و ارسال فرمایند.
نماد کاربر
Hamvatan
وکیل حقوقی
وکیل حقوقی
 
پست ها : 386
تاريخ عضويت: يکشنبه اسفند ماه 1, 1389 11:30 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 41 بار
امتياز: 165
اعتبار: 0

Re: سوال در مورد ازدواج پناهندگان

UNREAD_POSTتوسط Nima84 » پنج شنبه مهر ماه 12, 1397 9:37 pm

سلام یک سوال داشتم ممنون میشم بهم جواب بدید سریعا، میخواستم بدونم اگر کسی پاسپورت آبی اقامت طولانی مدت داشته باشه و وکالت به کسی بده که از ایران ازدواج کنه آیا کارای اون که ایرانه انجام میشه ؟ یا آلمان چگونه برخورد میکنه با کسی که آلمان هست و یا با این مسئله و گیر نمیده یا هرچیزی که امکان داره رو برام توضیح بدید ممنون میشم  . در ضمن این رو میدونم که اونی که ایران هست باید  a1 بگیره و اونی که آلمان هست باید خونه بالای ۶۰ و کار ۱۳۰۰ یا ۱۴۰۰ به بالا داشته باشه بغیر این منظورم هست ، ممنونم از سایت خوبتون
Nima84
یک بی پناه
یک بی پناه
میزان پیشرفت تا رتبه بعدی:
0%
 
پست ها : 1
تاريخ عضويت: پنج شنبه مهر ماه 12, 1397 9:29 pm
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 0
اعتبار: 0


  • مباحث مشابه
    پاسخ ها
    بازديدها
    نويسنده

بازگشت به مشاوره با وکیل

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان