مديران انجمن: vahidam, mani, Hamvatan, Emanoel, bipanah_avare
توسط xbeat » سه شنبه مهر ماه 24, 1397 12:17 pm
توسط aminx64 » سه شنبه مهر ماه 24, 1397 12:45 pm
توسط aminx64 » سه شنبه مهر ماه 24, 1397 12:53 pm
توسط xbeat » سه شنبه مهر ماه 24, 1397 1:52 pm
aminx64 نوشته است:از نظر قانونی، اگر بخواد میتونه بره شکایت کنه. البته اگر زنگ میزد به بانک و توضیح میداد مستقیم بهش برمیگردوندن کل پول رو!
اگر ترکیتون اوکی هست اینها رو بخونید، موارد مشابه:
https://forum.donanimhaber.com/yanlis-p ... --32560751
https://emlakkulisi.com/sebepsiz-zengin ... lir/409276
توسط aminx64 » سه شنبه مهر ماه 24, 1397 3:01 pm
xbeat نوشته است:aminx64 نوشته است:از نظر قانونی، اگر بخواد میتونه بره شکایت کنه. البته اگر زنگ میزد به بانک و توضیح میداد مستقیم بهش برمیگردوندن کل پول رو!
اگر ترکیتون اوکی هست اینها رو بخونید، موارد مشابه:
https://forum.donanimhaber.com/yanlis-p ... --32560751
https://emlakkulisi.com/sebepsiz-zengin ... lir/409276
نه ببینید این آقا 2 مرتبه قبلش به حساب من پول واریز کرده . ادعای اشتباه شدن که نمیتونه بکنه بنظرم . اگر شما به حساب یه غریبه پول بریزید و رای بار اولتون هم باشه میتونید برید بانک بگید اشتباه کردم و بررسی میکنن ولی وقتی شما با یه حسابی قبلاً تبادل مالی داشتی نمیتونی دیگه ادعا کنی اشتباه شده .
من فقط نگرانم اگر پام به دادگاه باز شه برای پناهنده بودنم مشکلی پیش بیاد .
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |
توسط xbeat » سه شنبه مهر ماه 24, 1397 4:16 pm
توسط aminx64 » سه شنبه مهر ماه 24, 1397 6:02 pm
xbeat نوشته است:مرسی از جوابت و وقتی که گذاشتی . کاش من خود این یارو رو راضی کنم و بگم یه مقدار دیگه از 8هزار لیر رو از داداشم میگیرم بهت میدم و تو شکایت نکن .
ولی چجوری میتونم یه رضایت نامه یا رسیدی چیزی ازش بگیرم که مطمئن شم دیگه شکایتی از من نداره .
اون آنتالیاست و من ترابزون . منم نمیتونم برم شهرش .
از راه دور ایمیلی چیزی امکان این کار هست ؟ یا مثلاً بره دتر خونه ای پیش وکیلی چیزی یه رسید یا ضمانت نامه بده که طلبی از ما نداره دیگه و خیالم راحت شه .
توسط xbeat » سه شنبه مهر ماه 24, 1397 6:11 pm
توسط aminx64 » چهارشنبه مهر ماه 25, 1397 11:39 am
xbeat نوشته است:آره واقعاً کارما بوده . ۴ سال داداش منو بازی داده هر روز بهش پیام میداده اینم الکی دروغ میگفته و بلاکش میکرده دیگه آخر سر راضی شد نهایتاً ۱تومن از پولشو بده بعد اینهمه سال که خدا زدش و این اشتباهو کرد و کلی پول ریخت به حساب من .
من اگه بدونم مشکلی برام پیش نمیاد هیچی از پولشو نمیدم بخاطر اذیتهایی که به داداشم کرده یا اگرم بدم اذیتش میکنم .
فکر هم نکنم دستش به جایی بند باشه واسه شکایت ما میتونیم راحت ادعا کنیم که داشتیم باهم کار میکردیم .
چون قبلاً یه ۵۰۰ لیر و یه ۵۰ لیر زده بعدم ۱۸هزارتا بعدم که من ۱۰هزارتا بهش دادم .
ففط چون با قوانین اینجا آشنا نیستم میترسم ولی میدونم تو ایران اگه بود راحت ۲تا مدرک جور میکردم که برای ایشون کار کردم و پیش پرداخت داده و بعدم ۱۸ هزارتا داده و بعدشم که کار رو نخواسته مثلاً طراحی نقشه ساختمون بوده ما ۴۰% قرارداد رو کسر کردیم بقیه رو دادیم .
راحت میشه اینجوری وانمود کرد که این پول بابت کار بوده .
ولی نمیدونم اینجا چجوریه قوانینش . یهو اسکرین شات از چتش با داداشم نشون بده قبول میکنن ازش یا نه و اینا.
خلاصه فکر کنم بهترین کار مشاورا با یه وکیل باشه.ولی همش سر کارم بهم مرخصی هم نمیدن زبون ترکیم هم خوب نیست حالیشون کنم .
توسط 1234 » چهارشنبه مهر ماه 25, 1397 12:47 pm
توسط xbeat » چهارشنبه مهر ماه 25, 1397 3:50 pm
توسط xbeat » چهارشنبه مهر ماه 25, 1397 3:54 pm
1234 نوشته است:اینکه چطور میتونی جلو هر نوع شکایت رو بگیری من نظری ندارم. اما هنگام خروج از ترکیه برای رفتن به کشور سوم هیچگونه شکایت و دادگاه بازی نباید داشته باشی و تمام موارد شکایتی, بدهی, دادگاهی و امثال اینها رو باید قبل از انتقال صاف کرده باشی وگرنه اجازه خروج از ترکیه رو نخواهی داشت. و از اونجایی که کار دادگاهی خیلی زمانبر و پر هزینه هست بهترین راه تو این شرایط پناهندگی شما جلوگیری از هر نوع شکایت بازی است. با آرامش و منطق و مشورت با آدم بیکلک و آگاه جلو شکایتش رو بگیر. یه نکته دیگه اینکه همین موارد رو صادقانه بهش بگین احتمالا با شما راه میاد. موفق باشید
توسط aminx64 » يکشنبه مهر ماه 29, 1397 3:54 pm
1234 نوشته است:اینکه چطور میتونی جلو هر نوع شکایت رو بگیری من نظری ندارم. اما هنگام خروج از ترکیه برای رفتن به کشور سوم هیچگونه شکایت و دادگاه بازی نباید داشته باشی و تمام موارد شکایتی, بدهی, دادگاهی و امثال اینها رو باید قبل از انتقال صاف کرده باشی وگرنه اجازه خروج از ترکیه رو نخواهی داشت. و از اونجایی که کار دادگاهی خیلی زمانبر و پر هزینه هست بهترین راه تو این شرایط پناهندگی شما جلوگیری از هر نوع شکایت بازی است. با آرامش و منطق و مشورت با آدم بیکلک و آگاه جلو شکایتش رو بگیر. یه نکته دیگه اینکه همین موارد رو صادقانه بهش بگین احتمالا با شما راه میاد. موفق باشید
توسط xbeat » سه شنبه آبان ماه 1, 1397 8:48 am
aminx64 نوشته است:1234 نوشته است:اینکه چطور میتونی جلو هر نوع شکایت رو بگیری من نظری ندارم. اما هنگام خروج از ترکیه برای رفتن به کشور سوم هیچگونه شکایت و دادگاه بازی نباید داشته باشی و تمام موارد شکایتی, بدهی, دادگاهی و امثال اینها رو باید قبل از انتقال صاف کرده باشی وگرنه اجازه خروج از ترکیه رو نخواهی داشت. و از اونجایی که کار دادگاهی خیلی زمانبر و پر هزینه هست بهترین راه تو این شرایط پناهندگی شما جلوگیری از هر نوع شکایت بازی است. با آرامش و منطق و مشورت با آدم بیکلک و آگاه جلو شکایتش رو بگیر. یه نکته دیگه اینکه همین موارد رو صادقانه بهش بگین احتمالا با شما راه میاد. موفق باشید
اینو منم فکر میکردم اینجوریه. ولی 2 3 موردی که از نزدیک کاملاً در جریان کاراشون بودم الان آمریکا و کانادا هستن. یعنی الان اگر بری تو EDEVLET طرف پرونده باز و شکایت داره! کلاً خیلی قر و قاطیه! ممکنه چک کنن ممکنه چک نکنن. اصلاً هیچ اعتباری نیست. و بی عدالتیه به نظر من.
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت / ورود
توسط xbeat » سه شنبه آبان ماه 1, 1397 12:38 pm
xbeat نوشته است:aminx64 نوشته است:1234 نوشته است:اینکه چطور میتونی جلو هر نوع شکایت رو بگیری من نظری ندارم. اما هنگام خروج از ترکیه برای رفتن به کشور سوم هیچگونه شکایت و دادگاه بازی نباید داشته باشی و تمام موارد شکایتی, بدهی, دادگاهی و امثال اینها رو باید قبل از انتقال صاف کرده باشی وگرنه اجازه خروج از ترکیه رو نخواهی داشت. و از اونجایی که کار دادگاهی خیلی زمانبر و پر هزینه هست بهترین راه تو این شرایط پناهندگی شما جلوگیری از هر نوع شکایت بازی است. با آرامش و منطق و مشورت با آدم بیکلک و آگاه جلو شکایتش رو بگیر. یه نکته دیگه اینکه همین موارد رو صادقانه بهش بگین احتمالا با شما راه میاد. موفق باشید
اینو منم فکر میکردم اینجوریه. ولی 2 3 موردی که از نزدیک کاملاً در جریان کاراشون بودم الان آمریکا و کانادا هستن. یعنی الان اگر بری تو EDEVLET طرف پرونده باز و شکایت داره! کلاً خیلی قر و قاطیه! ممکنه چک کنن ممکنه چک نکنن. اصلاً هیچ اعتباری نیست. و بی عدالتیه به نظر من.
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت / ورود
آقا ما ایشون رو فرستادیم بره یه نامه رسمی توی نوتر بنویسه ، الان نامه رو نوشته ولی من ترکیم اصلاً خوب نیست اینم اصطلاحات سختی توش داره ، میخواستم ببینم شما یا کسانی که این پست رو میبینن میتونن متنش رو برای من ترجمه کنن که من ببینم اگر مشکلی نداره و طبق متن ایشون با گرفتن مقدار مشخصی پول کاملاً رضایت میده تا من پول رو بهش بدم و قضیه تموم شه با توافق .
کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 2 مهمان